19

Анонимен

преди 2 години

Путин няма загубена война досега и Украйна ще загуби и Крим и Киев. За България е добре ако получи Бесарабия.

18

Анонимен

преди 2 години

На Европа и трябва водач като Хитлер. Европа в момента е пуделът на Сащ, които пък са пинчера на Израел.

17

Тотален терор

преди 2 години

България е терористична Държава ,който може да се спасява без да се замисля!

16

Анонимен

преди 2 години

16 Ти откъде знаеш, че България е с Украйна. Аз не съм с Руснаците, но и ли ме сменил на фронта. Смятам да ям солети.

15

Мислете!!!

преди 2 години

Ще се самозапалят руснаците ако започнат война с Украйна.

14

Анонимен

преди 2 години

До 15. Че къде тогава ще воюва? То и Лавров сигурно няма да може да вдигне автомат. Всичките там целия им офис. Овалния офис срещу офиса на Кремъл. Давай те Бой! Ръкопашен!

13

Анонимен

преди 2 години

Само *** може да иска война. Това искат Украйна и САЩ. Аз от други държави за война не чух. Този ***, в момента говори за опълчения и воини. Ами да пукнат с техните воини. Каквото искаш това и ще получиш. Наз обикновените хора тези воини не ни интересуват. Баста!

12

Мс

преди 2 години

България е с вас Украйна. Агресия към Украйна ще убие и Бесарабските българи.

11

13 ти

преди 2 години

Голема логика. Че Байдън не може се качи на октагона, ти го караш се бий.

10

Анонимен

преди 2 години

Ама оправяйте се вие им се зъбихте години наред.

9

Предлагам

преди 2 години

Щом Путин и Байдън толкова искат да се сбият, да им дадем по един автомат и да ги затворим в един ринг. Който оцелее той печели войната. Ай ся сиктир, много им е лесно да пращат други хора да се бият вместо тях и да им водят войните докато те си стоят на топло и комфортно.

8

Бандеровската

преди 2 години

*** ще си го плучи този път !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ми отивай да воюваш бе бандер. Ко стоиш в посолството и размишляваш. Пальош.

6

Анонимен

преди 2 години

!. "Конфликтът между Русия и Украйна е война, която продължава досега"_____________ 2. "Не изключвам война с Русия"_________________________________________________ Вземи се в ръце, млади момко. Разберете се първо със Зе-клоуна във война ли сте с Русия или не изключвате война с Русия в бъдеще. Говорите като шизики.

5

Анонимен

преди 2 години

Украинските ***, предлагам да спрат да палят напрежение, за да уйдисват на хора, които са на хиляди км от тях и ще ги оставят след 10 години. Справка Афганистан. Те ще си останат съседи с Русия. Няма да е иначе. Украинските олигарси се опитват да се подмазват на американски такива. Иначе, ако им е толкоз зор, пишещите тук и живеещи в България украинци, които са около 50 000 човека, да стават и да ходят да бранят страната си. Не от Бг да се изказват. ***.

4

Анонимен

преди 2 години

Що забравихте че някой от прадедедите на този украински посланик може да е участвал в руско турската освободителна война ?

3

НЕНАВИЖДАМ

преди 2 години

АМЕРИКАНСКИТЕ ГАДДДОВЕ И СЛУГИТЕ ИМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Заради Американските иззроддди сега сме 6.5 милиона и геноцита продължава !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Украйнците сами ще се въвлечат във война.Не разбраха ли,че Донбас е загубен вече.Шп добре да се примирят и да си направят ревизия защо руснаците живели толкова години под украйнски флаг искат независимост.Явно нещо не е наред с анализа и оженката на упраляващите им.Ако нахлуят в Донбас за да си го върнат Украйна ще пострада жестоко.По добре независими републики и край на войната откокото опит за връщане на загубеното.Подхлъзнаха ги на динена ***.ЕС не е спасения а страдание за години,

1

Ха-ха

преди 2 години

Заради вас само проблеми, за нас и цяла Европа. Да ви превземат най-после руснаците, та да се отървем! После, разбира се санкции за Русия и прочее екстри,както му си е реда, но вие повече НЯМА да досаждате!