159

SS

преди 2 години

Дано не посрадаме ние от руски ракетен удър !

158

Alex

преди 2 години

Какво всъщност виждаме на тази снимка? Аз виждам АКС с плосък пълнител. Музеен експонат.

157

Анонимен

преди 2 години

Няма как Украйна, без модерна ПВО, да окаже съпротива на Русия! Първата атака ще е по въздуха! От въздуха руснаците ще унищожат почти цялата военна инфраструктура на Украйна. Джавелини и Стънгъри не вършат работа тук. Трябва им Пейтриът и ТХААД! И то много, за да се справят с дъжда от ракети! А те нямат. И изтребители, които също нямат. Путин вие срещу НАТО, но няма да нападне нито една натовска държава! Шото не е луд, а умен.

156

Анонимен

преди 2 години

Който е приятел на Русия винаги е прецакан от Маскве.Гърците са им намерили цаката, добри отношения, но винаги в лагера които е против тях.Да видиш как руснаците ги уважават.Нещо подобно го играят и сърбите

155

Алекс

преди 2 години

До Информиран Слабо си информиран.На първо време научи,че Мадрид се пише с Д.

154

Анонимен

преди 2 години

До ГаляРазбирам и се чудя тогава за какво ви е сега тази идиотска агресия към Украйна? Ти вярваш ли на Путин, че НАТО ще нападнело Русия, за да я пороби??? Това не е дори идиотия, това е нещо повече от идиотия! Русия в Будапеща гарантира суверенитета на Украйна с договор ( Великобритания, САЩ, РФ) през 1994 г когато Украйна се отказа от ядрените си оръжия, и дори ги предаде доброволно на Русия, сега отплатата е анексия на Крим и половин Донбас, или искате още украински конпенсации?

153

Алекс

преди 2 години

Една държава започва война,за да придобие някакви ресурси,нещо ценно.В Украйна няма нещо за което си струва да воюваш.Ценното е в Крим/като стратегическо разположение и Донбас/въглища,желязна руда и металургични заводи/.И двете вече са руски.В Украйна останаха само гладни и скъсани украинци.

152

356

преди 2 години

До Галя Уважаемый Галя, каково ваше мнение о Юрий Безменов

151

Анонимен

преди 2 години

В руското Интернет пространство няма толкова русофили,колкото в нашето!Оправихме България,че тръгнахме света да редим..

150

Анонимен

преди 2 години

Какво ни интересува Усраина. Имаха всичко някога. Сега се репчат.

149

Анонимен

преди 2 години

Путин блъфира но Байдън се направи че повярва! Сега ще има много нови оръжия в Източна Европа

148

Василев

преди 2 години

Велик и всемогъщ е Британският Имперски Ум!!!Агент Рипли Донован!ЦРУ!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Догодина Украйна ще има най модерните оръжия

146

Анонимен

преди 2 години

Народна мъдрост е от векове, че насила няма как да накараш някой да те заобича, такава е руската работа- надяват ти хомота на врата и даваййй влачи плуга в руската бразда, ама искаш ли, нещеш ли никой не те пита! Е сега вече народите имат избор в 21 век сме и " руското добро" да си го държат за русията им, не ви искаме, махайте се от тук!

145

Политолог

преди 2 години

На Путин ще му е трудно да обясни защо руснаци умират в Украйна

144

Бай Иван

преди 2 години

за 30г. ******те рашки такаи не разбраха как да привличат съюзници на тяхна страна. Загубиха дори най-големия си съюзник Укайна. Това ако някой ми го беше казал преди 10г. щях да му се изсмея в лицето.

143

Информиран

преди 2 години

На срещата на НАТО в Мадрит Украйна ще придобие статут като Австралия така нареченото "НАТО плюс"

142

Анонимен

преди 2 години

До ГаляТвойта историйка се нарича лицемерие- как не те е срам Сталин изпрати в Гулак хиляди невинни хора само защото бяха евреи! Даже някои дори тук и дори сега се гордеят с това дело на другаря Сталин! Срамота и наглост!

141

Анонимен

преди 2 години

ВеселинЪе пълна каша ти е в главата

140

Анонимен

преди 2 години

Не се подлъгвайте! Война ли е, умират хора. А в тази война няма да умрат семействата на агресорите, а жени и деца, чиято единствена "вина" е, че са родени в Украйна. За да могат да се отбраняват качествено, на украинците им трябват Пейтриът, Томахоук и Ф16! НО НЕ ИМ ДАВАТ! А руснаците няма да се поколебаят да използват Искандерите си! Нито пък СУ25-ците, които са супер самолети! Украйна е по-добре въоръжена от преди 8 години, но много по-зле от Русия! А Германия щяла да им дава каски!