73

Случаен минувач

преди 2 години

Браво на шофьорите! Браво на канадците! Ето това са истински свободни хора, истински антифашисти, нетърпящи диктатура! Дори и големите студове не ги спират! Осъзнали са, че свободата и демокрацията не са даденост никъде по света, а трябва да се отстояват. Нов фашизъм през 21 век - но пасаран.

72

Анонимен

преди 2 години

Сайта liar пренасочва към уики страницата на Трюдо хахаха...

71

До 93

преди 2 години

Селото от което пишеш е далеч от Канада, така че за теб няма риск. Рискът при теб е някой от бг да не те хване за врата в тъмното. Аз бих се наел.

70

До 88 и 89:

преди 2 години

Че кой те кара насила да стоиш в Канада, след като ти е толкова зле? В България е топло, КОВИД-мерките са напълно формални, а децата ти дори без да има пандемия ще им пишат тройки в училище дори без да са стъпвали в клас. Ако ти се кара камион, има нужда от такива в цяла Европа.

69

MGM

преди 2 години

В Бг можем да видим доц.Мангъров и още десетки други доктори да си изказат свободно мнението срещу ваксинацията. Хора специалисти които трябва да се уважават.В Канада не е така. Един доктор не съм чул да критикува ваксинацията.Ако смятате че това е защото доказателстава са неуспорими, отговорът е НЕ.Причината е че които смее да изкаже разлижно мнение от официалната позиция, ще му бъде отнета докторската диплома.Така се случи с един <Счетоводител>, които си пострада заради своята Ковид позиция

68

Галилео Галилей

преди 2 години

Тук е станал микс от коментари с два произхода - 1. платени от България с цел дестабилизиране на правителството на К. Петков и 2., повърхностни коментари от Канада. Този протест устройва напълно Трюдо защото вдига пушилка от истинските проблеми в Канада, а те са много и дълбоки. С шофьорите ще се справят и ще им направят живота черен, но не точно сега, а когато ги подпукат един по един със съдебни процеси. Трюдо е законно богат и дори да падне ще си е добре, а следващия ще бъде подобен на него.

67

MGM

преди 2 години

Манипулацията в Канада е огромна. По нищо тя не отстъпва на тази при боко тиквата, дори смятам че и го надминава.Правителствата на отделните провинции плащат стотици милиони за пропаганда. Дескриминацията е навсякъде. Единственният начин за комуникачция си остава феисбук. В училищата децата се под огромно психологоческо натоварване. Учителите проверяват кои не е ваксиниран, със вдигане на ръка пред класа. Ех Канада. Ето защо конвоят е една надежда и всички ние го подкрепяме с каквото можем

66

MGM

преди 2 години

Въпреки официалните данни за повече от 90% ваксинация на населението, нещата се развиват зле за правителството. При своят марш от всички краища на страната конвоите бяха посрещани като освободители.По мостовете за да изпратят срещу надменният Трудо се бяха събрали десетки ако не стотици хиляди усмихнати и вярващи хора въпреки арктичните температури които точно в този период са около -25С -30С.Радвам се че можеше да се види на някои друг от тези камиони и българският флаг.

65

Анонимен

преди 2 години

#84 а ти по какъв случай обиждаш шофьорите??

64

MIKE

преди 2 години

99% от населението подкрепиа премахването на Мандатите за ваксините ( зелените паспорти). Толкова обединени Канадците никога не са били през последните 25 години. Всички политически партии са доста изненадани от ситуацията а развитието тепърва предстои.

63

да

преди 2 години

Да , много хора по света вече разбират голямата манипулация около covid-19!!!Дори и канадските шофьори..................а те шофьорите никога не са били от най-умните хора!!

62

Замислете се

преди 2 години

Насила се грижат за вас и ви бодат с ***.....много се замислете....

61

Анонимен

преди 2 години

Само се замислете, конвой на свободата, а блокира...

60

Жустен Кастро

преди 2 години

скоро ще им Прати Танковете в Отава на Тираджийте! Както направиха Идолите му от Китайската Комунистическа Партия през 1989 година на площада Тиенянмън в Пекин!! БезЗащитни 20 годишни студенти бяха премазвани като Хле барки от Танковете, а САЩ и Европа - вместо да закрият веднъж и Завинаги Комунистически Китай, му станаха Васали и му подариха цялата си Индустрия и Технологии, защото от 30 години всичи Лидери в Запаза са Комунисти и това е факт!!

59

Анонимен

преди 2 години

'' Конвоят на свободата е блокирал Отава '' ....................... кога конвоят на свободата ще блокира Москва, ... другарчета, продажни, вонливи, платени, путински *** ?

58

Нане

преди 2 години

Такова падение на мисирките не е имало и през куманизамо... Закривайте бнт, нова, бтв... Разпространители на продажни платени новини... 112 място ви е много, вие сте дъното и копате в него нещастници долни..)))

57

Анонимен

преди 2 години

Да, смешни сте. Жал ми е за вас.

56

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, конвой на свободата, блокирал. Смешни сте.

55

Браво

преди 2 години

на Канадските Хъшове - днес беше Минус 30 в Отава, НеЧовешки Студ, но не Отстъпиха и продължават Протеста!

54

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ ! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ?