93

ДНЕС

преди 2 години

Ударихте джакпота с тази статия, вижте колко коментари и лайкове има. Хайде време е, зарязвайте господарите си и бъдете с народа. И пишета по актуални новини, защото тази е стара, а вие чак сега се надръндихте да напишете малко по въпроса.

92

канадец

преди 2 години

Премиера се е скрил пък говори че не е го е страх-да си дава оставката

91

гост

преди 2 години

Що го съобщавате чак слид 2 седмици бе толупи. Чакахте да се размине ли? Слуги на мошета.

90

Някой

преди 2 години

Господарите ви разрешиха ли ви да пишете за това? Конвоят блокирал втора седмица, а ние сега чак чуваме.

89

noFreeman

преди 2 години

а вие чак сега я написахте новината и тя ви е стара... в момента искат главите на трюдо и правителството... ваксите са ясни, няма кой да ги прави вече... полицията премина на страната на хората... 75 хиляди камиона, 100 хиляди коли и 2 милиона народ... не спете ами пишете в реално време... иначе колко са умрели днес сте точни!!!

88

СъсипаА

преди 2 години

Я таз държава.

87

До 113

преди 2 години

Разликата между 1936 и 2022 е почти век. Нали си мислехме, че фашизмът е останал в миналото.

86

Случаен минувач

преди 2 години

До 112Джокович, ти предварително си знаел, какви са условията! През 1936 на олимпиадата в Берлин Хитлер издал заповед да не се пускат не гри в Германия. Все пак започнали да ги пускат, вероятно със съдебно решение. Дали ако Джеси Оуенс например беше почнал пред журналисти да коментира методите и забраните на фюрера, щяха да го пуснат да влезе в Германия? Едва ли.

85

Анонимен

преди 2 години

Гломб, Христова, Бацелова, Кунчев 1, Кунчев 2, Витанов, Аргирова, Кантарджиев...това са БГ клакьорите. Списъкът е дълъг.

84

Може и

преди 2 години

Линч по селски, не заслужават изтънченост

83

Анонимен

преди 2 години

Лакеите са лесни. Те се знаят кои са.

82

Анонимен

преди 2 години

То тия, дето са измислили нещата едва ли ще можем да ги набараме, ама поне лакеите им...

81

Анонимен

преди 2 години

Разпадът на ковид психозата е неудържим! Идва време за съд, може и съд на Линч!

80

Анонимен

преди 2 години

Ефектът на протестите е че никой не им обръща внимание вече. На ларгото има една колиба, стои не знам откога, на 'системата ни убива'. Никой не и обръща внимание вече.

79

точно колега

преди 2 години

До Крисчън БейлПомниш ли,ч в "Еквилибриум"накрая ..баш-шефа...Идеолога...Законотвореца...се оказа Изкуствен интелект... Нека не забравяме,че каквото ни се готви..по-рано ни го представят в холивудските филми-бози.

78

БайХ

преди 2 години

Той този конвой си конвоира вече втора седмица а вие се сетихте да по напишете нещо. Май и на вас ви пресяват статийките с цел мозъчни промивки. Браво на конвоиращите! И браво на солидарните. Дариха им $10+ които канадските к0.мун.исти дегизирани като либерали им взеха както някога взеха на дядо ми нивата в БГ. Дано скоро повече хора се събудят!

77

БайХ

преди 2 години

Той този конвой си конвоира вече втора седмица а вие се сетихте да по напишете нещо. Май и на вас ви пресяват статийките с цел мозъчни промивки. Браво на конвоиращите! И браво на солидарните. Дариха им $10+ които канадските *** дегизирани като либерали им взеха както някога взеха на дядо ми нивата в БГ. Дано скоро повече хора се събудят!

76

Анонимен

преди 2 години

Браво на тези хора, защото това са не само шофьорите на камиони, но и тези, които си изкарват хляба с транспортна дейност. Не само столицата е блокирана , а и 15 магистрала на границата между Щатите и Канада . Единствено в източните щати, полицията и губернаторите на Щатите , забраниха всякаква блокада и предвижване към столицата, с цел участие в конвоя на свободата . Радостното е, че и много хора, които не участват в този протест, го подкрепят! Време е за сваляне диктатурата на фармацефтите!

75

Анонимен

преди 2 години

Хората още малко ще ги изтраят тия шоферчета.

74

Анонимен

преди 2 години

По мое мнение в българския народ е заложена дълбока генетична мъдрост и никой не може да му заповяда какво е редно и какво не. Може да имаме милиони недостатъци, но имаме едно предимство (научили сме се да оцеляваме даже и без държава). Не като да не сме го виждали през последните 1400 години. Живеем си по наши правила, които са вътре в семейството, селото, града и хич не ни дреме какви закони приемат. Е затова ни зелен сертификат, ни ваксини, ни маски минават при нас