133

143

преди 2 години

Е,добре,де става въпрос за име на жена- Е в а .И това ли замазвате със звездички?

132

143

преди 2 години

Откога и името *** цензурирате?

131

Гласовито боргъзко

преди 2 години

очилато петле, и Целомъдрена очилата мини- кокожка, си поделят аплодите на Путконвойните Гербераски дупетати*я когато раскостяват, горките Упрвляващи!

130

В БеГе, путкинвойса

преди 2 години

...управляващата клоалиция, а "констипативната опозиция", евридей, ги обезкостява*!

129

Анонимен

преди 2 години

Тук някои си мислят, че същества като Трюдо им пука за народа им. Това са еничари жез народ и родина, оформени по калъп като курца, макарона, обратната киви и още много. Младите е по-лесно да бъдат оформени и пуснати по високите постове да изпълняват заповеди. Ставо куче нови трикове е трудно да научи. Може и да са им обещали безсмъртие и лукс на тези ялови педа-лици и -ли, а може и само за задните си удоволствия и властолюбието да са в сценката. Време е за шат на пат ката главата.

128

до 141

преди 2 години

Така е .Адам и *** пък си изкарали фалшиви сертификати.Обаче Бил Гейтс не е вчерашен!Разкрил ги иги изгонил от мола.

127

Анонимен

преди 2 години

фейк нюз ! по бтв казаха че протестират заради лоши пътища, стига сте ръсили само конспирации

126

До Въпрос

преди 2 години

Биотехнологиите най-много ползват дигиталните технологии. Връзката е очевадна при обработката на масиви от данни и изработване на математически модели. Не говоря за модерните джаджи, които пак искат съответния софтуер за разпознаване и класифициране. И всичко се свежда до това: операторът да се декларсира до човек който включва различни функции. Е като мине астероида никой няма да помни какво всъщност е работил.

125

До въпрос

преди 2 години

Обяснявам веднага. Канадското правителство започна да следи всички граждани публично. Това стана много очеизвадно за международните шофьори след като започнаха да изискват вакс паспорт. В момента в който на границата телефона ти премине към Канадски телеком граничните получават номер на автомобил, телефонен номер, номер на лична карта и номер на вакс паспорт и дали е валиден. Знаят още преди да си на гишето дали си за карантина, което в Канада е незаконно но властите ги боли дедовия за закони!

124

до 129

преди 2 години

Да бе той Бил Гейтс бил партньор с Ной и бил договорил в Ноевият ковчег само ваксинирани да се приемат.Обаче тогава Ной не бил на ти с ваксинирането,та далаверата се провалила и затова сега потомците на спасилите се неваксинирани боледуват от Ковид!Впоследствие Гейтс сключил и договор с Папата неваксинираните да ги изгарят на кладите през средните векове,но инквизиторите не смогнали да изгорят всички.И така потомците на неваксинираните и сега не искат да се ваксинират!И работят с Линукс!

123

въпрос

преди 2 години

Какво общо имат дигиталнните технологии с ваксините?Производството на ваксините би трябвало да е биотехнологичен процес.

122

Анонимен

преди 2 години

ЕЙЙЙЙ Разгеле съумяхте за 2 седмици да драснете 4 параграфа за това, че някой някъде все пак май може и да не е доволен от КОВИД фашизма. Браво остана сега да драснете и 1-2 параграфа и за Европа, че все пак във всяка западна столица от 2 месеца има ежедневни протести, ама то не е много важно. По-важно е да се говори за ваксини и поредната прогноза за апокалипсис от Кантара и компания, както и да се напомни на всички, че има едни 30000 умрели С КОВИД, но от какво не е ясно!

121

В.

преди 2 години

Конвоят на свободата е метафора. Как аналоговото, доброто, човешкото ще спре дигиталното, античовешкото, лишаващо от квалификация, лишаващи от работа, лишаващо от свобода.

120

В. до Марта

преди 2 години

Ти да не си вещица. Как ясно виждаш нещата.

119

До Марта

преди 2 години

Пиши още.

118

Марта

преди 2 години

Последствие от фиатната система е,че съществува постоянна инфлация,което води до тегленето на заеми от държавите и изяжда спестяванията на обикновения човек.Централното банкиране е инструмент,който многократно е бил използван за поробване и продължава да следва желанията на нелепо богати хора.

117

Марта

преди 2 години

Сега наблюдаваме системна неспособност на политическия елит да наложи адекватен разказ на случващото се.Причината е Централното банкиране.BIS-банка за международни разплащания.Това е група частни банки,които управляват паричното предлагане в целия свят.МВФ - има власт да решава кои национални валути запазват стойност и кои не.ФЕД - печата и продава фиатни пари на правителството на САЩ.Фиатните пари не са обезпечени с нищо и биват монополно издавани като законно платежно средство.

116

Марта

преди 2 години

От обявяването на пандемията практиката всякакви действия на властта ,противоречащи на морала и правото,се оправдават в името на националните интереси.Пандемията трябваше да послужи за преход към т.н.приобщаващ капитализъм- новото име на комунизма.В приобшаващия капитализъм крайният собственик е глобалният елит.През 1993 г.Световният икономически форум стартира програма,преименувана през 2004 г.на ,, Млади глобални лидери"Джъстин Трюдо е преминал през тази програма.

115

Анонимен

преди 2 години

Фашисткият мишок Тюрдо вече показа ли се от дупката пред тези, които му плащат заплатата или още кудкудяка в Туитър от бункера?

114

оставят ги

преди 2 години

за да се уталожи напрежението и да се наиграят на протести - до 3 месеца вероятно ще отпадне и там нуждата.