53

SS

преди 2 години

ТУК В Бг КОГА ? ИЛИ НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ? КОГА Г.А.Н.Ю ЩЕ СЕ СЪБУДИ ОТ ЛЕТАРГИЧНИ СИ СЪН ?

52

Канадски съсел

преди 2 години

Има твърдения че Трюдо е избягал чак в Германия.Това ако се докаже, уж болен с ковид прескача граница, че и граница на ЕС, че и те го приемат ще стане голяма катастрофа с пландемията.

51

Къде е Джъстин

преди 2 години

Прихванаха от Бойко и Киро. Като стане напечено я менискус я ковид.На трюдо най малкия проблем са му шофьорите.Вече го разследват за корупция, подкупи, рекети лобизъм.

50

Цензуряка

преди 2 години

22 реда статия.За Бойко и Кирил фермани по 10 пъти на ден.Пак е нещо

49

мунчо

преди 2 години

До Анонимен 49Всъшност мнозинството в Канада са против тези протести. Просто протестиращите са шумни и имат камиони.

48

мунчо

преди 2 години

Ваксинацията са шофьори не е задължителна по принцип. Задулжителна е за шофьори, които минават през границата със САЩ. Изискването е и от двете държави. Време е полицията да си свърши работата и да разкара камионите.

47

пх

преди 2 години

Ама преизбраха мега-либерала Трюдо за втори мандат!

46

Европейски Конвой

преди 2 години

вече пътува към Брюксел, участващите Тираджий влизат в Брюксел на 14-ти, т.е. след около 1 седмица! Искат да покажат Любовта си към ЕсЕс-овците на Деня на Влюбените!!

45

Анонимен

преди 2 години

Някои хора май не осъзнават мащабите на това , което се случва в Канада.Шваб и Сорос сигурно са в паника.Лошото е, че и нашите продажници изпълнявят същия план , но добре , че българите сме инати:)

44

до 55

преди 2 години

Жустен се скри в Бункер от Народната Любов - бил болен от КОВИД, това му е 3-тия път с КОВИД - само той не придобива Имунитет и по 3 пъти го кара, сигурно щото е 3-но Ваксиниран като Кунчев - по веднъж за всяка доза!

43

Александър Блок

преди 2 години

Отава ми е Зимния дворец.Гражданската *** на вратата..

42

Фют

преди 2 години

Може да е в Събота 22.39часа ,но поне се осмелихте да напишете, че са там две седмици вече. И НЕ НЕ се планират протести за Квебек и Онтарио вече са блокирани от фермерите с тракторите от днес по обяд.А полицаите ги заплашиха с уволнения ,ако дори си изпълнят дълга и носят вода и храна на протестиращите ..... за правителството хората по-добре да *** явно.

41

Анонимен

преди 2 години

Долу Дънди Прешъс! Вземете си канадския премиер в Канада!

40

Интернет Конспиратор

преди 2 години

НеЗаконният, ИзвънБрачен, но ПървоРоден Син на Фидел Кастро - Жустен, трябва да бъде Арестуван НеЗабавно и Изправен пред Народен Съд и Трибунал!

39

СРАВНЕТЕ С УКРАЙНА

преди 2 години

Ето в Канада се правят мирни и спонтанни протести. В Украйна, Беларус и Казахстан какво е различното? Точно така - дрогираните насилници и докараните оръжия на манипулаторите искащи кръв! А липсват и фондациите призоваващи за 'човешките права'!

38

БориМечката

преди 2 години

Давайте Братя и Сестри, Цял Свят е с вас! само Купените Медии и Господарите им - Глобалистите - са против вас!!

37

Анонимен

преди 2 години

Бг маргинали и утайк изпадат в екстаз при вида на камиони.

36

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство че от Европа по-цивилизовано място няма по света. Изключвам някои части на Европа като източната и югоизточната в частност България.

35

Хахаха

преди 2 години

45: дрогата и чалгата не прощава, нали?

34

ГЕРБ-Израждане-Отава

преди 2 години

Тpoлoвете на ГЕРБ и *** на Възраждане се надяват да подкокоросат някой да излезе на протест като правят аналогии с Канада. Малей, до къде стигнаха централата на Тиквата и неговия сегашен авер Костадинов... Много сте жалки.