65

Иван

преди 2 години

Прочетете какви са ги вършили нашите комунисти на сайта ZaPlovdiv.bg! Статията я има и на plovdiv24.bg! Името на статията е Позор,БСП Пловдив!

64

фъншуй

преди 2 години

Колко ли милиарди проклятия са се излели върху комунистите, после се чудите защо не им се получава ! Ами защото са прокълнати , до девето коляно! И нашите да не се чудят откъде им се е взело нещастието, те просто плащат цената, която са заслужили...

63

циник

преди 2 години

То ни стига комунистическият режим! Скоро в учебниците в Западна Европа ще попаднем като съвремен геноцид на комунисти над народ. Българите са евреите на Балканите, а комунистите излезнаха по-лоши от фашистите! Поне едно съм сигурен, в следващите 100 години комуниста ще е най-мразения човек в България! И има защо!

62

bolbov

преди 2 години

Какво значение има как да наричаме един гаден режим на управление преди 09.09.1944 г.,който системно изтребва българския народ.Този режим е бил една банда от военни кръвопийци,алчни индустриалци и корумпирани политици,които са ограбване и избивали всички,които не са в техните редици.По тази причина тази шайка,банда е наречена фашистки режим,чиято идеология е била експлоатация,грабеж и убийства с цел лична облага .

61

Хм

преди 2 години

Фашизмът и нацизмът са добре организирани и стройни системи-нещо, което е трудно да се получи в БГ. Властта преди 9.09.44 е по скоро дивашка балканска, отколкото фашистка. Което впоследствие се прехвърля и при комунизма защото базата си е същата. Да кажем, че комунизмът в България е по-организиран, поради собствената си специфика.

60

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли... То и сега го има ама под формата на демокрация... Така че професор че.... Ай

59

ФАШИЗЪМ!

преди 2 години

До комунистско робство! ВЪВ СЪЮЗ С ХИТЛЕР!!!!!!!!!!!!

58

комунистско робство!

преди 2 години

Само такова е имало с вного лъжи, убийства и кражби!!!!!!!!!Дело на БКП предателите!СССР ги доведе на власт с помощта на танковете и бомбардировките! Ураааа!

57

Анонимен

преди 2 години

Добре е да познават историята ,но не щат.Те са опиянени от алчността и манипулациите,шуробаджанащина,парични потоци,комисионни в големи размери,нямат програма в обществен интерес,но пък странно говорят "антикорупция".Действително в БГ не е имало фашистки режим.Имало е няколко партии през 30- те г.повляни от фашисткия режим в Италия,но тяхното присъствие е 10% в НС.Впоследствие на Борис забранява партиите за определен период за да не разрасне влиянието,както и на комунистите.

56

ШибиРиби

преди 2 години

Археолога пусна един влажно затоплен език по харвардските мъдypu в очакване на амнистия

55

Анонимен

преди 2 години

Много е жалко,че Кире е исторически профан,без познания по българската история,по македонския въпрос и трагичното е,че не го вълнува,освен финанси,дивиденти,не се чувства българин,учил в Канада,за него СМ е като чужденец от други държави непознаващи проблема.Предателството и наивността на "вожда" Г. Димитров,съветския депутат и гражданин изпълнителя на Сталинските мераци за достъп до Бяло море съсипа живота на хиляди българи от Варварско и Беломорието.Какво друго от капиталски кръг предатели

54

Анонимен

преди 2 години

Само комунопитека може да плаче за национални предатели, терористи, атентатори и да ги изкарва като жертви! Комунопитеците извършват бомбен атентат в църква по време на погребение! Това дори ИДИЛ не го правят! И после видите ли горките атентатори и агенти на държава която нахлува и ни поробва били жертвите, ха! Комунопитека си е национален предател до мозъка на костите!

53

Анонимен

преди 2 години

На редовия *** му е трудно да казва Национал-Социализъм защото е *** като тиквено семе и ще се обърка кои са добрите социалисти и кои лошите, затова вожда им Сталин като ги знае колко са *** им казва да повтарят гитлеризъм и фашизъм за да не се бъркат простите комунопитеци! Сложно е когато две думи завършват на социализъм, твърде сложно за мозъка на комунопитека!

52

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Преди Хитлер и ВСВ забравяш че Украйна и Полша са били части от Авструнгария и Германия и от Русия. Не е имало Полша Украйна Чехия и подобни държави. После са победени и така фашисма става идея за нови войни и реванш.

51

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 59 !!! Чест за теб,брат!

50

Анонимен

преди 2 години

Не само България е фашиска тогава. Югпславия, Унгария, Румъиия, Испания, Италия,, дори Франция, Гърция, Турция, Чехия почти всички на балканите са фашиски. Югосалвия си остава фашиска след 1944 г. и след 1991 г. Гърция след 1944 г. Турция след 1944 г. и последно военни турци се опитаха да убият ислямиста Ердоган след 2015 г. а той после ги изби и нападна Сирия.

49

До 52 Човека

преди 2 години

Ами като е световно известен историк може ли да докаже твърденията си или трябва да се осланяме на честната му дума?

48

Бай ти ганю

преди 2 години

До АнонименКогато не ти се наложи да се наричаш с родноо си име и не ти е позволено да говориш... с майчиния ти език...?

47

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Къде потърси убежище ,след договорка с фашиста от еврейски грузински произход Сталин,еврейчето Шимон Сакскобурготски? В земите,които приютиха една една огромна част от германските гестападжии-Турция,Египет,Мароко,Испания! Това доказва,че Сакскобурготски са фашисти. Защо Шимон еврейския "цар" не потърси убежище в Русия или Франция? Защото Сакскобурготски са семити като Хитлер и винаги търсят закрила поради злодеянията си от семити.Искам Народен Съд! Искам си Живковизмът !Да живее Н Р Б !!!

46

Човека

преди 2 години

международно известен историк , тука *** с 8ми клас пак знаят повече