85

Анонимен

преди 2 години

Какви антифашисти бе. Това са си били *** на обществото. Докато виж в атентата в Св. Неделя са умрели над 200 човека вкл. Жени, деца, генерали и офицери всичките герои от войната. Но такава е комунистическата разсипия. И всичко това идва от Русия не от България. И сега продължавате да пишете платени руски тролчета. *** сте вие и такива безполезници ще си останете. Обирджии на мандри.

84

София

преди 2 години

Обиколете цяла България и ще видите с очите си , че във всеки град и село има паметник или паметна плоча на убит антифашист от българските фашисти и нацистите.

83

FMC

преди 2 години

Абе калъв комунизъм в БГ? Някой учил ли е изобщо или да е чел някъде, що е то комунизъм? България се водеше социалистическа държава и такава си беше-безплатно образование, лечение... Все неща, дето няма при капитализма или демокрацията, както я наричате сега. За какво мунизма се говореше, че е следваща фаза на социализма и че някога ще дойде. Така, комунизъм никога не е имало в България, момчета и момичета. А ако не сте момчета, време е да попълните пропуснатите знания.

82

Каракольо

преди 2 години

Абсолютен съгласен с изказването му! Всичко ни е натрапено от СССР, до преди краят на войната никой ,никъде не е наричал България фашистка. Да му мислят "възрожденците" дето са с каски против 5Г мрежата и 6 години биология , имат ясно съновидение как Бил им открадва рецептата за кисело зеле итнт. Точно тези матрьошки днес са с първа обвивка патриотизъм , следващата е преданост на путинизъм.

81

Анонимен

преди 2 години

Подлогата няма друг избор освен да говори каквото му се каже

80

Анонимен

преди 2 години

Игра на думи. Иска във всяка една държава да сложат различно наименование на почти еднакви неща.

79

Анонимен

преди 2 години

И историята ви е като самите вас-фалшива,льжлива,измислена,изменчива,предателска,пьлна с вьображаеми,измислени герои! И постоянно се мени според режима,лидерите,времето.

78

Анонимен

преди 2 години

комунистите променяха историята , както са тръгнали и глобалистите , но историческата истина е една

77

история ли?

преди 2 години

Всички обаче като млади правехте кариера като развивахте теорията за монархофашизма..Какво нещо е историята.45 г се кълняха всякакви учени ,че Борис е фашист и режима му е фашистки,а днес обратното.Вече не е имало фашизъм.И тогава и сега професорите са почти едни и същи- една рода са дето се вика.Е,как човек да вярва на историята,от поколение на поколение му се предлага една нова фалшива картина за миналото.Наполеон поне е бил честен с историята,тя казва той е к..ва на политиката.ЧЕТЕТЕ РОМАНИ.

76

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

При национал-социалистите има една партия и един фюрер. И една тотална идеология.В България в парламента има 3-4 партии, свобода на словото и изкуствата, и управляващ монарх. Свободно се пътува навсякъде, за разлика от времето след 9.9.44, когато наистина тук идваистински фашизъм наложен с много кръв от руската армия.

75

четете история

преди 2 години

пендаровски им е казал на 5 мата от РМС /омо илинден / да слагат минусчета тука от началото на века ВМРО об с левичарското си крило на тер на Македония са коминтерновци и комунисти Димитър Влахов е бил агент НКВД и на сърбите

74

Анонимен

преди 2 години

в нац катастрофа ни вкарват комунистите още с войнишкото въстание и септемвриискотоподклаждани от коминтерна, от 1934 до 41 са забранени всички партии, така че няма фашистки режим има договорка на цар борис с германците при определени условия, царят така и не изпраща никакви войници никъде

73

До 99

преди 2 години

То само съветските папагали и в поробените от тях страни казват на национал социализма гитлеризъм или фашизъм! Всички други си го наричат с реалното име защото няма опасност да се объркат кои социалист е лош и кои добър, защото за тях всеки социалист е лош!

72

Анонимен

преди 2 години

Моля?Ега си историка!

71

До 94

преди 2 години

Абе то и хомосексуализъм е синоним на съветски социализъм. Тогава защо редовия хомосексуалист с червена книжка се сърди когато го наричаш хомосексуалист? Все пак вожда ви искаше да избяга от социализма в името на немския строй за да не се бърка редовия хомосексуалист кои са злите и кои добрите!

70

Анонимен

преди 2 години

Не е имало фашизъм,но не е имало и комунизъм,де факто.Променете тогава терминологията.

69

До 91

преди 2 години

Ей защо е толкова сложно на всеки редови хомосексуалист, фен на СССР да научи разликата между фашизъм и Национал-Социализъм? Е, да прости сте и ще се бъркате кои са злите социалисти и кои добрите, ама за 70 години все трябваше да се научите! Това го осексуалистите на БКП не сте хора, а биомаса!

68

Анонимен

преди 2 години

ахахаха бяхме на страната на Хитлер, ама фашистки режим е нямало ахахаха, абе еййй, тези новоизлюпени експертчета как се гърчат, въртят и сучат да изкарат невинни и чисти онези престъпници, вкарали ни в национална катастрофа преди 44-та.

67

Анонимен

преди 2 години

Паметниците са построени по време на руското робство за оправдание на това робство и българските комунисти-колаборационисти.

66

До 86

преди 2 години

Абе, то и в Македония има паметници на Цар Самуил ама не искаме да признаем, че е македонец! Вика му се пропаганда! То има и 200 паметника на съветския поробител които уж е умрял за да ни спаси, а реално единствените жертви в съветския поробител на наша територия са само тия от Бургас които се напили със спирт и умрели! Да не говорим за това, че след 9.9.1944 всеки втори мързел излиза и се изкарва шумкар за да получи част от заграбената плячка и да го издигнат от *** говедар в бей на село!