5

Анонимен

преди 2 години

Време беше да има публикация за имотния балон... Ха-ха-ха. С тази инфлация и несигурност в държавата... само до апартаменти е на хората...

4

Анонимен

преди 2 години

И ЗАЩО да продавам - ще взема някакви си там супер надути цени, които юмрукчовата инфлация ще излапа за месец-два и ще потънат в бездънната паст на коМУНЬОистите?КоМуньоизмът фалира държавата за пореден път, е - на мен ми омръзна, нека се задавят - но НЕ за моя сметка - НЕ продавам нищо!

3

Анонимен

преди 2 години

Защо да купувам в София, като работя за Софийска фирма от вкъщи в провинцията? Въздуха ми е чист а детската градина на 100м. Брокерите доста изтрещаха.

2

Топ Брокер

преди 2 години

Купувайте сега, че хубавите имоти свършват! Купувайте, че по-скъпо ще става! Хората вадяш и плащат в кеш, не му мислете и кредит ипотечен теглете! Сега е моментА за апартамента! Утре вече ще е късно! Купувайте, не се тревожете!

1

Анонимен

преди 2 години

Цената на краствиците подминава тази на свинското месо, а тези тръгнали за имоти да говорят! Кой купува в пъти надценени бетонни кутийки в плачевно състояние, в разбити и занемарени сгради или нови такива с крайно съмнително качество и готови да рухнат при първата по-силна сеизмична вълна?!? За Бога, братя, не купувайте скъпи краставици, не купувайте скъпи имоти, за да паднат цените! Да теглиш кредит в условия на галопираща инфлация е признак на нездрав ум!