45

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво се "бутали" , смазаха българските села и градове и те опустяха или спадна броя на населението, то няма хора в страната, той се затревожил, че в София имало "селяни" , има, защото страната бе разорена и с унищожена промишленост и селско стпанство през деветдесетте години, ако и от София ги изгоните, какво ще постигнете, нищо, най-вероятно и те ще избягат в чужбина и ще доубезлюдите страната!

44

Анонимен

преди 2 години

Има хиляди пустеещи жилища в провинцията.Защо да пълня гушите на алчни строители и брокери,щом мога дори с някакъв кредит да си купя такова жилище и да си го направя кукличка.Ама трябва малко акъл и усилия,де.

43

Анонимен

преди 2 години

Много собственици имат жилища, които в даден момент в бъдещето искат да продадат. Няма да приемат всяка цена, но и не могат да си позволят да чакат прекалено много. Много жилища се изпокупиха на килограм със свити от еврофондовете пари. Това неизбежно прави пазара уязвим на кризи и шокови поевтинявания. Може да няма балон сега, може и да има. Но е ясно, че пазара на имоти е силно цикличен, колкото и експерти с 5 години опит да ни убеждават, че сме глупави и нищо не разбираме.

42

Анонимен

преди 2 години

Дафия е най-гаднята столица. Всеки селянин се бута тук. Нагли прости и безкруполни.

41

Анонимен

преди 2 години

Като има инфлация търсеш по-добре платена работа.Да живееш със 800 лв изборът е твой.Аз лично сега търся по платена работа.Не ме интересуват нито шефове, нито колеги.Гледам собствения си интерес.Никой не го интересува дали тази заплата ми стига за сметки. Така че като големи хора не трябва да се оставяме на течението.

40

hahaha

преди 2 години

много са ми смешни тия, дето чакат "балонът да се спука". балонът няма да се спука, ОСОБЕНО в софия - мечтаното място за всеки от провинцията. да не говорим, че като за последните 10 години цените са се вдигнали със 100% и да се "спука" балонът и да паднат с 10% цените, пак няма да ви излязат сметките.

39

Българин007

преди 2 години

До розови сънища Според теб в най-бедната държава в ЕС и не само, това са нормалните цени ли ? Може ли да сте такива откъсаци, невежи ...

38

Анонимен

преди 2 години

Който има някой лев сега по добре да си купи нещо , защото след две години при тази инфлация няма да може и кокошарник да си взема.

37

Анонимен

преди 2 години

Вдигането на лихвите е добре дошло, защото заради отрицателния Еуробур , последните години банките пласираха ипотеки на постоянна лихва за целия период, около 1,5-2,5%. Това в Испания .

36

Анонимен

преди 2 години

КоМуньоистът ПЪРВО предизвиква КРИЗА, после ИЗЧЕГЪРТВА измисления "враг", и накрая ни "спасява", докато се тупа гръмко по гърдите и се хвали гръмко колко е "велик". Какво виждаме ние, включително и промитата БЕЗМОЗЪЧНОСТ на чалгари-променяджиите - глад, студ, безработица, инфлация, стопени сметки в банката и безнадеждност да измъкнем децата си от коМУНЬО-шизофренияТА, ОТХВЪРЛЕНА от цял свят, дори от Кремъл. И после се чудим защо отникъде помощ НЕ иде - от 6 г. *** НИКЪДЕ го нямат за НИЩО!

35

Анонимен

преди 2 години

Смелите , които са теглили кредити ке видят какво е лихва от 10%.Сега ако плащат 700 лв. ,то няма да е за 32г. Чета им погасителните планове- 50 евро главница и 200 евро лихва доход за банката!Въпросът е кое е по изгодно за теб да живееш на нисък наем и да събираш пари или да живееш в ипотекиран апартамент и да върнеш на банката още 70 000 ерро отгоре?Докато го изплатиш бял ден нама да видиш

34

розови сънища

преди 2 години

Хетйър Сулю , разправяше как по Нова Година цените ще са наполовина, сега гледам сменил очакваното спукване на балона за лятото. Кесело гроздето, байно.

33

Бpокеpчето007

преди 2 години

Купувайте здраво, вече свикнах на 20 бона на месец, платени от вас хахаха

32

Анонимен

преди 2 години

Гледах в някъв сайт за апартаменти, в София се продават хиляди жилища, седят там жално, с грозните им снимчици, с лъжливите офертички, бил 140 квадрата и некъде в дъното пише, че 90 са тераса и тн. оферти. Разни грозни сградички с по 1400-500-600 евро и нагоре квадрата, разпадащи се панелки пак за тия пари. И си викам голямо търсене пада щом тия хиляди апартаменти висят тъй жално с жалните им цени, само че аз не бих си купил. А що за инвестиция е нещо дето не можеш да го оправиш от ремонти нз.

31

Задачка за домашно

преди 2 години

Сулю и Пулю са двама братя които много се обичат! Но дошло време да се задомят,и двамата имали по 100 000 евро спестявания и решили да си купят ап.по 100 кв.м.в кв.Иван Вазов.Сулю бил по-нетърпелив и теглил кредит от още 100 000 евро и от вчера е щастлив новодомец,но ще изплаща 30 г.кредита си.Пулю обаче решил да изчака пукането на балона и юни ще си купи подобен ап.но БЕЗ КРЕДИТ! Пита се в задачката-кой е по-разумен,Сулю с кредита или Пулю???

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "...дойде кризата,имотния пазар се срина." ГЛУПОСТИ! Първата задача на всеки БОЛШЕВИК е да предизвика тотална КРИЗА - на първо място е комунистическата мутро-ПРОПАГАНДА - Юмручкото я провокира агресивно у нас още преди 6 години, следват икономическа, финансова , здравословна, социална и прочие КРИЗИ, и после идва Юмручко Разкрачения МЕЖДУ Хиро и Малофеева (не че има нещо в разкрача по средата, ама и да няма, то е за народа и Брюксел, от който мун-Чо иска пари).

29

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, само като погледна тия бетонни комплекси в смрадта, където комунистите ни наредиха отпреди 70 години като книжлета с меки корици рафт по рафт - направо ми призлява! Няма да живея на рафт, нито пък децата си ще курдисам на рафта - за 1800 евро на кв.см.!Навсякъде ИЗВЪН рафтовете е по-добре, мислете за децата!

28

Анонимен

преди 2 години

До ЗначиСтига с тия глупости за еврото ,преди да влезем в европейския съюз бяха същите лъжи,влезнахме ,дойде кризата,имотния пазар се срина

27

До 26

преди 2 години

Защото няма предлагане. Ще се изненадаш колко хора има, които търсят жилище с кеш и в момента купуват, за да не им изпапа инфлацията парите, но на пазара има основно не много хубави жилища с доста компромиси, я локация, я разпределение, я нещо друго. Поради тези причина се получават "търгове" за хубавите имоти, или както имам един комшия, беше почнал да продава 3стаен с гараж и паркомясто за 120к евро, после реши че е малко и сега му иска 170к без гаража и условието да ползва имота още 2 год.

26

Анонимен

преди 2 години

Като има толкова празни апартаменти в София ,защо цените растат .