25

Дам

преди 2 години

Под наем живеят страхливците, които цял живот чакат чудо, но за всяка стъпка си има време. За мен лично е клошария да съм под наем в собствената си страна.

24

Значи

преди 2 години

Съдейко по цените на имотите в Западна Европа бих казал, че в София все още се ядва, при добър доход да се закупи жилище. Какво обаче ще се случи при приемане на еврото и влизане в Шенген, не е ясно. Доста хората предвиждат изравнение на цените на имотите с тези на запад, което означава че, който е купил - купил, останалите вече остават на квартира.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен100 k евро за двустайна панелка ? Ужас

22

Анонимен

преди 2 години

По цял свят се надигна вълна от вдигане на лихвите ,която тръгна от САЩ,само Европейската банка се опъва но Германия и други страни ще ги натиснат да започнат да вдигат лихвите заради инфлацията...

21

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик 12 И аз давам два апартамента под наем, но са по 100-110 кв. м., в центъра, старо строителство, и са по 700 лв. на месец (преди коМУНЬО-преврата бяха 800-1000 лв.). Важното е наемателят да НЕ е българин, иначе няма как да се размине човек с катастрофални ремонти, неплатени сметки и прочие ужасии - рецептата е: "Почтеност"!

20

Анонимен

преди 2 години

Мой съученик (бог да го прости!) беше "инвестирал" в два апартамента, обаче не беше предвидил, колко ще живее... Така, че в живота единствено сигурно е, че нищо не е сигурно.... Свършиха се балъците, които ще теглят кредити за жилище при тези цени.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз си взех двустаен панел в младост. В района има всичко, Била, Кауфланд, фитнеси. Сравнително нов от 1980 година. Банката ми отпусна за една седмица кредит от 140 000 евро. 90 000 за апартамента с 20 000 ще му направя ремонт, окачени тавани с лед осветление, нова баня, мебели, блиндирана врата, СОТ, видеонаблюдение. Ще стане перфектен. За останалите си взимам един джип 4х4 и остава за екскурзия в Занзибар.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Чакаш юмрукчото да се разкара или ***, за да си купиш апартамент, кайма или краставици? Ха-ха, тая няма да стане, комунизмът като яхне някой, не мърда, докато не изпука всичко живо, което гласува за юмрукчовците - а в България чалга-простащината (т.е., комунизмът) е вечна. Да си мрем от ГЛАД и мун...чо-нарцисизъм, алчност и шизофрения на воля!

17

Пепа

преди 2 години

Мъ тва сериозно ли?

16

Не купувай в балон

преди 2 години

Четвърт милион лева за двустаен, нееее няма дори сигнал за балон! За 2г по близо 1300-1500 лева на месец, ток, вода, гориво и др. разходи още мин 1500 на месец. Въпроса към математиците е, колко месеца ще издържи платеца, ако остане без работа? Всеки ден затварят къде временно къде не, фирми притиснати от високите цени на ток, газ и скъпа работна ръка(а тя е скъпа заради набалбучените с кредити работници). Сега вдигат осигуровките към нас, работодателите, Рокфелер да си, ще закъсаш. А 30г креди?

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Четвърт милион лева за 60 квадрата жилище" - трябва съвсем да съм се смахнал, за да си "купя" такъв ужас, особено ако е в ново строителство или уж-нещо-си-там "на зелено".Наемите взеха да стават почти "прилични", юмручкото Не е безсмъртен - все някога ще се разкара и животът ни ще се нормализира - е, тогава ще му мислим евентуално и за покупка на нормално жилище.

14

До 13

преди 2 години

Напротив. Купуването на апартамент е огромна инвестиция и дори празен да стои, пак ще имаш печалба..

13

.

преди 2 години

Тези, които са купили за инвестиция скоро ще разберат как са се набълбукали....

12

пияница мистик

преди 2 години

Имам 2 такива, двустайни в широкия център и ме беше яд, че ги давам по 500 лева наем на месец на пробивните селянчетa, дошли в София. Добре че им изтече договора и сега вече са по 700 лева на месец :)))) За 66 квадрата горе-долу. Който не му изнася, има по-евтини панелки в Люлин, а най-евтино е във Факултето и Филиповци. Може и Орландовци, също добра опция за да живеете с братята роми рамо до рамо и евтинко :)))

11

Анонимен

преди 2 години

Цените ще се увеличават много и в бъдеще. Така, че не е късно да се купи жилище и на такива цени, стига да има, защото предлагане вече почти няма.

10

Nimand

преди 2 години

нА ТЕЯ ЦЕНИ ПРОСТО НЯМА КАК !!!!! 100 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА ДВУСТАЕН - КОЙТО Е ТОЛКОВА МАЛЪК ЧЕ НЕ МОГА ДА ПРЪДНА ВЪТРЕ ДАЖЕ НЕ НЕ ЩЕ ЖИВЕЯ ПОД НАЕМ ИЛИ В ПРОВАНСА !!! КОЙТО ИСКА ДА С Е ПРАВИ НА СТОЛИЧАНИН !!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Национализация на енергийния и банков сектор ! ВЕДНАГА !

8

Анонимен

преди 2 години

"За Бога, братя, НЕ купувайте"! (пост-комунистически лозунг на Д. ПОпов, пост-комунистически прЬОмиер). И не са ви криви брокерите, а Юмручкото и неговите барбита Кирчо и Кокорчо.

7

Анонимен

преди 2 години

Четвърт милион лева за 60 квадрата жилище. При положение,че населението на България намалява с най-бързи темпове в света. И има много необитаеми жилища. Ама хич не е балон.

6

Анонимен

преди 2 години

Всички познати казват едно и също - да не съм луд да купувам на тия цени, по-добре наем. И са прави.