66

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Буциии, къде са самолетите Буциии?" Първите пристигат 2023, както е по договор. Ти нали се пишеш "факт", не го ли знаеш този факт?

65

Анонимен

преди 2 години

Изхвърлете всичко руско за СКРАП.ОТПАДЪЦИТЕ В КЪЩИ----НОСЯТ, НЕЩАСТИЯ И БОЛЕСТИ.

64

Анонимен

преди 2 години

До Хесус Сега разбрах тънката мисъл на русофилите: когато БСП (или руските производни) нищо не строи, няма как да има каквото и да било "състояние" на обектите, защото обекти НЯМА! Ето къде бил ключа от палатката. Жалко, че Станишев се отклони от тази гениална стратегия и направи пътя за Чирпан, та да разберем колко могат комунистите, когато все пак решат да направят нещо!

63

Факт

преди 2 години

Буциии, къде са самолетите Буциии?

62

Хохохоооо...

преди 2 години

КАКТО СМЕНИХМЕ АВТОПАРКА В БЪЛГАРИЯ----ТАКА ЩЕ СМЕ ИМ И СТАРОТО РУСКО ВЪОРАЖЕНИЕ......НЕИЗБЕЖНО Е.... А И СЕ НАЛАГА!!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Хесус- за разлика от теб чичака е ходил войник,а ти си лакираш ноктите.

60

Хесус

преди 2 години

До Калеко АлекоА бе , чичак Ти виждал ли си в какво състояние са въпросните обекти на които твърдиш че са *** лентички всеки ден ....Умствено ограничен национален предател !

59

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС, Републиканци за България, ДБ! Това са партиите на европейска България!

58

БОЧЕ-КАЖИ СИ

преди 2 години

Армията в момента е от кол и въже.Събират се хора които могат да пишат и четат.(100 въпроса обща култура ---изискванието е 40;;;нема такова нещо и в африка)Мотивация нула.Една пиратка да гръмне всичко е дезертирало Заплата 1000лв; и тоз ще използва екипировка, техника и оръжия за милиони..та те ке я разсипят още преди да влезне в учения.. 5000 пенсионери, 5000 жени,,не ми се мисли!!Молете се братя и сестри!!

57

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ, ЯНЕВ, НИНОВА - ГРОБОКОПАЧИ НА МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ!

56

Зозо

преди 2 години

Копейковците ревът на умрело, че повече няма да се плаща за ремонт на 35 годишния руски скрап МиГ-29. Ще има тук Ф-16 и Ф-35, 3D радари покриващи Черно море.

55

Хесус

преди 2 години

Нагли , долни и лицемерни до последно...

54

Анонимен

преди 2 години

На времето оня рижавия скръцна със зъби и измъкна някой друг милиард за въоръжение от партнерите в НАТО за прослава и кеф на американската икономика. Сегашния го няма този талант за убеждаване и затова започна тази история с Украйна като крайния резултат ще е същия.

53

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Радев, Янев, Нинова са гробокопачите на България!

52

Анонимен

преди 2 години

ПРОКИТАЙСКИТЕ АГЕНТИ СА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ

51

Анонимен

преди 2 години

До До Калеко Алеко "Това че са построили 100-200км магистрали за 12г , нали не го смяташ за успех." Сериозно? И кой преди тях построи за 12 години (не са 12, удобно забравихте краткото, но катострофално управление на Орешарски) "100-200 километра" магистрали? Я кажи.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Огромни средства бяха платени за чертежи на самолети Ф 16!" Още ли има заблудени, които да използват тая опорка. Вървеше преди 2-3 години, когато доставката на първите самолети беше далече, но ей га къде е 2023. После какво ще обяснявате? Че самолети няма и всичко е само наужким ли? :)))))

49

Анонимен

преди 2 години

Това нещо не ми се вярва да е ходило войник. Бацун да отвори чекмеджето и да върне краденото, тогава ще има и за магистрали и за армия. Апропо той и гаджето му Пеевски защо са още на свобода. Гешев още ли ги закриля

48

Калеко Алеко

преди 2 години

Не само за Армията, при Герб се строяха инфраструктурни проекти, всеки ден се режеха лентички на Училища, Детски градини, Църкви и други сгради и съоръжения от обществен интерес, усвояваха европейски средства на базата на контрол и одит от нашите и европейски институции...В момента нищо не се строи, всяка седмица се теглят заеми за милиарди за които научаваме от медиите, дори интерконектора с Гърция започнат от Герб за да ни осигури енергийна независимост стои замразен в условията на радева зима

47

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо,че са дадени милиарди за чертежи.Не се надявайте на евреина Путин,който е в близки отношения с Ердюкян и няма нищо общо с Александър Втори.Вчера *** са се гаврили с наши пътници на летището и са им вдигнали кръвното.Дали ще направят това с руски или германски туристи?!!