106

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да купим и втори танк. Резервен, за всеки случай.

105

Напомняне

преди 2 години

Да, модернизирахме нещо, което го нямаме. И купихме самолети, които никога няма да пристигнат. И онези , и този сега- само лъжат !

104

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе знам какво си видял и кво не ама Грипен е в производство от поне 15г. и летят н няколко армии и струва двойно по малко от Ф16 блок 9,който не се произвежда и тепърва се създава. Завода бил претоварен със Ф 35 и ще почакаме.Ти би ли платил 200 бона за нов Мерцедес и да ти кажат ще почакаш 4-5 години пък може и 10?

103

Анонимен

преди 2 години

До Голата истина "Милиардите за Ф16 ги платиха самолети няма и няма да има поне още 10г." Ще се учудиш колко бързо ще минат 10 години. :))))

102

БАЙРАКТАР...

преди 2 години

... Това е последния писък на модерното въздушно въображение на Турция и НАТО.

101

Зозо

преди 2 години

А дроновете Байрактар колко руски консерви отвориха в Нагорни Карабах? :))))))))))))))

100

Тралала

преди 2 години

Последните две правителства на Борисов МО го даваше на коалиционните си партньори: Реформаторския блок и ВМРО. Новите стари да не се чудят.

99

Голата истина

преди 2 години

Ха-ха-ха!ГЕРБ и модернизация?Последното ново нещо в БА е от тройната коалиция.Няколко стотин прескъпи джипа и камьона Мерседес и 2 Спартана и дестина хеликоптера Пума и Пантер.При Боко пълна 0. Милиардите за Ф16 ги платиха самолети няма и няма да има поне още 10г. Пладнешки обир!Пушките на родните солдати са от 1962г. и с тях и на мисси ходят да берат срамове.Талибаните в Афгана са по модерно въоръжени.Бойната техника е изцяло съветска.Охраната на границата ни се осъществява само с УАЗ и ЗИЛ-131

98

Да ви светна:

преди 2 години

Дронтовите машини могат да се управляват и от космоса...ТАКА, ЧЕНЯМА ЗНАЧЕНИЕ, КЪДЕ СЕ НАМИРА КОМАНДНИЯ ИМ ЦЕНТЪР, ПРИ ЕДИН ЛОКАЛЕН КОНФЛИКТ! ЛЕТЯТ НИСКО И НЕ ГИ ЛОВИ НИКАКЪВ РАДАР!!!

97

Анонимен

преди 2 години

До Факт Нищо не съм пропуснал. Само адресирах любопитния ти пропуск да споменеш, че и Грипените нямаше да ги ползваме веднага. Впрочем, това какво е надраскано в една журналистическа "прогноза" и това какво пише в един договор са две много различни неща. Аз не съм виждал комюнике от команията, която произвежда Грипен, че са готови за доставка в края на 2020. Ако ти си виждал, дай си източника.

96

Анонимен

преди 2 години

До Факт "грипен са Шведски самлети, предлагани от Швеция, не от Русия. Виж за това пък Боко построи на Путин и Ердоган газопровод, който минава транзитно през България. Кой се занимава с Руските глупости?" Яко си скаран с фактите. Явно за това и така си се кръстил, за да не личи.

95

Анонимен

преди 2 години

ДРОНОВЕТЕ на Турция направи руските танкове в подвижни ковчвзи в Азербайджан и НагирниКарабах. Отваряха ги като консерви кутии отгоре... ХАХАХААА....

94

Анонимен

преди 2 години

До Зозо "На Боко тръбата е българска поне, а ЮП щеше да е руска собственост. Правиш ли разлика другарю ЗКПЧ?" Те се правят, че такъв проблем с ЮП въобще нямаше, а като гледаме политиката на Путин, който само търси повод да стовари зелени човечета за да "защитават" я руската собственост, я нещо друго руско, току виж беше решил да си пази тръбата в България.

93

Зозо

преди 2 години

До Факт..... На Боко тръбата е българска поне, а ЮП щеше да е руска собственост. Правиш ли разлика другарю ЗКПЧ?

92

Факт

преди 2 години

До Зозо - грипен са Шведски самлети, предлагани от Швеция, не от Русия. Виж за това пък Боко построи на Путин и Ердоган газопровод, който минава транзитно през България. Кой се занимава с Руските глупости?

91

Зозо

преди 2 години

До Факт..... Те Грипен сигурно ги държат на склад като Мототехника, ай сиктир! Аман от руски глупости..

90

Факт

преди 2 години

22.12.2018г. + 24 месеца = 22.12.2020г - т.е. самолетите щяха да са от една година на въоражение и сега щеше да ги има, за разлика от ф-16 ките. Необяснимо как пропусна да споменеш това.

89

Факт

преди 2 години

До Зозо - Мдаа, Ф-16 на чертежи с комисионната на Тиквата.

88

Анонимен

преди 2 години

До Факт "и българските ВВС ще могат да гарантират сигурността на българското въздушно пространство след само 24 месеца" Как така "след 24 месеца"? И там ли щяхме да купуваме "чертежи"? Те нямаха ли 10тина готови самолета, които чакаха само България да ги купи? Необяснимо е как пропусна да споменеш за това.

87

Зозо

преди 2 години

До Факт ......Мдаа, Грипени без един патрон въоръжение и комисионната на Рундю