126

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Зозо --- За доста от участниците по-велики самолети от СеСеСеРейските НЯМА, а това, което сте написали за тактико-техническата характеристика на фантомите, надали същите червени главоци ще могат да асимилират.

125

ШАРКОЛИЯ КРАЛИЯ

преди 2 години

СЪН СЪНУВАХ МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО, ДУНЬО *** ЛЯВОТО МЪ-ДО НА БУДА СЕ СЪБУДИ. АХ НЕ БИЛО СЪН МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО, А НАИСТИНА РАХИТИЧНА МИСЪЛ НА ДУНЬО МУНО ЛЕВОТО МЪ-ДО НА БУДА...КОН ДО КОНЯ МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО, ЮНАК ДО ЮНАКА МИЛА МОЯ МАЙНЬО ЛЬО ЮНАК ДО ЮНАКА...А БЪЛГАРИЯ ЗА ЕФ-ТЕ 16 ОЩЕ ЧАКА... БРЕХ ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ, Я ДА ВЗИМАМЕ КАМИЛИ - ПОДКОВИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ, ВОДА НЕ ПИЯТ СТУД ИЗДЪРЖАТ И СА ВСЪДЕХОДНИ...ЩЕ ЗАЩИТИМ ПОЛЯТА РОДНИ!!!

124

Голям майтап!

преди 2 години

И таз модерна армия не можаха един кораб да спасят 2 месеца, какво остава за друго...Котки от дърветата да сваляха, пак повече полза щеше да има от тая "модернизирана армия". Кьорав хеликоптер нямаме...

123

Щирлиц

преди 2 години

Да,верно е.Спомнете си милиардите за рисунки на ф-16.Модерна армия си имаме и това е.Хау!

122

Анонимен

преди 2 години

Огромни средства за цели 8 самолета. Смешна и плачевна модернизация.

121

Анонимен

преди 2 години

Всичко започна от скъсаните чорапи на Бай Тошо

120

Зозо

преди 2 години

Изтребителят F-16 блок 70, произведен в Грийнвил, Южна Каролина, разполага с усъвършенствана авионика, радар с активно електронно сканиране на антенната решетка (AESA), модернизирана кабина, усъвършенствани бойни системи, допълнителни резервоари за гориво, автоматична система за избягване на сблъсък на земята (*** GCAS ), усъвършенстван двигател с уникален за индустрията удължен експлоатационен живот от 12 000 часа.

119

Анонимен

преди 2 години

Един път Тиквата да не лъже - направиха нещо за армията. Няма да коментирам какъв % от заемите отидоха по чекменджета, сметки, чували... Няма да коментирам и безсмислените Фки, за луди пари. Все пак, се дадоха и за БА някакви! Колкото до Кирето - вятър го вее на бял кон, нищо не отбира, но е от "харвард", по-просто казано - поредния под.гъ.зник на САЩ!

118

Само питаме:

преди 2 години

У НАП----ГЕРБ ЛИ РАЗДАВАТ. ПРЕМИИТЕ..... ХАХАХААА.... ДЕ ПРИЗНАЙ ТЕ СИ., БЕ.... ХАХАХААА

117

Анонимен

преди 2 години

Боко изтегли 90 млрд. даде 2 за самолети и другите - къде? - в чекмедже !

116

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ВИЕ КОЛКО МИЛИАРДА ТЕГЛИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, ЧЕ ДАЖЕ И ОЧЕТ НЕ ДАВАТЕ... ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НИ БЮДЖЕТ, ИМАТЕ, НИ ПЕНСИИУВЕЛИЧАВАТЕ, НИ ПОМОЩИ НИ КОМПЕНСАЦИИ ЗА ТОК И ПАРНО.КОМУНИСТИЧЕСКИ АЙДУЦИ, СТЕ.....САМО ЗА РАЗСТРЕЛ..БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!!!

115

Анонимен

преди 2 години

Огромни средства са давани и продължават да се дават благодарение на ГЕРБ -от 2016г приеха закон уж за три год.сужители които имаха 27г.трудов стаж да са на заплата и пенсия едновременно на двойна хранилка и същите тези продължават да си получават заплата и пенсия а останалите нямат право на това ...

114

Зозо

преди 2 години

Айде бе, Боко бил дал 2 милиарда за самолети.... Ами Просто Киро тегли 9 милиарда за 9 дни декември месец и не се знае къде потънаха въобще. Аман от прости руски комунисти!

113

Петров

преди 2 години

Дебелия пожарникар летеше всяка седмица с Фалкона в Барселона да е....е Мис Бикини. По линия на отбраната и модернизацията. Влагани са пари и други работи от Меркела на Балканите, така е.

112

Totenkopf

преди 2 години

А, бокича защо не отдели 2% за отбрана? С чужда пита помен прави, вземете му парите дето ограби от Хемус не 8 ми 28 самолета можем да купим още!

111

Алооо

преди 2 години

Какво са дали няколко милиарда за самолети, където май няма и да ги видим ли? Цели 6 , направо съседите ни ги е страх от нашата военна мощ. Не знам въобще кой вярва на тия политици вече дали боко дали ПП(Поредните Продажници или П-Д-Ли) всичките са еднакви да докопат властта и се почва, кражби , нагласяне на калинки, едно и също. Как имаше един лаф, ама ще го перифразирам " Всички политици са к / ур / в и само имената им различни"

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Докогато има заблудени, които вместо да се опитват да правят нещо, плюят по останалите, за да изглеждат те по-добре, ще тънем в мизерия.

109

Анонимен

преди 2 години

До когато има абдали( считай умствено изостанали), които да се прихластват още по гробарите, до тогава ще тънем и в мизерия.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Завода бил претоварен със Ф 35 и ще почакаме." Нещо си се объркал.

107

Анонимен

преди 2 години

До Напомняне "И купихме самолети, които никога няма да пристигнат." "Никога" няма да пристигнат. Виж 2023 първите ще пристинат.