86

bb

преди 2 години

Каракачанов си построи малък палат в Тревненската планина, докато беше министър. Верно, на името на баща му е имота. Прокуратурата обаче защо не разследва откъде един 84-годишен пенсионер притежава вила за милиони? Ето как тези "патриоти" се продадоха на чужди интереси.

85

Гошето

преди 2 години

И за армията парите са откраднати - нищо няма насреща. И там има хиляди търтеи на меда плащан от 'държавата'.

84

Факт

преди 2 години

Швеция предложи на България 10 нови изтребителя Gripen, напълно съвместими с НАТО и напълно в съответствие с техническите и оперативните изисквания, както и със зададените от страната бюджет и срокове за доставка. С Gripen България може да има най-добрата в света ПВО защита с ракетата Meteor и българските ВВС ще могат да гарантират сигурността на българското въздушно пространство след само 24 месеца - 22.12.2018г.

83

Анонимен

преди 2 години

До Кайчо Киряков "И най-тъжното е че всички управления досега не могат да стъпят на малкия пръст на бай Тошо." Най-тъжното е, че се оплакваш, че заради демокрацията те управлявал пожарникар (който впрочем никога не е бил "пожарникар", но за сметка на това е бил на редица отговорни длъжности преди да стане министър председател), а въздишаш по един БУКВАЛНО НЕГРАМОТЕН ПЕЧАТАР, какъвто беше бай ти Тошо.

82

Баче Кико

преди 2 години

Гербераски *** чета, ние твърдим, че ГЕРБ са си направили схемите да свият парите за армията, по същия начин както си направиха схемите да откраднат парите за пътищата, а не че някой старшина ги е изнесъл с чували, капиш? А и още нещо - ГЕРБ никога повече няма да са на власт.

81

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Има, има - вместо да купим съществуващи самолети, Буции купи чертежи." Фактите виждам, че не са ти силната страна. Никога досега не съм чувал за военни самолети, които да се произвеждат предварително и да чакат на стоянка някой да ги купи, камо ли такива, които не са произвеждани преди (Блок 70/72 всъщност са съвсем различни с предни варианти на Ф-16 като окомплектовка и възможности). Де факто всички военни поръчки за самолети са "чертежи", когато се сключват договорите.

80

Кайчо Киряков

преди 2 години

Ето до къде ни докара демокрацията - 12 години да ни управлява мутра пожарникар, и сега да въздишаме по неговете управление, защото някакви юпита пак се упражняват за наша сметка. И най-тъжното е че всички управления досега не могат да стъпят на малкия пръст на бай Тошо. Ако бай Тошо управляваше и след демократичните промени щяхме да сме много напред сега, но го отстраниха за да си направят кражбите на спокойствие.

79

Анонимен

преди 2 години

В тоя парцалив, клозетен сайт се трия коментари против герп. Правете си сметката какво четете.

78

Анонимен

преди 2 години

Руските драскачи не усещат как, когато твърдят, че военния юджет е "откраднат" директно бият по Радев и неговите копои в армията, защото без главнокомандващия и неговите подчинени няма как да има такова нещо.

77

Факт

преди 2 години

Има, има - вместо да купим съществуващи самолети, Буции купи чертежи.

76

Анонимен

преди 2 години

Откъде накъде шайка престъпници ще имат право на глас. Няма по анти българска, ромо-турчееща се партия от герп, която ни е върнала 100год в развитието на страната. И комунистите не успяха да ни причинят това, което герп-дпс успяха само за 12 год.

75

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Лошото е че 2023 вече може и да не ни трябват" Защо се правиш на ударен? Това няма нищо общо със сроковете на доставка на самолетите.

74

ДРОНОВЕТЕ са...

преди 2 години

БЪДЕЩЕТО НА АВИАЦИЯТА!!!!!

73

Факт

преди 2 години

Лошото е че 2023 вече може и да не ни трябват, примерно сега щяха да ни свършат работа. Нищо, ще пратим Буциии, Дани Митов, Гешев, Шиши, Дончев и Калеко Алеко на фронта да ни бранят.

72

Joro

преди 2 години

Няма значение колко са дадени, а за какво са дадени. От тези 5 млрд като махнем 2 млрд за самолетите, над 90% са за текуща издръжка и заплати. Българкия военен бюджет е с най-малките капиталови, т.е. дългосрочни разходи в техника ш въоръжение. Тъй че да не викат много, че те дадоха 150% повече за самолетите, които така и няма да вършат повече работа от сегашните, тъй като 8 изтребителя за малко, много малко, плановете бяха за 1 ескадрила 36 самолета, и то е малко, но толкова може да си позволим.

71

Анонимен

преди 2 години

До Баче Кико "Въпроса е дали строенето не се ползва за кражба - по същия начин както са откраднати и тези 6 милиарда за армията." Ц,ц,ц. Така да храниш главния ви вожд! Не, нямам предвид Борисов. Кой беше шеф на ВВС до 2015. Кой чорбар беше на "служба" до 2018"? Знаеш ли отговора?

70

Анонимен

преди 2 години

ДРОНОВЕТЕ НА ТУРЦИЯ, СА ПО--ЕФИКАСНИ ОТ ВСЯКАКВИ САМОЛЕТИ НА РУСИЯ И ДАЛЕЧ ПО---ЕВТИНИ... ХАХАХААА...!!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Герберастията заедно с фесовете се *** 12 години да краде и сега реве на умряло. Хората нямат още два месеца в управлението и вече кви.чат герберските прасета, защото ги отбиват постепенно от копанката. Това управление ще е задълго, запомнете герберасти, няма връщане за вас, а само пътека към етажа на бай Ставри

68

Баче Кико

преди 2 години

Как комунстите да не строели? То по голям комунист от Тиквата има ли? Въпроса е дали строенето не се ползва за кражба - по същия начин както са откраднати и тези 6 милиарда за армията.

67

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен...Ами всичко което се построи в България в най-новата ни история се построи през тези 12 години, преди това фалираха банки, Мутрите си имаха държава, Властта преди Герб ни завеща траповете в Белене и Цанков камък в които бяха погребани милиарди, само и само такива като Румен Овч. и Гоце да си вземат комисионните, а архитект Доган парите за проекта .. Дори Олигарски дошъл за кратко след един февруарски метеж успя да фалира КТБ, а сега след Пучът на фигуранта нещата са още по-драстични