167

аре нема нужда

преди 2 години

А бе щом тоя с извинение "академик" е бил ченге на ДС смятайте какъв специалист е!?

166

Анонимен

преди 2 години

Има много прости и достъпни средства, които хората могат да ползват вкъщи още от самото начало на заразяването и да не допуснат влошаване, например цинк. Но никой не им ги казва. Защо, ваксинатори? Вие хора ли сте изобщо, не питам за лекари. Толкова много хора можехте да спасите, а избрахте да ги убиете.

165

555

преди 2 години

В сравнително четен ежеседмичник-в. Галерия от 19-25 януари се появи интервю с доайена на кардиолозите в България проф. д-р Младен Григоров. И той като много други учени твърди , че ковид19 е биологично оръжие създадено от човека , затова и силата му не намалява , както се получава при всички естествени природни вируси.Според професора са изтекли секретни данни от американски военен доклад , според който К19 е програма съдадена и осъществена от САЩ в Ухан.Дали има вакс. срещу биол.оръжие?

164

Ован

преди 2 години

Винаги е изключително полезо, когато се даде трибуна на подобна мумия. ГАРАНТИРАНО ще отблъсне много народ от фъксинацията ;)))

163

До Пфффф

преди 2 години

Тежката фаза на Ковид е ARDS и цитокинна буря, при която се отделят огромни количества свободни радикали, които окисляват мастните тъкани. Затова белите дробове все едно се "стопяват". За третиране на това, успешно се прилагат венозно високи дози антиоксиданти (витамин С). Анти-коагуланти също.

162

Stamen

преди 2 години

Точно така. Единственото спасение е да си съсипеш първо имунната система с ваксини и след това да мислиш, как да си я възстановяваш- пак с ваксини.

161

Хихихихи

преди 2 години

Още ли си жив Бее рептил?

160

Анонимен

преди 2 години

Не щем да ни спасяват от фалшив вирус, петрунов!

159

Анонимен

преди 2 години

Тази муния защо се продава за паеи? Коло си мисли, че и остава?

158

Анонимен

преди 2 години

"Ваксината не може да бъде 100 процента ефективна, тя е 90 до 95% ефективна" ------- Вижте го как най-нагло пробутва неща, които пееха още пролет-лято 2020. Оттогава насам ефективността със всяка изминала седмица намаляваше заради новите и нови мутации, а те са хиляди.

157

Пффф

преди 2 години

"Приемането на витамините C и D несъмнено повлиява положително срещу ковид" ?!?! Предвид, че ковид ДОКАЗАНО провокира миокардити и тромбози изобщо, и предвид, че витамин С е ДОКАЗАН коагулант /спомага съсирването на кръвта/, този академик е ярък пример за образованието по медицина в България.

156

В.

преди 2 години

Е. Здравейте, този не си ли изпрати вече ипотеките на родата. Какво искат още. Алчни ***.

155

Док

преди 2 години

Колко още ефир ще давате на изветрели дементни старчета, миришещи на пръст?

154

Анонимен

преди 2 години

Граф Дракула е най-наглия лъжец цялата кохорта ***. Следя му изказването и тоя няма спирачки. Възрастни, деца, бременни - всичко под ножа, пардон - иглата.

153

Ддд

преди 2 години

Официални данни за колко пазят ковид вавсините -60-90%....СЗО

152

Анонимен

преди 2 години

Я, тоя още е жив. Сигурно 1925г. е бил любовник на баба Цола.

151

Анонимен

преди 2 години

Този тип ваксини разпространяват вируса примера е сърбия колкото нас а по население

150

Зелен Демократ

преди 2 години

Бил дементирал академика, ми то в САЩ президента е пилен демент, а *** не им пука, модерни и велика, кога е ги стигнем хАмериканците?

149

Анонимен

преди 2 години

Преди да пуснете ваксата, 85 % от хората го боледуваха леко или безсимптомно. Сега ни казвате, че 15 % не реагират на ваксата, т.е. ползата от ваксата е 0, никаква. И това са същите онези 15 %, които го боледуваха тежко и преди.

148

брех

преди 2 години

Грипните ваксини са също неуспешни.