207

Анонимен

преди 2 години

До Алко:"След това масово заразяване, което се практикува в момента, моята прогноза е, че след лятото, всичко ще е приключило!!! Зеления сертификат и маските ще изчезнат, тъй като се обезмислят напълно! Само се чудя, каква нова простотия ще измислят, да държат офцете в кошарата :)"===>Новата простотия е измислена. Това е зелената сделка.До сега ни гърчеха да ни пазят здравето, сега започват да ни гърчат за да пазят Земята.Средствата се сменят, крайната цел си остава - разоряване и заробване.

206

кукуруку

преди 2 години

Изкуфял

205

Анонимен

преди 2 години

Много са хитри тия дето измислиха пандемията. Евала, шапка им свалям. Сам ос една добре обмислена лъжа успяха да изобличат истинското състояние на света и да ни покажат че голямата част от хората са на нивото на май-муните и е много лесно да бъдат контролирани. Младите са тотално приспани и с промити мозъци от поп-културата, филмите и електронните игри. Унищожен и смазан е е потенциалът за революция. Кой да я вдигне? младите приспани, старите болни и уплашени. Евала. Само така трябва.

204

Гледам го

преди 2 години

и се сещам за партийния секретар на селото, в което бяхме на бригада във втори курс. Същият бял перчем, здраво стиснати (липсващи) устни и целеустремен (в нищото) поглед. Заради музиката, която слушахме (Бийтълс), чичката ни плашеше, че ще пише писмо в университета.... Младите трудно ще ме разберат, но така си беше.

203

Анонимен

преди 2 години

Колкото и грипните ваксини работеха в последните 20 години, толкова и тези за ковид....

202

Анонимен

преди 2 години

Пландемик Петрунов и твоето време ще дойде!

201

Анонимен

преди 2 години

Първо покажете изолиран вирус, пък тогиз ще търсим спасение.

200

Анонимен

преди 2 години

още някой няма ли да изтупате от нафталина за още евтина пропаганда? Изкарах ви "страшния" грип, чудо голямо...

199

Алко

преди 2 години

След това масово заразяване, което се практикува в момента, моята прогноза е, че след лятото, всичко ще е приключило!!! Зеления сертификат и маските ще изчезнат, тъй като се обезмислят напълно! Само се чудя, каква нова простотия ще измислят, да държат офцете в кошарата :)

198

Анонимен

преди 2 години

мислите си, че дядката е изкуфял, а той може просто да е платен

197

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням да се е налагало да се спасявам от грипа. Ама ти академико учен, давай, даже не всяка година! Всяка сутринт по 3!

196

Истината

преди 2 години

Академика, разбрахме че си продал. Поне си мълчи, не дразни хората с глупости !!!

195

Анонимен

преди 2 години

Айре да спазариме нек'ва отсъпка за абонаметна "имунизация", бате ? :D 4 боц на цената на 3, нещо такова ?

194

Стоян

преди 2 години

Изкуфял дядка! Системно отрича възможността, че прекаралите вируса имат естествено придобит имунитет, съответно и срещу розовите сертификати. Практиката, че дори и изследвания показват, че този естествено придобит имунитет е работещ! Обаче, Петрунов това си знае, това си бае...Ваксина всяка година е гаранция за сриване на организма!https://offnews.bg/interviu/v-tazi-faza-na-pandemiata-merkite-sa-izkliuchitelno-bezsmisleni-768970.html

193

До Петрунката

преди 2 години

Петрунка, ти си в напреднала възраст, затова по-добре се реимунизирай всяка седмица.

192

Анонимен

преди 2 години

Реч на кръгъл идиоттттттт! Стига ни плашихте с умрели С Ковид, стига ни плашихте с големи бройки хора с хрема. Много е интересно, задължихте хората да се тестват за да ходят на работа и започнахте да намирате по 2-3-4 пъти повече заразени. Ама това че хората са с проста хрема и могат да си работят не ви бърка. Икономиката умира, инфлацията расте с темпове като от Виденово време, вие ни занимавате с настинка!

191

Тодор Колев

преди 2 години

Как ще ги стигнем американците, ще ги задминем кога. Ами ето, почти ги стигнахме - те си имат дебилен президент, на нас дебилен академик ни дава акъл да се бодем всяка година (за сега всяка година, догодина по-често). Ако не сме ги стигнали, поне много сме скъсили разстоянието

190

Ейййй

преди 2 години

От нафталина ги изкарвате Тея , за някой лев се продават да говорят глупости и да плашат ,така изтормозения човечец !!!

189

Край

преди 2 години

Като гледам и слушам българските учени - академици, професори доценти ми иде да си спра децата от училище.

188

Край

преди 2 години

Човека иска да живее барем 200 години ама няма да му се получи. И седмично да се ваксиш срещу всичко - пак няма да стане.