227

Нормалния

преди 2 години

Академика да се боцка по дупенцето, ако иска всеки ден даже, това е негово лично право. Не разбирам, защо г-жа *** е решила да занимава хората с тази видимо *** и насочваща статия към облагите на страната! Не само тя обаче много са такива, важно е психоза да има и само за ваксинации и за умрели да се говори! Само че вече и простия човек знае, че и ваксинираните са по болниците да не кажа и по често от неваксинираните!Да беше ваксина ама истинска, която да предпазва да, но от нея полза няма!

226

Мислещ

преди 2 години

Спиране на тази медия и всички НПО вън от България те са Антибългарски

225

Щом

преди 2 години

извадиха и това деде от нафталина, значи "резервната скамейка" се е свършила. От седмица няма баба Радка, гломбТромб и математическата гилдия се покри. Явно търсят "свежа" кръв за пропагандната машина. Даси свежестта - мирише на нафталин! Май Дянков е бил прав за старчетата? Развяват си "авторитетите" и титлите, вместо да измислят лекарство и протокол за лечение.

224

Анонимен

преди 2 години

Очевидно ваксините не са "спасението" (каквото и да значи това) срещу ковид. Дават по-малък имунитет отколкото заразяване (според CDC) и по-важното, дори и 100% ваксинирани не значи колективен имунитет. Който иска и смята, че има нужда, разбира се, нека се ваксинира редовно. Но ваксините не повлияват на болестта като цяло. А има и много ефикасни лекарства, които медиите отричат, но изследванията защитават като ивермектин. В България за жалост никой не ги изписва. За това и смъртността ни е висок

223

явертъ

преди 2 години

Още по-тъжното е, че този "професор" очевидно си вярва на лъжите.

222

СВОЙ

преди 2 години

Кой им дава пари на тези хора да говорят неистини?Всички виждаме,че хора с 2 дози се заразяват и умират хора и с 3 дози.А за мутацията на вируса и на децата има става ясно,че това е заради ваксините.Такива приказки може и да минават пред потомците на затворниците в Австралия,но тука НЕ!

221

Анонимен

преди 2 години

Ваксини са ваксината срещу едра шарка, хепатит и подобни, които се поставят до 1-2 пъти в живота. Нещо, което изисква бодене по два пъти годишно и то за болест със характеристики на сезонния грип е всичко друго, но не и ваксина.

220

Анонимен

преди 2 години

Петрунов да се ваксинира всеки ден ако иска, кой го интересува. Най-сигурния начин да си съсипеш имунната система е да се ваксинираш редовно. Всеки лекар знае, че ваксините са нож с две остриета от край време. Затова има и толкова антиваксъри, или с други думи хора които осъзнават това.

219

Анонимен

преди 2 години

Сътрудник на репресивните тайни служби е и акад. Богдан Петрунов. Той е бил осведомител Николов на Шесто управление на ДС от 1971 г. и секретен сътрудник Диагностика на ПГУ от 1988 г.

218

Мистър Пропър

преди 2 години

Академик Петрунов трябва да мисли за кални бани за да свиква с пръста , COVID е за младите те да го мислят .

217

Анонимен

преди 2 години

На умряло куче нож не се вади!Дрънкай си колко и каквото щеш,ваксинирай се пак толкова пъти, нормал..Мите остави на спокойствие да работят,че животът им не е много лек!Боди се и си стой у дома,да не те мислим как ще го караш,че виж Кунчев!

216

Анонимен

преди 2 години

А... Геният, дето сутринта говори за 15% дефектни хора, дето генетично не им влияела ваксината и затова се разболявали и умирали? Дето на тая цифра обяви, че все пак ваксината е 90-95% ефективна, след като с махане на тия 15% остават 85? Дето говори за 95% ефективност при от производителя казано, че без бустер е около 30% макс, а с него се вдига на 60-70%? Дето не знае, че Израел обяви, че и 4 дози не помагат? Защо да вярваме на такъв "експерт"?

215

Анонимен

преди 2 години

Абе този заради дименция или заради пари е забравил, че в основата на "спасението" срещу всяко заболяване е здравият човек??? И не! Няма да се бода нито на 1 година, нито на 6 месеца, нито на 3 за настинката наречена ковид! Ае у лево!

214

Марчето

преди 2 години

До Гледам гоИ аз го гледам. Същия подобен рептил искаше да ме изпрати да чукам камъни в Бойчиновци,защото съм си празнувала рождения ден с музиката на ПЪРПЪЛ.Дали ще се осъзнае овчия народ??? Всичко е мноооооооооого мангизи!

213

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Петрунов, ти си последния от който чакам спасение. Подобно на грипа, нито съм си слагал нито ще си сложа, нито за стария грип нито за новия.

212

Анонимен

преди 2 години

Тоя дядка явно е на комисионна за противогрипни ваксини дето ги сменят всяка година.

211

DD

преди 2 години

Понеже не сме сигурни този мухъл дал исе е набол, предлагам тези които сме се отказали да вземем нашите полагаеми дози и да му ги ударим на него, .За да е по сигурен ефекта в 3 дни , пръва, втора, бустер мустер ,бустер на бустера, и може още 2,3 мари за да е сигурен ефекта Щом казва академикот че 95 % ние да го дарим с 3 вида по 3 инджекции та той да пребъде с 110 %.

210

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Дядото вярва ли си в това , което приказва ?! Бас ловя , че до сега не е набоден с нито една ваксина , щом е доживял до тая дядовска възраст ! А иначе е прав , че от таз пандемия няма да излезем скоро , аз бих добавил - и лесно ... Щото стртезите на пЛандемията ,които от години се пробваха да преодолеят мъката и носталгията по робовладелския строй , с нов такъв строй , достигнаха до накакви успехи и затова много трудно ще се разделят с това си завоевание доброволно ...

209

Анонимен

преди 2 години

До петнадесет процента от хората били с дефектна имунна система. А кой поддържа тези хора живи? Съвременната медицина, разбира се, не могат да излекуват тези хора и цял живот ги поддържат на лекарства. Но тези хора не са излекувани, те едвам си държат главите над повърхността на световния океан на микросвета - вируси и бактерии. И най-малкото вълнение ще ги потопи. Страхотна наука е медицината, няма що.

208

555

преди 2 години

Някой така умело е подредил картите за игра преди раздаване, че след известно време ще останете изумени от неочакваните резултати, защото фактите безцеремонно оборват вярата в това което искате да вярвате. Най-лошото е , че те(фактите) смазват енергията ви , която ви е водила към вашето убеждение ,че всичко което е казано е истина. Лицемерие владее света. Бог да ви пази!