187

Анонимен

преди 2 години

До ХХХ:"Стихване ? Тоя наясно ли е че в момента отбелязвме рекорди по новозаразени ? Тоя наясно ли е че Фанция и Холандия с първенци по ваксинирани и бележат антирекорди по новозаразени ? Тоя наясно ли е че имам познат с 3 ваксини който боледува в момента ? Тия като прехвърлят една възрастова грануица и ги удря Алцхаймера" По погледа му е ясно,че той вече не е наясно на кой свят се намира.Дават му трибуна колкото да се излага.

186

Е, как

преди 2 години

Щом цял академик го казва, ей сега обличам палтото и хуквам към най-близкия пункт за ваксинация. Че до сега няма нито една доза и трябва да наваксам.

185

ХХХ

преди 2 години

Стихване ? Тоя наясно ли е че в момента отбелязвме рекорди по новозаразени ? Тоя наясно ли е че Фанция и Холандия с първенци по ваксинирани и бележат антирекорди по новозаразени ? Тоя наясно ли е че имам познат с 3 ваксини който боледува в момента ? Тия като прехвърлят една възрастова грануица и ги удря Алцхаймера ......

184

Ха ха

преди 2 години

Утре тази дърта деменция ще ви каже да се ваксинирате на 3 месеца, после на 3 дена. Слушайте го и ще прокопсате.

183

Баце

преди 2 години

ето и последните новини от американците CDC - ваксинираните са по слабо защитени от прекаралите Делта вариант. А прекарал и ваксиниран е с една идея по добра защита. https://youtube/watch?v=soAGhi9KpcQ

182

Баце

преди 2 години

До АнонименТо хубаво тия странични ефекти ще се изтърпят/преживеят макар и с по сериозен риск за по големи проблеми, ама да те карат по 3/4 пъти в годината да се бодеш и да има риск да пукнеш и никой да не поеме отговорност е скандално.

181

Анонимен

преди 2 години

Имунизацията води до намаляване на риска на мутация на вируса". Това заяви имунологът акад. Богдан Петрунов пред БНТ.... Без коментар. Особено по време на епидемия нали. Дотук с академичната титла.

180

анонимен

преди 2 години

... а на всяко четно число ???

179

Pfizer

преди 2 години

Всички много ланкат да се ваксинираме. Баща ми почина от Ковид при положение, че беше ваксиниран с две дози Модерна. Аз съм ваксиниран с две на Пфайзер и имам много лоши дълготрайни странични ефекти. Не съм на мнение, че ваксината помага.

178

Анонимен

преди 2 години

Тоя да го вземат и да го снимат в филма Психо, баси изперкалия бухал.

177

не ставадума за това

преди 2 години

До 555 до 200 аре нема Пет пари не давам кой какво цитира!За мен е от значение,че един "специалист" е опрял до ДС да си прави кариерата!Ако ще на академиците да е байрактар аз вече знам колко е специалист!Повече не ми трябва!

176

Анонимен

преди 2 години

У нас в която и да е научна област академиците са най-некомпетентните. Тоя пенсионер не знам защо ни го показвате всеки ден. Няма да ме убеди да се бода с тромбозо-предизвикващите юдейски ваксини. Тромбозата е само един от страничните ефекти, между другото (данни за всяка ваксина има на сайта на ЕМА). Другите хубавини са перикардит/миокардит, лицева пареза на Бел, синдром на Гилен-Баре и т.н. На който му се чете, информация бол, стига да се разровиш.

175

Чоко

преди 2 години

Никой от роднините ми и близките ми приятели не се е ваксинирал и няма такова намерение. Между другото всички го изкарахме този вирус. Такива академици ако искат могат да се ваксинират непрекъснато. Никой не им пречи. Не мислете, че отричам ваксините. Напротив. Ваксиниран съм а и съм ваксинирал децата си със задължителните ваксини по имунокалендара на държавата. Но разни пробни вещества никога няма да вкарам в мойто и в телата на децата ми.

174

Анонимен

преди 2 години

До 555 до 200 аре нема Глупости, каква наглост, ваксатроле :)

173

али

преди 2 години

Някой трябваше да изплюе камъчето и да каже какво се замисля....

172

555 до 200 аре нема

преди 2 години

Да питам, дали Люк Монтание нобелист ,открил вируса на спина и личния лекар на Тръмп д-р Зеленко са били ченгета на ДС , защото и те твърдят същото като нашия академик. Ако не стигат тия имена , ще цитирам още.

171

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам откъде ги намирате такива сенилни старци като този академик, баба Радка, оня вам пир Александрова и пр. смешници. Тея толкова са се ояли, че и малкото, което са знаели, вече са забравили.

170

Анти Тяло

преди 2 години

Деди, що не ходиш да си береш лайката???

169

ИДИ

преди 2 години

Да кажеш и на Св. Петър и остави децата на мира.

168

Анонимен

преди 2 години

Единственото спасение ще дойде след като изгорят съчките като тоя на снимката.