168

Председател на СЗО

преди 2 години

Този ОРХАН ГУТАНОВ веднага зад решетките или сам да се скрие някъде по горите на Амазонка..

167

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако си неваксиниран с екперименталния препарет може да те оставят на улицата, а набодените с обществени пари могат да ходят навсякъде и да заразяват, а?

166

Анонимен

преди 2 години

Тоя яко не набивал наДеница на сач ...

165

Анонимен

преди 2 години

Вируса си обича кръчме те това е

164

Анонимен

преди 2 години

До морски:"Предлаганата от морски ресторанти рибена чорба/супа е без застройка. Защо ли?!"===>Защото рибената чорба е чорба - т.е. прави се без застройка.

163

Анонимен

преди 2 години

Алибегов да не мисли кой е ваксиниран и кой не. Мислеха, че със сертификата ще си спасят заведенията. Видя се, че при 70% неваксинирани не се получава, а и няма как да спаси от нови затваряния. Просто ваксинираните се заразяват колкото неваксинираните.И 100% ваксинирани да има, пак ще има заразени и мерки. По-важното е да се борят за отпадане на сертификата и мерките, ако няма опасност за хората.Да, заразени ще има.И какво ако в тежките щамове са основно над 70 с болести, а с омикрон е лек грип?

162

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам данък кръчма, ходиш, не ходиш твоя си работа, в края на месеца да ти се удържат едни 40-50лв лииично за мазната косица Алибабов, за да вземе да млъкне най-накрая. Явно той и неговите 3 убити кафенета са проблема на цялата държава за решаване. Аман от гърбава

161

Анонимен

преди 2 години

Ако кръчмарите наистина не разбират, че сертификатите ги обричат на фалит, скоро ще си ядат обувките. Тогава ще разберат.

160

Анонимен

преди 2 години

А по хипермаркетите Дето е препълнено,за там мерки??

159

Аз

преди 2 години

А защо си ваксинирахте персонала, бе, ***? Защо още в началото не възроптахте заедно с клиентите си? Стъпкахте правата на работниците си! Какво значение има какво Ви казват отгоре, като клиентът не желае да се ваксинира за да ходи по барчета. Просто е смешно. Или ще сте с народа или няма да сте. Като ревахте всички да се ваксинират и държавата да си ваксинира работниците не помислихте, че държавниците са на минимум и няма да се ваксинират за смешна заплата. Ще останат без работници. Заслужав

158

Анонимен

преди 2 години

Не виждам логика. В хитермаркетити сме на разстояние 50 см. един от друг и никакви ограничения, в градския транспорт също, но на кръчма не може и защо?

157

Анонимен

преди 2 години

Закона и правилата са за всички. Без изключения! Стига сте ревали, че наистина супер много дразните. Колко пари ви наляха от нашите данъци. ДДС ви намалиха, цените вдигнахте. Какво още искате? Не сте най-важния бранш в тази държава. И без заведения човечеството е оцеляло. Нагледах се на заведения, без никакъв контрол, пълни до горе+ яко задимено//има забрана за пушене на закрито но явно и към нея сте против/. Шефа на заведението каза, че и да дойде някой проблем няма, и да глобят всичко пада.

156

Анонимен

преди 2 години

Какъв е проблема, то точно в заведенията се заразяват сигурно, не са на опашка, а в Кауфланд може...

155

asd

преди 2 години

Вие и досега толквоа ги спазвахте. Накупихте фалшиви сертификати на целия персонал. После ревете защо нещо куца работата.

154

Анонимен

преди 2 години

Абе как ще ми ограничават на мен ходенето на кръчма. Те на мен ще ми го ограничават. Ще им изиграя Андрешко на 21 век и ще им разкажа играта.

153

Реалист

преди 2 години

АлибеГ,много си нагъл.Няма го вече Винету да делите печалбата.

152

само кът

преди 2 години

му видиш мутрата - типичен бг "бизнесмен"

151

каквото почукало

преди 2 години

Отглеждате себеподобни с такива изказвания.

150

Анонимен

преди 2 години

После и болниците да отказват да ги вземат.

149

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно правилно реагират кръчмарите... Пълен бойкот на сертификата и мерките, които не вършат никаква работа... Всеки в държавата си има глава на раменете и може сам да решава, дали ще се ваксинира или не...