188

Анонимен

преди 2 години

По целия свят затварят - само в България не може. Като не се спазват марките - има и нарушение има и глоба. Не е хубаво, че пак ще има загуби, ама това са правилата. И само на ресторантите е скъп тока...а другите ток не ползват

187

Я, КОВИД ВАРВАРИНА

преди 2 години

ЕЙ, КОВИД ВАРВАРИНО ,защо не бойкотира на 16.10 мерките , а? Тогава ви излъгаха, че ще вземете пари , за да не протестирате ама нещо ви го вкараха четвъртит... Не ме интересува твоето заведение, докато има сертификат никъде няма да отида.

186

Анонимен

преди 2 години

Този е много глупав, вместо да иска да няма мерки той пита защо мерките ги няма и на други места. Типично робско мислене щом той не е свободен трябва да се поробят и останалите.

185

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ревали, че в кръчма не можело, а в магазина - да. С тия приказки остава да въведат сертификат и когато отиваш за хляб и мляко. Така че мислете малко.

184

Анонимен

преди 2 години

"Абсолютно правилно реагират кръчмарите... Пълен бойкот на сертификата и мерките, които не вършат никаква работа... Всеки в държавата си има глава на раменете и може сам да решава, дали ще се ваксинира или не..."===>Кога точно реагират правилно кръчмарите -сега, или преди месец,когато същия този индивидиум искаше зелеВия сертификат да станел задължителен за всички т.е всички да се набодем, че да не му фалирал бизнеса.Ако неговия набоден мозък не помни, ние помним

183

Менто

преди 2 години

От адибегом ще излезе перфектен свиневъд, просто трябва да бъде инструктиран с подходящата лопата.!

182

КПСС БКП

преди 2 години

Затваряне на всички бациларници наречени ресторанти и нощни клубове ! Може и без тях ! Персонала се пренасочва към прозводствената сфера и животновъдството, където има стотици работни места и високи заплати !

181

От бореца

преди 2 години

Ади бегов ве муфлон.!.

180

Див Петел

преди 2 години

Прав е човека. В хипермаркет могат да обикалят 500 човека и да се бутат на топлите витрини или на хлябовете и на касите, а в едно заведение не могат да се съберат 80 човека да хапнат и пийнат. Няма логика в мярката. Да ама от магазините всичко се отчита в НАП и печалбата се вдига, а от заведенията дали отчитат и 40% от оборота. Тук си мисля че е причината - чисто финансов е аргумента за мярката. Мачкай тоя дето крие данъци под формата на ковид мерки. Да ама човек иска да се отпусне веднъж месечн

179

За Тарзан и другите

преди 2 години

Такива като него не ми е жал , клякаха яко пред БаЦе , принудиха персонала да се ваксинира . Жал ми е за малките семейни ресторанти и заведения , където обслужване и цена/качество е на много високо ниво !!!

178

Анонимен

преди 2 години

Чак сега? Малко позакъсняхте! Трябваше да бъдете с хората и разума още на 16.10. миналата година!

177

Анонимен

преди 2 години

Когато въвеждаха кафявия сертификат... нямаше информация, че ваксинираните също се заразяват и боледуват... Управляващите вече го разбраха, но не отменят сертификата, а затварят кръчмите по-рано... Затова е реакцията на кръчмарите.. Пълен бойкот трябва да има срещу шайката лицемери, които взимат тези решения... Подкрепям!

176

Анонимен

преди 2 години

То изобщо останаха ли пари на хората, да ходят по тези ресторанти?

175

Асан

преди 2 години

- Айше, ти по-разбираш от мъже, тос Базикнесмен* ли е, или Мериндже ??

174

Анонимен

преди 2 години

Мутренска поддд...лога.

173

Анонимен

преди 2 години

До хмм:"Аз невинаги чета особено внимателно статиите, признавам си, но тук упорито пишете, че искал да се въведе сертификат за всички... Та се напънах да я прочета и не виждам да е казал такова нещо..."===>Казваше го преди, сега обърна палачинката.Напиши Ричард Алибегов в Гугъл и прочети по-старите му изяви.

172

Мислеща

преди 2 години

Алибегов, виж как протестират хората в Брюксел и други градове в Европа. Нашите СМИ мълчат. Хора, събудете се ! Европа вече не спи!!!

171

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са основни разпространители на заразата и затова затварят кръчмите по-рано. Ха-ха-ха! Витков го каза днес, че ваксините не са това, което се е очаквало..... Заразените са хиляди точно заради сертификата, който позволи на 1/3 от хората в България безпрепятствено да разнасят заразата навсякъде...

170

хмм

преди 2 години

Аз невинаги чета особено внимателно статиите, признавам си, но тук упорито пишете, че искал да се въведе сертификат за всички... Та се напънах да я прочета и не виждам да е казал такова нещо...

169

Анонимен

преди 2 години

Държавата им раздаде десетки милиарди помощи. Тия дългове дето държавата ги натрупа заради тия мошеници, крадци и убийци няма да можем да ги върнем до средата на века. А тия наглеци не спират да реват.