208

Възраждане

преди 2 години

Каква красива Дегестанска мутра има и какво истинско звучно българско име Али Бегов . Всички еврейски мутри се събрахте в България почвайки от чекмеджето Бахур Бахар Халва джиян, Хача турян,Каза-сян Хъмпър ПърЦулян Алгафа рян останалите ин и ян мръсни и деградирали блукчии.

207

мдаа

преди 2 години

До хммЛично Алибегов се похвали как, при предния министър на здравеопазването - Кацаров,ходил няколко пъти и обсъждали въвеждането на зеления сертификат, но не били го въвели както той искал?!!Сега заведенията на този да се сърдят.Пък и ние можем да му благодарим, щото управляващите винаги си имат оправдание,когато въвеждат нещо...Ей, тоя е оправданието.

206

Голям смях

преди 2 години

Как така няма да спазва закона и правилата? Ами тогава - глоба, акт, фалит! Правилата са за всички, господине, включително и за такива като вас, дето цените са им безбожно високи, обслужването никакво, качеството на храната - лошо, напитките - разредени, данъци - трудно плащате и въобще - по-добре да ви няма на пазара!

205

Анонимен

преди 2 години

Да спазва каквито иска мерки. Не влизам в заведенията ви. Но защо трябва да плащам данъци а вие да получавате пари за да сте затворени? Айде стига вече

204

Анонимен

преди 2 години

Алибега е дясна ръка на Бойко Кюлчето и точи ДДС а не точи бира

203

Анонимен

преди 2 години

Алибито е дясна ръка на Бойко Кюлчето и точи ДДС а не точи бира

202

Анонимен

преди 2 години

От време на КОВИД кризата се видя кои заведения са истинските в София. Да не правим реклама, но в Лозенец има 2 заведения на известни готвачи. Не смогваха по време на локдауна... Обедното меню се разпродаваше за дни напред. Сервитьорите си ги направиха доставчици на храна. Инвестираха в платформи за онлайн поръчки, бяха гъвкави. А средностатистическият кръчмар, в чиито заведения не стъпва нормален човек, фалира. В това няма лошо. Адаптиращите се оцеляват.

201

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни занимават с простотиите на тоя

200

Нормален човек

преди 2 години

Ние отказваме да ти гледаме неприятната физиономия 24/7 бълваща откровенна тъпота ... *** на горнобанския бек такава!

199

Анонимен

преди 2 години

Ако искате да си развалите стомаха и да страдате години наред яжте и пийте в заведенията.

198

Анонимен

преди 2 години

Алибега не е цвете за мирисане, но има неща, за които е прав. Някои заведение дори пуснаха мобилни пунктове. 10 лв, тестче, заповядай в ресторанта. Много по-ефективно от зеления ***. И в крайна сметка всичко опира до личен избор - който го е страх, не ходи по заведения. Като толкова ви е шубе да не се заразите, стойте си вкъщи и четете днес.бг!

197

Анонимен

преди 2 години

Не се впечатлявам от рева на сивия сектор. Не е интересно как сервитьор, което не е професия, а временна заетост за студент, нямал работа. Ще си намери друга.

196

бадабум

преди 2 години

Разбирам хората, че искат да работят. Разбирам, че са затруднени заради КОВИД и цената на тока, но някак си тактично премълчават факта, че им намалиха ДДС-то на 9%, а те същевременно посевместно увеличиха цените......стига ревали толкова и другите бизнеси имат затруднения, не може всички да се занимаваме само с туристическия бранш, за който бяха направени най-много отстъпки, пък те най-малко обичат да плащат данъци и осигуровки.

195

3M

преди 2 години

бегай бе алибегов! Работите на черно по принцип, не плащате данъци, а сега се оплаквате

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203Ти сигурен ли си че бяха затворени, те сами се излъгаха да се затворят! Найш колко народ си бачкаха. Само глупаците като теб повярваха че трябва да се крият в къщи!

193

Жеко

преди 2 години

До АнонименИдеално тамън софиянци ще огладнеят и ще се сетят че могат да протестират или ще отидат да се набодат поне 10 пъти !

192

4

преди 2 години

Абе чорбари,не ги спазвайте ,но не вземайте и помощите!

191

Анонимен

преди 2 години

А когато Боко ви затвори напълно,мълчахте като риби.Де сопа,де!

190

Жеко

преди 2 години

До Анонименай ся целия свят затваряли, найш колко държави има дето тия тъпни не важат бе!!Целия свят ми щом искаш да е така беж да те няма в Австралия или в Австрия!! Щом те естрах не стой тук!

189

Локум-Халва

преди 2 години

АлиАйрянов е много просто пърче!