148

Анонимен

преди 2 години

Сети се Мара да се побара

147

Живота е Песен =

преди 2 години

когато е лесен.

146

Анонимен

преди 2 години

точно кръчмарите са тези, които от години са в най-сивия сектор и скатават данъци и като се осигуряват официално на 20 лв на ден и държавата им даде по 24 лв като ги затвори ревнаха "ама как да оцелеем с 24 лв на ден", ами както по документи сте оцелявали с 20 !!!!

145

Анонимен

преди 2 години

Хайде на кръчма.... и руйно вино снощи пих .....живее ми се пее ми се

144

Тихо се сипе зимния

преди 2 години

сняг, Ричко пък рипа, нервен е пак. Свършват лесните бързи пари, нямаш маЗчица - беден стоиш!

143

Дедо

преди 2 години

Вижте го тоя мазник септември миналата година за какво НАСТОЯВАШЕ - за зелен китап!А сега го не ще....а сега де - дали некой от Банкя не гое е озъбил?мм?

142

Мдаа

преди 2 години

Явно ще има глоби за ричко току виж прегласуват и ддс да му стане като на всички

141

Образа на Стояна...

преди 2 години

...на Юбилейната монета е майсторен цела нощ в една Кръчма. Ако не беше Кръчмата, небихме имали Монетата. *** такива, долу, ДОЛУ ръцете отродната Ентелегенция!

140

До Ния Христова

преди 2 години

Ния Христова, която е писала тази статия, хайде поне си прочитайте какво пишете. Статия от 5 абзаца с грешки. Пише се скъпия ТОК, а не скъпия ТОЙ. След ток има запетая, защо следва вметната дума. Къде учите Вие? И как ви вярваме после, като не можете грамотно да поднесете информацията дори?

139

аре бЕгай

преди 2 години

и мен не ме кефи, че цените на всичко хвърчат нагоре, а заплатата ми е същата, но на кого да "ревна"? Спрете се, ставате нагли.

138

проф. Витанов

преди 2 години

Според моите матИматечески изчисления, са нужни 100 дози на глава от населението и да се въведе Сребърен сертификат.

137

Рубльов

преди 2 години

Ако в България имаше истинска разследваща журналистика, щяха да издирят *** на Костадинов от щурма на парламента един по един и трябваше да им направят едно журналистическо разследване - какво образование имат, какво работят сега, какви проблеми с алкохола и дрогата са имали. Трябваше да разберем истинското лице на *** и антиваксърите, какъв им е акъла за да имат самочуствие да ходят в парламента.

136

Анонимен

преди 2 години

До Ефект от Ваксините:"т.н. Спасители: " При 70% ваксинирани се връщаме към нормалното".Страни с над 75% Набоцкани: Австрия, Белгия, Холандия, Франция, Германия, Италия, Канада, Австралия, Малта, Испания и др. Е тогава, защо тези страни продължават да ги затварят и маските не са отпаднали?"===>Ти дежурния отговор не го ли знаеш - защото са загрижени за живота на хората и вземат мерки превантивно.

135

г-н Минчев

преди 2 години

Оф, драги съграждани, аз каквото да кажа. Набоцках се с 3 ваксини + Бустер+ Зелева хартия + 24/24 часа съм с Маска, дори когато се къпя и спа. И познайте, к'во? Успях да дам положителна проба.

134

Ковидарите са в шок

преди 2 години

Преди няколко месеца Ковидарите: " Които не се боцкат са виновниците". Набоцкаха се с 3 дози + Бустер+ Зелевата хартия и пак вирусът не е изчезнал. Пример: Израел, след 4 игли, сега е наред петата.

133

Анонимен

преди 2 години

До Шопа:"Я сертификат немам и затова нема да ви стъпим у кръчмата."===>И на пътя да го намеря сертификата, па нема да им стъпя у кръчмата.

132

Анонимен

преди 2 години

до 143 В никоя, но те са държави. Тук е ДС мафиотски рай.

131

Анонимен

преди 2 години

Ами да не ги спазват, то пък ние като сме ги спазвали голяма работа. Все се влача с маска и все болен.

130

Шопа

преди 2 години

Я сертификат немам и затова нема да ви стъпим у кръчмата.

129

Ефект от Ваксините

преди 2 години

т.н. Спасители: " При 70% ваксинирани се връщаме към нормалното".Страни с над 75% Набоцкани: Австрия, Белгия, Холандия, Франция, Германия, Италия, Канада, Австралия, Малта, Испания и др. Е тогава, защо тези страни продължават да ги затварят и маските не са отпаднали?