115

Анонимен

преди 2 години

През втората световна война проблемът беше, че Съветския съюз трябваше да налага строя и губеше време с тези начинания. Сега само да врътнат кранчето на газа и на износа на въглища и желязо не ми се мисли. Цените ще летят до небесата, фабрики ще фалират, няма да има транспорт като света, ще изчезнат много стоки, токът ще е дефицит и за капак валутите ще се обезценят. Ако Русия искаше да завзема света щеше да го направи.

114

Анонимен

преди 2 години

САЩ - 760 милиарда долара военен бюджет, ЕС - 300 милирда военен бюджет. Русия - 65 милиарда - близо 18 пъти по-малко. И пак не могат да настигнат Русия във военните технологии, Русия има абслютно военно превъзходство над НАТО.

113

Христо Христов

преди 2 години

Подкрепленията на НАТО НЕ СА добре дошли в България.

112

Курск

преди 2 години

Какво ще направят САЩ ако в рамките на няколко часа някой техен самолетоносач потъне, няколко навигационни спътника изчезнат и някоя тяхна военна база в Тихия океан бъде залята с радиоактивно цунами с вълни високи 200 метра? Ще започнат ли ядрена война с Русия, или ще обявят самолетоносача за авария, базата за природно бедствие а за спътниците така и никой няма да разбере?

111

експерт анализатор

преди 2 години

Путин иска да нападне Украйна защото руснаците гладуват и е загубил изцяло подкрепата и уважението на народа си, и завижда на украинците, че живеят богато и добре след като се ориентираха на запад.

110

Анонимен

преди 2 години

О, помощта от НАТО е толкова значима, общо 2-3 кораба и 10-ина самолета, че е колкото да ни пратят в помощ 15-20 чувала с пясък за защита от наводнение )))

109

Зозо

преди 2 години

До Анонимен........Например хиперзвуковите "циркон"могат да поразят всяка цел и нищо не може да им се противопостави........ Пхахахааааааа, то на анимация всичко става :)))))))))))))))))))))))) Мачете в космоса ...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Анонимен

преди 2 години

До 121Спрямо всяка страна членка на НАТО ,с изключение на САЩ ,Русия има голямо предимство в броя на самолети,танкове,хеликоптери,но им куца качеството.Взето заедно НАТО пък има стряскащо предимство във всяко отношение и трябва Путин да е мало умен да тръгне на война с Алианса!

107

Анонимен

преди 2 години

Русия изпълни успешно мисията си в Казахстан и руските военни части се изтеглят. Предателите в станаха известни. Президентът Токаев започна прочистване на елитите. Русия показа на света как ще завърши всеки опит за цветна революция в постсъветското пространство. Впрочем в Казахстан са 40% от световните запаси от уран, газ, нефт, злато, полезни изкопаеми. Руския космически полигон Байконур. В Украйна няма нищо, освем 40 милиона гладни украинци които чакат Русия да ги нападне, но все не ги напада.

106

Анонимен

преди 2 години

За младите които вече не ги учат история в учище ще кажа че през ВСВ СССР Стигна до Берлин и забиха Съветското знаме на Райхстага. Тази война ако се състои Руското знаме ще се вее във Фашингтон на върха на Капитолия. Запомнете какво съм написал.

105

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще ни пазят нашите "партньори", както ни пазеха 5 века от турците...

104

Анонимен

преди 2 години

Путин знае какво да направи. На него му трябва писмен отговор на това, което е заявил. Няма голямо значение какво ще му отговорят, важното е да дадат такъв отговор, за да са изчерпани всички възможни дипломатически средства за уреждане на въпроса. После той е на ход, за да направи това, което вече е решил. Резултатът ще е неочакван и сряскащ. НАТОто ще осъзнае късно своята безпомощност и безполезност, защото войските които инатливо не иска да оттегли от Източна Европа няма да са в състояние да опазят абсолютно нищо.

103

българин

преди 2 години

До: номер 116 Абе плащат ли ви някои да пишете подобни пpocтотии, или така, отвътре ви идва? Допускам че може да има малограмотни българи, които да поддават на такива измислици, но чак пък всички? НАТО като доктрина е отбранителен съюз, и на него се крепи мира! НАТО не планира да напада чужди държави, и Русия не е застрашена по никакъв начин.Защо тогава непрекъснато четем колко бързо руската армия можела да нанесе поражения на европейски държави? Е, затова се разполагат и оръжията!

102

Анонимен

преди 2 години

При един конфликт тука веднага ще пристигнат нашите братя от Германия ,Франция Гърция ,Турция ,от Северна Македония и всички останали верни съюзници ,така ,че ние сме надеждно защитени и въобще не е нужно да се страхуваме,при такава могъща защита сме недосегаеми !

101

Анонимен

преди 2 години

Русия е завардила Норвегия, Великобритания, САЩ, Швеция, Украйна, Румъния, България, Турция, Полша, Германия и ги държи в шах постоянно. Биха ли се оголили по западните държави да пазят диваците от изтока, всеки знае отговора.

100

Анонимен

преди 2 години

Русия разви много армията си.Самолети,нови танкове, подводници.Но най сериозното им оръжие е хиперзвуковите ракети.Нато и САЩ не разполагат с такива.Например хиперзвуковите "циркон"могат да поразят всяка цел и нищо не може да им се противопостави.За това и Путин си позволява да се държи заповеднически

99

Анонимен

преди 2 години

спи си спокойно, от южна Румъния пво-то баш твоят тролски *** ще опази...

98

Анонимен

преди 2 години

До 116 не беше майдана в Украйна, после Беларус, Грузия, Казахстан наскоро. То бива провокации, ама и умрял кон да беше щеше да рипне.))))Всички тези държави са суверени и Русия какво я засяга?Само ,да ти спомена ,че Грузия ,наравно с Прибалтика рипнаха срещу СССР и са много повече прозападно настроени от българите и не са в НАТО само заради несъгласието на Русия,която агресивно НАТО ,реши да зачете!

97

Българин

преди 2 години

По добре война с Русия на българска територия, отколкото да позволим на комунистическия диктатор Путин а задуши крехката украинска демокрация.

96

Анонимен

преди 2 години

Има, и може и за по малко от 2 минути.