155

Krom

преди 2 години

До Калеко Алеко - разбира се, като не броиш любимите на Путин олигарси, които той роди в последните двадесет години и самия него, нали?

154

Анонимен

преди 2 години

Нато изпрати гей-батальона си. Ще има мощен гей-парад и сите източни столици на натовския блок, да къснат малко лустрото, че рейтингът у кереча.

153

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Ами да "потугетата" нямат природните ресурси на рассия, нямат газ, нефт, въглища, метални руди, дървен матириал, водни ресурси и всичко което се крие в необятния Сибир та чак до Арктика, но въпреки това имат по висок стандарт от рашките ... при това със сигурност има руснаци които са вазирали и в Португалия, както и навсякъде по света, но едва ли има португалец който би се пренесъл трайно в Матушката Ви ... !!!

152

Анонимен

преди 2 години

То, дано да не стане, но ако, не дай Боже, стане, ще им видим прехвалените ракети! Да не излезе че каквито им колите, такива им ракетите.

151

Анонимен

преди 2 години

До 181 - Ако почнем да вадим газ: ОК... И ние се опитахме няколко пъти да вадим нефт от Черно море, ама извадихме само 3-4 кофи нефт! Пък чехите, унгарците, немците и поляците и толкова не са извадили! Много неприятно!

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 - Русите не виждат (сериозен) враг в Норвегия и Швеция, въпреки че с последните са воювали неведнъж и още имат какво да си балансират в отношенията. Норвегия от нищо не ги и пази, докато Полша си е класческа възглавница за потенциален удар от Запад. Ето защо главния вектор на противостояние на русите е по направлението Украйна-Полша-Германия, чак после - на север, а на юг - където сме - ние: им е тотално безинтересно, за щастие

149

Анонимен

преди 2 години

До: 180 Ти да не си гледал "Стар Трек"? Доколкото знам там руски ракети нямаше?

148

До 178

преди 2 години

Ако всички започнем да вадим газ, Русия какво ще продава за да яде? Москвичи? Нещо, не ги купуват.

147

Анонимен

преди 2 години

Русия разполага със свръххиперзвукови ракети "Циркон".Те нямат аналог могат да поразят всяка цел за кратко време без да ги засекат.Да не говорим че руснаците разработват и хиперзвукова балистична ракета "Кобра".Сериозно приемущество имат над НАТО.

146

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Ами да пише се ПортУгалия, но една техническа грешка не отменя написаното за Матушката ти ... !!!

145

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко - Сигурно е такава икономиката на Русия, но за разлика от тази на Португалия, която с толкова санкции от 8 години насам е във възход и викат: "Дайте ни още!", докато в Лисабон отдавна биха фалирали.... Доколкото знам португетата нямат нито космодрум, нито 25 газопровода до всички по-важни точки на Европа и Азия, нито пък държат немците в шах със Сев. пАаток 2 и и предшевстващия го Сев. пАток 1.... Мда, добре са Португалците, верно!

144

Анонимен

преди 2 години

До: номер 170 Така е, потвърждавам. А норвежците са още по-кopaви кoпe.лeтa! Там служат и жени наравно с мъжете. Даже спят заедно в общи помещения. В буквалния смисъл де, някой да не си помисли нещо! А Норвегия също има обща граница с Русия, странно как Путин не го е страх от Норвегия, а за една Полша се кахъри?

143

Анонимен

преди 2 години

Калеко-Алекао, Портокалия се пише. Защото имат портокали. Неграмотен си.

142

До 168

преди 2 години

Защото НАТО не е организация за унищожение, а за защита. Защита от агресивни държави терористи!

141

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами тези дето са тръгнали да сравняват военният скрап на рассия с въоръжението на страните членки от алианса, поне да вземат да сравнят и икономиките, че тази на "Великата сила" рассия е съизмерима с тази на Портогалия, една от многото страни членки на съюза при това с по-скромни възможности ... Сибирският колос с глинени крака оградил с бодлива тел 1/6 от земната суша източващ суровините на човечеството, не може да докара икономикана и стандарта на живот на населението си до тези на Портогалия

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 - Аха! Абе, ти не чатна ли, че противоборството с пехотински лопатки, БТР и танкове е вече в историята? Не чатна ли, че докато започне конфликт между Русия и нидерладци, белгийци, поляци и тем подобни - той ще приключи още преди руснаците да разберат дали ония осреща са били дисциплинирани или хаймани?

139

Анонимен

преди 2 години

Като спре токът и фейсбукът и инстаграма на европейците, и войната е загубена. Те за едни ваксини протестират, въпреки че са ваксинирани всички там. Унищожаване на стратегически обекти като ядрени централи, газопроводи, тецове. Ще останат само перките и слънчогледите. Русия ще докара зимата в Европа. Ще настъпи Безядрена зима и войната и край за Европа. Европа ще бъде унижена и посрамена.

138

Анонимен

преди 2 години

До168Слаба е работа се ,НАТО не я напада защо са цивилизован отбранителен съюз .Няма нужда война ,напред работят международните компании които са пробили и в руската икономика.

137

Анонимен

преди 2 години

До 166Холандците никой не нападат ,това е патент на руснаците!А ,ако се стигне до война доста ще зор ще видят руснаците срещу дисциплинираните холандци.

136

ЕЛИ

преди 2 години

АМЕРИКА ПЕЧЕЛИ ---ПО ГОЛЯМО РУСКО ПЛАШИЛО ВОДИ ДО ПРОДАЖБИ НА ОРЪЖИЯ ЗА МИЛИАРДИ----НО КЪДЕ СА ЕВРО ДЪРЖАВНИЦИТЕ -----ВЕРОАТНО ИМ СЕ ПЪЛНЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ОТ САЩ---ЖАЛКА ИСТОРИЯ----- ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СЕ ОПИТВА ЧРЕЗ *** С ЗАГЛУШИТЕЛ НО НИЩО НЕ ИЗЛИЗА---ВСЕ ПАК РАДЕВ ПРОЯВЯВА СМЕЛОСТ