175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"В Донбас и Крим,това са украински територии незаконно окупирани от Русия." Явно че си черпиш "познанията" от западната преса (или от днес.бг, който послушно превежда от нея). И Донбас, и Крим, са населени с руснаци руски територии. Б Крим имаше референдум и неселението гласува за присъединяване към РФ. Така че няма нито окупация, нито анексия, всичко е законно. А ти бил ли си на референдум за влизане в НАТО, мойто момче? А за разполгане на военни бази в Б-ия? А за влизане в ЕС?

174

Анонимен

преди 2 години

До Боби------Слушайте Боби - той знае всичко! Ще ви напише и бордовите номера на танковте! Знае ги наизуст - много е умен!

173

Jovich

преди 2 години

Украйна част ли е от НАТО, че се перчим толкова да я защитаваме? Пълен неутралитет!

172

Анонимен

преди 2 години

До 193Брей, къде ВЪВ Украйна руснаците струпват военна мощ ?))))))Как къде!В Донбас и Крим,това са украински територии незаконно окупирани от Русия.

171

от 194

преди 2 години

До Анонимен 193Имай впредвид, че надали щеше да им дреме на хохолите ако преди 8 годинки *** не си бяха прибрали Крим след едно такова учение.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193На 20км от границата. То и тук ще пищим като ущипани моми турците ако почнат да трупат 100 000 войска и танкове на 20 км от малко търново

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187Има клипове как се готвят за войната. Дълга колона от танкове. Ама не Армата, не Т-90. А по-дъртите Т80 с една реактивна броня за 20 хил евра отгоре. Ще повторят Кримската война тия и пак ще си лижат раните.

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Както писаха по БНТ, има конфликт НАТО-Русе. После НАТО-Каспичан. Да живее страната на Дунавско-мамалигарската Орда (Русе-Гюргево + 2-3 махали) и вечната дружба с Русия.

167

на кадрите

преди 2 години

от руската армия техниката е 100% прясно боядисана и чиста ......да не се окаже че това е най силната и страна?

166

" селянин "

преди 2 години

Ще уплашат гаргите тези плашила нещастни ! Да ходят да се снимат или да помолят *** от охранителните фирми , които при проверките на служителите си ги снимат . Кой знае , може да им изневряват с някоя жена ? !

165

Анонимен

преди 2 години

Представете си, по-малко от 2% от населението на Земята владее почти1/8 от земната повърхност и въпреки огромните природни ресурси, населението й живее по-бедно от най-бедната държава в ЕС.И някой й се възхищават!!!

164

И пак

преди 2 години

Народна мъдрост:КОГАТО НА КУЧЕТО МУ СЕ ПРИЯДЕ БОЙ ОТИВА И ПPEПИKAВА ТОЯГАТА НА ОВЧАРЯ!!!!Та и янки и пудели пpeпиkaват портата и оградата на мечката и после ще има олеле...!!!!

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 - Да имаше Португалия, щеше... означава че НЕ Е. Тогава?

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 - Ако не искаш руски, то поне американски източници прочети за това какво е истинското положение у военната сфера. Списание "National Interest", например. Би могло да намериш статии защо и как САЩ и Великата Британия трябва да догонват руснаците и по кои показатели, ЗАЩО САЩ вече са ссклонни да признаят Крим за руски, некои неща за руските и китайските кораби и подводници, които НЕ ти ги казват наще медии )))

161

Анонимен

преди 2 години

До 191Това БВП 1,4 трилиона $на Русия е 90% от износ на суровини и Португалия да имаше ,нефт,газ,диаманти,злато,и т.н.щеше да е много по-напред от Русия.И не е 12 пъти повече ,защото Португалското БВП е 231млрда$. с население 15 пъти по-малко от на Русия!

160

Анонимен

преди 2 години

До 189 - Абе, хи4 не греша! Залежи знам че има, даже некои от тях са в един подземен басейн със Сауд.Арабия, ама при нас са на 3000 м дълбочина, докато при арабите - на повърхността и за това те вадят, а ние - гледаме. Много лошо, но факт!

159

Анонимен

преди 2 години

До 180Руснаците с нищо реално не разполагат,това което ви казват и показват по филмчетата си е жива пропаганда!Кое оръжие е в масово производство и на въоръжение в РА след 1991г.Много малко,но иначе на приказки и хвалби бол!Освен това да не мислите ,че американците нямат по-съвремени ракети от руснацитеСАЩ в абсолютно всичко превъзхождат ,единствено може би руснаците имат по-добро ПВО.

158

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеко - Прочее, не знам за КАКВО точно хвалиш икономиката на Португалия, след като техния БВП е 12-13 пъти по-малък от този на Русия? Що сравняваш 6-тата икономика в света с дребана Протугалия? Поради что хвалиш страна на 71 място по грамотност, сравнявайки я със страната на 12 място? Колко ВЕЛИКИ поети, писатели, художници и изобретатели има Португалия и колко Русия? Обясни, плийз, ко толко интересно има в Португалия?

157

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме че най добрите войници са били спартанците защото са имали интимни връзки помежду си.Тоест във боя всеки си пази гаджето и се бие като лъв.Така джендърите в миналото са били непобедими.

156

До 184

преди 2 години

Грешиш! По спътникови данни в Черно море има сериозни залежи от нефт и газ. Преди 1964г. е имало идея България да ги разработи с инвестиции на западни фирми, СССР казали на Тодар, Не! По стратегически съображения, че западняците ще ни шпионират. Всъщност стратегията е ясна, да ни държат зависими откъм енергия. Както все още сме над 90% зависими от Русия.