135

Анонимен

преди 2 години

Само да питам: ако Русия беше толкова слаба във военно и икономическо отношение, що бе юнаци, не я унищожихте до сега?Какви 100 000 войници, какви танкове и БТР и?Има само 57 подводни крайцера клас Антей, Борей и Тайфун на ротационно дежурство в Атлантика и Тихият океан на разстояние 4 минути след изстрел на ракета.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 - Дааа... изключително опасно е за Русия да ги нападнех холандците с танкове )))

133

Анонимен

преди 2 години

И да не ревете после че газта и тока са ви скъпи. Слугинаж

132

Анонимен

преди 2 години

До 156А САЩ,Великобритания,Германия ,Турция,Австралия,Канада ,Франция,Италия,Испания,Холандия,Португалия,Белгия ,Полша,Чехия,Дания колко самолети,танкове и численост на армиите имат?Шанс за руска победа, НУЛЕВ!

131

Анонимен

преди 2 години

До 156Великите колоси Албания, Черна гора, Северна Македония, Косово, България, Румъния, Словакия, Словения общо всичките тези държави нямат повече от 300самолета и 1 000 танка. Обща численост на армията не повече от 50 000////За самолетите може и да си прав за танковете и войнишкият състав НЕ!Само Румъния има повече!

130

Зозо

преди 2 години

Абе по ТВ атака да не са взели пак всяка сутрин да пускат руските анимации с ракети и да плашат гаргите? :))))))))))))))))) Тука някои другари са тотално изперкали :))))))))))))

129

мееметчу

преди 2 години

Малии..., ей ся НАТО шъ стресне Русия с една ***, два Ф-35, четири Ф-16, един взвод френски "жабчета" и още туй-онуй събрано от тук - от. Дръж съ Путин, Трансгендърите идат. -))))

128

Пич

преди 2 години

Ех, добре си живеехме при Тръмп! Нямаше войни, световната икономика беше във възход. Още щом избраха дядката за президент на всички беше ясно, че веднага ще започне да ръчка, за да стане световна война в името на "демокрацията".

127

Анонимен

преди 2 години

Активистите на продай България и на десните слуги на султана почнаха да налазват. Заради вас България се превърна в гетото на Европа.

126

Анонимен

преди 2 години

Ще има развръзка няма как. Както сега дават сериали за студента война какви мушингии са правили американците и сега ги правят същите ама по-големи. След двайсет години ще ги гледаме какво са провокирали и какво са измислили да манипулират масите.

125

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли са подкрепленията на НАТО!

124

Анонимен

преди 2 години

Половината от държавите в НАТО са само за бройката. Великите колоси Албания, Черна гора, Северна Македония, Косово, България, Румъния, Словакия, Словения общо всичките тези държави нямат повече от 300самолета и 1 000 танка. Обща численост на армията не повече от 50 000 човека и това е цяла югоизточна Европа. То и със затворени очи могат да ги победят.

123

Анонимен

преди 2 години

Не може Русия да струпва войски до границите на Европа и да няма ответна реакция. Няма как да стане.

122

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това е положението другаре и товарищи, България е в семейството на ЕС и НАТО, които са гаранция за демократично развитие и просперитет и че части от териториите на страните членки няма как да се отцепват с референдуми със зелени човечета, както в Крим, и че граждански протести и движения не трябва да се потушват с руски танкове, както се случваше в Беларус и Казахстан като по времето на СИВ и Варшавският договор...след Брекзит Англия реши да напусне ЕС, но никой от съюза не и изпрати танкове

121

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е изключително силна и сплотена там няма година без сериозен гейски скандал ,завършил със застреляни мераклии за мъжко д..е.Дедовщината пък е основно верою на руските командири!В Y tube има покъртителни клипове за сплотеността на руската армия!

120

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.......Ако Русия искаше да завзема света щеше да го направи......... Хахахааахахахааа, е за такива фантасти говорим :)))))))))) *** няма, гайда търси :))))))))

119

Анонимен

преди 2 години

В Украйна е толкова хубаво, че от Майдана до сега близо 15 милиона украинци са емигрирали.

118

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на НАТО е, че още не е осъзнал НОВАТА стратегия на Путин (вече не-много нова, де!), хем човеко поне 5 пъти им я каза в прав текст! А именно, че Русия няма намерение да се бори директно с армиите на НАТО заедно или поотделно, а да обезвреди или откровено да ликвидира Центровете за вземане на решения в НАТО - Вашингтон, Лондон, Париж... Баш от 2022 г. руснаците вече имат и възможността за това, посредством ракетите с морско базиране "ЦИРКОН". Пехота, танкове и самолети остават в миналото

117

Българин

преди 2 години

Путин ще съжалява горчиво ако нахлуе в Украйна! Украйна е горда държава, преживяла е нашествията и на монголите, и на татарите, оцеля след руския голодомор. Украйна притежава дълбока устойчивост и украинците ще се сражават за да защитят своята страна.

116

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик грос майстор. Путин премества един баталион и целият запад в паника. Западняците вече нямат пари, икономиката на ЕС вече се срива заради енергийната криза. Путин ги изтощава икономически и ги занимава с Украйна.