137

Анонимен

преди 2 години

Блага Димитрова при Желев се отказа,защото е нищоправеща длъжност!Ама от комунист по алчен няма!

136

свиня майка

преди 2 години

Добре си похапва тази женица. Бая месища е отпрала. Явно добре й се отразява президенството.

135

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!Продължаваме ли с промяната!Да, променихме да сте от светло на тъмно,от евтин ток,вода и горива,на 300%та вдигане на сметките!!Виждате св,инката ми как се радва,че сме спечелили?Аз не съм оптимист,въпреки дежурната усмивчица на Кирето.Щот са задават глад и студ и не знам как ша са ловити за зеленуту,дали ша окрякате до тугаз?!Колкот до мен,планът ми цъка кат швейцарец!Още 5 годинки съм недосегаем и ша ви променя до с,мърт за да ви благодаря,че не ме разочаровахте,че сте 85%ви!

134

Анонимен

преди 2 години

Умна ,възпитана и горда българка ,смела жена ,през първият мандат свърши страшно много работа ,през вторият ще свърши петорно повече и все за наше добро !

133

Анонимен

преди 2 години

"Българите оцениха работата,която свършихме..."????

132

Анонимен

преди 2 години

А сестрата на Илияна Йотова едно поне 10:години шеф на здарваната каса. За отбелязване е че ГЕРб не я уволниха веднага като дойдоха на власт през 2009 г, както сега Радевци уволниха над 50 000 души по политически причини.

131

Хехе

преди 2 години

На официалната президентска церемония за първи път не присъстваха парламентарно представени партии.Това е истинската оценка за Радев и Йотова.А това че и родната им партия БСП не ги уважи, е още по-голям резил! Да се хвалиш сам,значи е умряла Айшето..

130

ДС

преди 2 години

Илияна Йотова е в политиката от 1995 г, когато я назначават за главен редактор на новините в телевизията. Тогава има само Канал 1 на БНТ. Има десетки нейни снимки с генералите от държавана сигурнист Иван Иванов на Шесто Главно и Любен Гоцев. Вижте колко снимки има с тях като млада.А тези възсторжени почитатели на Радев и Йотова са дъщерите и внуците на генералите от ДС.

129

Анонимен

преди 2 години

Юмручето и неговата подгласничка успяха да сринат държавата!

128

Анонимен

преди 2 години

Тя също каза, че новото правителство нямали 100 шанса, а само 100 дни и вероятно ще се стигне до нови избори. Това е положението. Употребиха хора, купиха ги, за да докарат държавата до кривата круша. Сега ще си изтрият ръцете заради некадърността си с Кирчо и Кокорчо.

127

Анонимен

преди 2 години

До МНЕНИЕСпоред мен е по-подходящ за президент на Русия след като се огласиха записите, в които той защитаваше руските шпиони. Всъщнист, главния прокурор искаше тъкмо да изземе доказателствата за шпионската дейност на Радев.

126

Диоген

преди 2 години

Победата беше ФИСКАЛНА, затова и толкова емоционална! 10 г. на държавна хранилка си е за Гинес.Неслучайно е заприличала на Мис Пиги.А нейния началник даже взема и военна пенсия.Ашколсун на такава държава...

125

Анонимен

преди 2 години

За тежкито състояние на българите и мизерията им са виновни тези двама популисти на снимката. Този им мандат ще им се види черен, защото народът няма да си мълчи за грабежа от семейно-олигархичната шайка на Радев и Йотова!

124

Йотова:

преди 2 години

- Показах на тия хора как са мятам, колко са раздавам.

123

Shshs

преди 2 години

131 - На тях им е разрешено да ходят без маски, те са богопомазани не са простосмъртни като нас простолюдието. ;}

122

Анонимен

преди 2 години

Попитали Ген. Радев:- Вие как кацнахте в Президентството?- Още се чудя, издигнаха ли ме, спуснаха ли ме.

121

Shshs

преди 2 години

До 102 - Тия двамата вярно мязат на семейство Бънди. Парашутиста е малко по-плешив, а домакинята е малко по-охранена, ама по характер са едни и същи - той вечно намусен, а тя все блии към звездите.

120

Анонимен

преди 2 години

Виждам мерки не спазват. Радев нали откри щам Шипка още на 3 март 2020 и каза, че това е вируса на страха, и предателството?! Заради тези паразиmи умират всеки ден хората, понеже всяха недоверие и се подиграваха на вируса, за да има много заразени и да бутнат предишното правителство. Е, сега са по над 10 000 заразени на ден заради тези .. няма да кажа какви защото ще ме блокират.

119

МНЕНИЕ

преди 2 години

Винаги съм смятал че Първанов е най-успешния Президент . Сега стана ясно - Жельо Желев , Петър Стоянов , Плевнелив - те са Президенти на Турция и ДПС .Радев е Първия Президент на България .

118

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази червена бузлуджанска хоругва инсталирана от партия който предизвика няколко национални катастрофи, рано или късно ще бъде извлечена за червените чор.ли от мястото на "Дондуков 2" превърнато в квартира на червения Идил, заедно другият обитател - преЦедента радеФ ... !!!