157

Йотова съм:

преди 2 години

Реших за Хелуин да се маскирам като емоционално уравновесена и стабилна... Никой няма да ме познае!

156

Анонимен

преди 2 години

30% е вече инфалцията в страната докато Радев се снима с дъщерите и синовете на босовете на организираната престъпност - Баневи, Арабаджиеви, Миньо Стайков, Васил Божков.

155

Анонимен

преди 2 години

Излъгахте народа с 30% машинен вот и пей сърце! Още 5 години ще лежите на народния гръб!

154

Анонимен

преди 2 години

Нали разбирате защо някои неща в България упорито не се случват, а други продължават да се случват в зловеща прогресия? Продължават Подмяната и се хилят като пачи.

153

Ясно

преди 2 години

Никакви маски. Заразата идва от Президенството.

152

Нострадамус

преди 2 години

Горката! Тя още не разбрала, че всъщност това е пирова "победа"!

151

Чудя се

преди 2 години

Абе жени ли се Радев? Какви са тез букети и булченски одежди край него? Къде е Деси?

150

Анонимен

преди 2 години

Смъртта на 14-те войничета, която потресе България, вместо на първо място е поставена от нея на 10-о място и новината е съобщена само за 40 секунди. За сметка на това е пусната първо информация как Жан Виденов играе хоро и то се превръща в кърваво хоро.

149

Анонимен

преди 2 години

Кървавото хоро на Жан Виденов сътворено от Илияна Йотова още се помни. Йотова не се извини нито един път на майките погребали 14 войничета от пожара в камиона. Около 22,30 часа през август 1995г. 14 войничета изгоряха като факли във военен камион.Шеф на новините в националната телевизия по същото време е настоящата вицепрезидентка Илияна Йотова, чията работа е да подрежда коя новина след коя да се появи в новините. Смъртта на 14-те войничета, която потресе България, вместо на първо място.

148

Анонимен

преди 2 години

Три фамилии, тази на Радев, на Петков и на Лорер са завладяла държавата и разпределят много милиарден ресурс само за тях тримката.

147

Фенка на Радев

преди 2 години

*** Кикерезова, синоптичка по БНТ се снима с Радев на церемонията. В едно предаване Сашо Диков по повод, че е била манекенка директно я пита - Ти била ли си проститу.тка?

146

Фалшиви избори

преди 2 години

Ами напрегнато е да фалшифицираш изборите с машините другарко Йотова !

145

Анонимен

преди 2 години

Йотова, къде са тези 8 млрд лв дето се били крадяли при ГЕРБ. Защо марионетното правителство на Петков взима нови млрд заеми за 22 година?

144

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата влезе в Президентството по сигнал за "черна дупка",която поглъща заплати,подаръци и шведски маси с мезета.За последно е погълнала и БСП....

143

Права е !

преди 2 години

Втората победа била по-емоционална - ами Да - трябваше да се нагласят машините, защото с честни избори нямаше как да ги изберат с Фигуранта !

142

Анонимен

преди 2 години

Тази придобива собствена гравитация

141

Анонимен

преди 2 години

Глад и мизерия това е било винаги при комунистите!Как завладяха държавата с преврат чрез Юмрука?!

140

Абе

преди 2 години

Всичко ще си признае тя !

139

Анонимен

преди 2 години

Госпожа Йотова, е добре подготвена и ерудирана ,ако се наложи достойно ще изпълнява и длъжността на върховен главнокомандващ .

138

Спрете Инфлацията

преди 2 години

Над 30% е инфлацията. Повишавате държавни заплати, а свободните професии ви плащат данъците и обедняваме ДРАСТИЧНО. От 2 г още. от ББ след изявление за еврочакалня, и досега при ПП всичко поскъпва СПЕКУЛАТИВНО, необосновано и безобразно. При собствен ток Козлодуй и ТЕЦ2 да плащаме безумни цени. При вода под наклон София-безумни цени. При телефоните увеличение-за какво. Парното увеличение-сградна. Ще има СОЦИАЛНИ БУНТОВЕ, Хората не издържат. Скрито вдигнахте данъците на свободните професии