197

толкова

преди 2 години

До Ъхъ! Че и отгоре!

196

Анонимен

преди 2 години

Никъде в Европа няма длъжност-вице...един нищоправещ ни стига,че и тази *** още 5г.да я гледаме на ясла

195

анонимен

преди 2 години

Свинкята от Дондуков е изпаднала в емоция, РР фалира даржавата!

194

Самовлюбена

преди 2 години

Позицията на ВицеФигурантката е излишна. Няма нужда от втори нищоправец на Дондуков.

193

Анонимен

преди 2 години

Емоционалната прос.тотия победи в България ! Да ни е честита ! Това , което ломоти свинката Йотова, ще ни доведе единствено до поредната национална катастрофа!

192

Ъхъ!

преди 2 години

наистина не е за вярване ! Толкова ли сме про.сти , че да изберем пак тези тюфлеци ???

191

Анонимен

преди 2 години

Ох,вече не можеш да срещнеш изречение в българския език,в което да не присъства думата емоция.Това е най-използваната дума,всички станахме едни такива емоционални,изтънчени,същински ***.И мъжете станаха емоционални,***,повръща ми се.Босфор ТВ най-вече наложи модата на тая дума,и всички я заповтаряха като папагали

190

Петър Кюркчиев

преди 2 години

Прасето Пиги да заминава към Москва.

189

Анонимен

преди 2 години

Йотова, ако знаеш какви емоции те очакват ако за втори път намушиш главата под расото на руския цигарен патриарх пеш ще тръгнеш за Москва.

188

мдаа

преди 2 години

Решетниковите долари помагат .Нали те създадоха Възраждане и пр. путинистки формации, които помогнаха Йотова да се вълнува.

187

До 207

преди 2 години

Не можеш да гласуваш за един разединител, лакей и проводник на антибългарска политика само защото мразиш друг такъв лакей!!! Копаем надолу с бясна скорост!

186

До гласувах за Радев

преди 2 години

Гласува за Радев и какво? Получихме Киро, Асен и компания, вече клекнахме на РСМ и ще потъпчем костите на хилядите българи, загинали за свободата на тези български земи; щр признаем всички извратености на Истанбулската конвенция; ще станем мишена на Русия! Ще плащаме ток, парно, вода, храни и лекарства на непосилни цени!

185

гласувах за Радев

преди 2 години

Но....той нямаше конкуренция, защото този срещу него бе подкрепен от най-корумпирания и *** човек ,управлявал ни 12 г. и направил ни за смях и ни унизи с присъствието си по света. Иначе Радев е комунистическо-съветска издънка...Дано никога не се върнем повече към времето на Тиквата, Янев/ който е министър в държава на НАТО, а бил против НАТО.../, Радев с Деса, но не и поетеса. Надявам се на хора , като К. Петков....

184

Анализатор

преди 2 години

Разбира се,че спечелването на вторият мандат е било много по-емоционално.Тая т*урба Илияна Йотова просто не е повярвала,че в България има толкова много ид*иоти които да ги изберат за втори път.

183

Анонимен

преди 2 години

'' Йотова призна '' ........................ Трябва да призная, че Йотова леко ме притеснява всяка година поднася цветя на паметника на червената армия, днес се изказа, че 'трябва да правим редовните натовски учения, но НИЩО ПОВЕЧЕ' ... усещам, че е от старото поколение заблудени комунисти, които се събуждат едва когато червения ботуш им стъпи на врата.

182

Ех

преди 2 години

Как бих искал и аз да съм толкова радостен, но като си помисля какво го чака още народа с вас, не мога !

181

Анонимен

преди 2 години

Не съм доволен от инагурацията на президента Радев. Нямаше нито коремни нито лицеви опори. Голям срам, голям срам.

180

Анонимен

преди 2 години

В чужбина ,хахаха ,за Венецуела ли говориш ?

179

С.П.

преди 2 години

Каква победа, бе пиги? Победа над българския народ, на който се натрапихте с лъжи, измами, терор, платени протести на ония майки и шепа наркомани ...и стотици загинали от Ковид? Пирова победа! Чакам възмездие, като на боков!

178

дядо мраз

преди 2 години

Жабокът кърмит още пет години ще кисне в блатото, а Пиги ще грухти около него.