117

до 125

преди 2 години

Така е. Но когато комунистите управляват в България винаги има режим на тока. Ядохме им попарата през гладната Виденова зима.За 15 години след 1989г. три пъти БСП фалираха България.Доларът стигна 3 000 лева. Баща ми вземеше 5 щ. долара заплата, а баба ми лека и пръст получаваше 3 щатски д. пенсия.Магазините бяха празни. С трън да завлачиш - нямаше какво да закачиш. За капак на всичко умирахме от студ с 5 одеяла. Домашните си пишехме на свещи, но по едно време и свещите свършиха.Глад и студ беше.

116

До 122

преди 2 години

ВИЕ НАРОДЪТ - ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ. НЕ ГЕРБ. ТЕ СА СИ ДОБРЕ. ТИ МАЙ ЧУВАШ ИЗБИРАТЕЛНО, ДА?

115

Анонимен

преди 2 години

Лелеле, ама като фолк певица си направила косата. Направо се е nа.кu.,рвиla s tazi червена коса. Хахахааа Резииииииил!

114

Анонимен

преди 2 години

До Само питамВъв Вълчидол и Горна Отяховица вече са на режим с уличното осветление, както и доста села. Но това Йотова не знам защо не го каза вчера на тържеството?

113

Песимистът казал:

преди 2 години

От това по- лошо не може да стане!!! ОПТИМИСТЪТ РАДЕВ КАЗАЛ:" ААА, МОЖЕ, МОЖЕ!" И ЩЕ СТАНЕ! ВЕЧЕ СТАВА.

112

Анонимен

преди 2 години

8 млрд дето се крадяли от ГЕРБ на година. Къде са, защо не ги виждаме в бюджета?Вместо това виждаме нови заеми и никакви приходи.

111

Анонимен

преди 2 години

Малиии,какъв мощен герберунгелски вой.Как силно боли,когато паднеш от високо.Каква мъка те е налегнала,че повече не можеш да крадеш.

110

Анонимен

преди 2 години

"Добре е че я България все още има умни хора, които гласуваха за Радев и Йотова. А не за предложението на ГЕРБ-ДПС спечелило вота в Турция." ....то това е като да се радваш, че имаш сифилис вместо гонорея!

109

Само питам

преди 2 години

Ще спирате ли уличното осветление и по парковете и в по- големите градове, че те повече ток харчат? Редно е да се изключи.

108

Анонимен

преди 2 години

Има умни хира, които сега си броят стотинките в супермаркета, защото още по-умния Радев им вдигна цените двойно през тези 9 месеца, откакто заграби властта.

107

Анонимен

преди 2 години

:D Новата Шиши е Йотова. Лицето и плува в мас. Можеш 2 кюфтета да изпържиш на лицето и. Много бързо се уядоха крадливите комунисти.

106

До 103

преди 2 години

Голям оптимизъм те гони, но се поогледай наоколо, виж и разбери какво става и тогава приказвай за ГЕРБ, защото тези некадърници ще разсипят държавата,

105

Анонимен

преди 2 години

Каква работа свършихте?Успяхте да похарчите 8мил.лв -къде потънаха?Цените най-високи при нас-ток,хляб,гориво ...Най-скъпоплатената институция,Радев със заплата-15000лв,ти с 12000лв повреме на пандемия виж се само на какво приличаш,а умират хора,гладуват а вие не престанахте да се хвалите,защото единствено си мислите за вашите тумбаци и да не изтървете втория мандат,спечелен с 1мил.гласове незнайно ,,как''.Успяхте да обидите ,,обикновените''тези наивни хорица които са си дали гласа и сега плащат!

104

Анонимен

преди 2 години

15 000 лв е заплатата на Румен Радев като президент. Има няколкостотин съветника, огромен антураж от охранители, мерцедеси ЕС класа. Резиденции, бонуси над заплатата, пътувания в чужбина, колко пъти пристата му жена я хващаха как задръства пътя докато пазарува в скъпи бутици по Витошка?

103

Анонимен

преди 2 години

Добре е че я България все още има умни хора, които гласуваха за Радев и Йотова. А не за предложението на ГЕРБ-ДПС спечелило вота в Турция.

102

Анонимен

преди 2 години

Смея да твърдя, че шапката можеше и без фалшификации и машинарии да спечели срещу ректора, ако го бяха разкачили от червения би3oн...?!

101

Анонимен

преди 2 години

Тая гуша не е от туршия! Овладяха каналите на Боци за суджуци и резултата не закъсня.

100

Анонимен

преди 2 години

Освинила се е като прасе.

99

Анонимен

преди 2 години

След Тикволандия, време е да се прекръстим на Бъндиландия!

98

До 101

преди 2 години

Ами да са гласували,бе!Никой не им е пречил.Ама те не гласуваха и за вашето магаре.Така че,по-добре си трай.