68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Я да видим след финландия в близкото до нас време НАТО колко страни подобно 'спаси' - Сърбия, Сирия, Афганистан, Либия, Ирак? И нямам повече въпроси!

67

Анонимен

преди 2 години

Русия иска да "спаси" Украйна от НАТО, макар че украинците сами желаят това членство. Войната на Русия с Финландия миналия век, също е започнала с подобно "спасение".

66

Анонимен

преди 2 години

Отечествените войни на руснаците са две, едната срещу Наполеон а другата срещу Хитлер. И двете им отечествени войни са спечелени благодарение на съюзниците които е имала в този момент Русия. Нито веднъж Русия не е печелила война срещу англосаксонците. Дори и двете си отечествени войни ги е преживяла благодарение на тях. Точно същите англосаксонци на няколко пъти спасяват Русия и СССР от глад. И за благодарност получават от Русия само хули и плюнки.

65

Спинкай деде

преди 2 години

До Анонимен: "Роден съм по сталинско време" - явно си прав т ъпите ти похвати са оттогава.

64

Излекуван от амнезия

преди 2 години

До Анонимен: "повечетео членки са пробвали" Я-аа! Ти почваш да си спомяш! Явно се съмняваш в каквото пишеш! - и с основание!

63

Анонимен

преди 2 години

Днес съм леко горд че съм българин! Разберете ме, деца. Роден съм по сталинско време. Съсипаха младостта ми тези иде оте!

62

Анонимен

преди 2 години

До 61- да повечетео членки са пробвали са вече на два пъти май"Кой са тези членки? Германия и Франция ли?С Германия, САЩ и Англия ви отърваха с вторият фронт.Срещу Наполеон нямате една победа, французина сам се оттегли.А, срещу Англия нямате спечелена битка, камо ли война.

61

РЕФЕРНДУМ ЗА НАТО

преди 2 години

И да видим дали доброволно сме в безмисления алинс.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: България е член на НАТО но НЕ ПО ВОЛЯТА НА българите. Ъндарстенд краварофиле?

59

Анонимен

преди 2 години

До 67 АнонименТа българия от 30 години лиже ционистки *** , какви руски та гонат беГендар ?

58

А всъщност

преди 2 години

Всъщност България каза - Ето това ни е суверенността - краваски колониализъм. И както винаги ли3ането на дебели *** ни е в природата - сега американски!

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Тоя камък го носим вече 77 години." ??? стига бе! Престани да ни цитираш наръчника на чичо Сам с пропагандистки доводи- не е актуален а и вече има интернет!

56

Анонимен

преди 2 години

Всъщност днес България каза: Край на руския колониализъм, край на ли3ането на руски дебели ***.

55

Анонимен

преди 2 години

България е член на НАТО. Поняли русофиле?

54

На театър сме

преди 2 години

Ето сега гледайте 'суверените' държави като циркови кученца как изпълняват ноера! :):) Естония, Латвия и Литва за какво им е да джавкат подстрекавани от САЩ?

53

Анонимен

преди 2 години

Численото превъзходство в жива сила и техника е смазващо в полза на НАТО.Къде са тръгнали тези водкаджии?

52

БЪЛГАРКА

преди 2 години

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ТА И нато----АГРЕСОРА ВИКА ДРЪЖТЕ АГРЕСОРА !!! ПО ГОЛЯМ АГРЕСОР И ТЕРОРИСТ ОТ ТИЯ ДЕТО СА СЕ НАСТАНИЛИ У НАС И ТЕХНИТЕ ***---НЯМА !!! ВЪРВЕТЕ СИ СЪС МИР, ЗАЩОТО РУСИЯ НИКОГА НЕ ЗАПОЧВА ВОЙНА, НО Я ЗАВЪРШВА !!! НАРОДА НЕ ВИ ИСКА, ВЪН !!!

51

Анонимен

преди 2 години

До Запомнете го Камъкът на врата на България си има име и то е Русия. Тоя камък го носим вече 77 години. Е стига толкова. От тук нататък русофилите да си го носат сами тоя камък.

50

Знаем за тия решения

преди 2 години

До Анонимен: "НАТО, ако реши ще сгази руснаците за норматив време," - да повечетео членки са пробвали са вече на два пъти май! Затова сега лаят ама не хапят - че може да останат без зъби!

49

До 47

преди 2 години

"Като се сетя как се изнесоха от Авганистан ......" За кои говориш? Щото преди американците руснаците шетаха там и се изнесоха безславно. Та ти за кои говореше?