88

Анонимен

преди 2 години

"НАТО отхвърли искането да се изтегли от България" -- не сме провеждали референдум за членство в нато, така че си правят сметки без кръчмаря.

87

Анонимен

преди 2 години

Литва, Латвия, Естония, Полша пращали американско оръжие на Украйна, не САЩ. САЩ после пращат същото оръжие не на Украйна, а на Литва, Латвия, Естония, Полша..................Ние сме проксита и пионки. Те няма да се бият пряко, ще жертват пионките си в Източна Европа. Пионките ще са виновни за всичко - за въоръжаването на Украйна с оръжие от Литва, Латвия, Естония.

86

Анонимен

преди 2 години

Нато ще се изтегли от България като от афганистан. Не ни трябват чужди войни, да ни намесват и да ни насъскват срещу Русия.

85

Анонимен

преди 2 години

До До 80: "Виж къде са Южна Корея, Тайван,Чили." А НИЕ КЪДЕ СМЕ? Че по отношение средна заплата / цена на хляба даже сме се върнали назад!

84

До 80

преди 2 години

Виж къде са Южна Корея, Тайван,Чили. Все държави, подкрепени от САЩ.Япония,във война с американците,след войната е възстановена също от САЩ. Планът "Маршал" за икономическо възстановяване след ВСВ също е на САЩ.В Сърбия,Сирия,Либия,Ирак - войски на НАТО НЕ Е ИМАЛО.Бъркаш САЩ и НАТО. В Афганистан имаше международен контингент с държави и извън НАТО.

83

Равносметка

преди 2 години

Американофилите - колко завода, ферми, и електроцентрали ни построиха краварите за 30 години? Колко единици не-хартиена техника ни снабдиха?

82

извод

преди 2 години

По-добре русофил-патриот отколкото продажник-американофил!

81

До 89

преди 2 години

Не споменаваш русофилите. Тях ракетите ще ги заобикалят ли?

80

Анонимен

преди 2 години

Вътре сме в конфликта. САЩ и Русия ще се бият на наша територия. Няма да ни питат, защото сме в НАТО. НАТО отказва да се изтегли от България и Румъния, Русия постави вече ултиматум. Дипломатическите средства се изчерпиха. Да дойде пъдарят и да ги изпъди и двамата.

79

:):) умник

преди 2 години

До Анонимен: "Цял живот тия руснаци над главата ми!" - ти къде живееш ? в посолството ли? Че изсели се де!

78

Анонимен

преди 2 години

Цял живот тия руснаци над главата ми! И б аси и тумора, братче! Отрова! Мислех че сме се отървали от тях, но не.

77

Анонимен

преди 2 години

Тази война ще бъде за изгонване на НАТО от България и Румъния. Ние ще сме тяхното бойно поле. НАТО и Русия ще се обстрелват между България, Ръмъния и Украйна. Сега да видим софиянци дали са евроатлантици, натофили и американофили.

76

Анонимен

преди 2 години

Литва е фалшива държава, нещо като северна македония. Литвини е старо название на белорусите, което "литовците" са си присвоили. Латвия и естония -- територии, за които Русия има документ, че ги е купила от Швеция по време на Руската империя.

75

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте лейдита американофили! И пипалата на ЦРУ в България ще отсечем едно по едно. Що,не искате ли? Нали обичате България?

74

Анонимен

преди 2 години

Нато е в мозъчна смърт. В случая Русия поставя искания на сащ и на никой друг.

73

Анонимен

преди 2 години

Значи отказва да се изтегли. Вече сме окупирани от НАТО. И испанците като дойдат, това ще е най-големият срам за България.

72

Само ти не разбрал

преди 2 години

До Анонимен: "И двете им отечествени войни са спечелени благодарение на верните им съюзници" - АРМИЯТА и ФЛОТА! А ако намериш анализа на военно производсто/време за участващите държави може би ще ти направи впечетление че Русия и сама ще довърши макар и малко по-бавно. Използвачите винаги са се присламчвали като нещата стават ясни!

71

Анонимен

преди 2 години

Ултиматумите на Русия са последно издихание на затъващата империя. Оправданието че ракетите на НАТО в Киев ще са прекалено близко до Москва,са доста плитки.Балтийските държави са членки на НАТО и географски са по-близо до Москва и Санкт Петербург, отколкото Украйна.

70

Българин

преди 2 години

Не знаех, че България била заплаха за "сигурността" на Русия! А бе , тоя Вова бил много страхлив бе, не знаех че се бил уплашил от нас да сме в НАТО!

69

Анонимен

преди 2 години

Свиквайте гаспада русофиле! И пипалата на КГБ в България ще отсечем едно по едно. Що,не искате ли? Нали обичате България?