128

шопендар

преди 2 години

в БЪЛГАРИЯ,ВОЙСКИТЕ НА НАТО СА БЪЛГАРСКИТЕ,ДРУГИТЕ СА АМЕРИКАНСКИ БАЗИ,но всички ни третират както си искат,нищо че едно време политиците ни ОБЕЩАВАХА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ДИСЛОЦИРАТ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ.ТОВА ДРЪНКАНЕ НА ОРЪЖИЕ ПОКАЗВА БЕЗСИЛИЕ И ВДИГАНЕ НА ПУШИЛКА,ЦЕЛТА НЕ Е ДА УПЛАШАТ РУСНАЦИТЕ,А ДА ПОДЪРЖАТ ПРОЦЕСИ НА НЕСИГУРНОСТ В ЕС,И СА НАРОЧИЛИ РУСИЯ ЗА ВИНОВНА.АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СЪЗДАВАТ КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ,ДОТОЛКОВА ДОКОЛКОТО ЕС ИМ ПОЗВОЛИ.ЕС СЕ УПРАВЛЯВА НЕКАДЪРНО,И НЕКОМПЕТЕНТНО

127

Анонимен

преди 2 години

НАТО им сви сърмите, хахаха. Браво! Чао путинизъм, чао русофили.

126

Анонимен

преди 2 години

преди зимната война през 1939-40 год. Сталин искаше от Хитлер да се изтегли от Финландия и да не я приема в тристранния пакт и като получи отказ нападна суверенна държава . сега е същата история .

125

115

преди 2 години

Където има присъствие на САЩ, има и проблеми, защо ли?

124

В.

преди 2 години

Нищо общо със заглавието. Прибалтийските окръзи не са НАТО. При това Русия говори със САЩ, не с НАТО, още по-малко с Клапейда. Интересно като уж ще си дават ракетите, после кой ще ги пази тях?

123

Анонимен

преди 2 години

В знак на подкрепа на НАТО американофилите щели да се изтеглят от България и да се струпат на границата на Укрйна с Русия!.

122

Българин от България

преди 2 години

До Българин : то същото важи и за ТЕБ: Умилявам се като чета как някакви полуграмотни иди0000ти величаят Америка и въртят проамериканска пропаганда!

121

Анонимен

преди 2 години

На Небе БОГ, а на Земле РОССИЯ Поставленная Богам !!!! При Война САЩ - Русия Заставам Под Бойните Знамена на Руската Федерация !!!!!

120

Анонимен

преди 2 години

Вчера Бликнен разговаря с Лавров в Женева и обеща, че държдепът ще даде писмен отговор на руските предложения за мир и безопасност в Европа. Руските предложения съдържат искане за изтегляне на въоръженията и войските на отан на запад от линията, на която са били разположени през 1997 г. Днес четем, че Пиндостан моли Руската Федерация да не дава гласност и да не публикува неговия писмен отговор на руските предложения за мир и безопасност в Европа.

119

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица Блинкен се примоли да се срещне с Лавров и получи разрешение от Государя Путин. Разговорът приключи с пълно фиаско за държдепа. Тази седмица министърът на външните работи на Наглобритания Лиз Трасс моли да й разрешат да дойде в Москва, за да се срещне и разговаря с Лавров. Государят Путин великодушно се съгласи разговорът да се състои в началото на февруари в Москва. Междувременно Наглобритания активно снабдява Укропия с оръжия и военни специалисти.

118

Анонимен

преди 2 години

До 142 кретенчеее в Сащ и Канада има около 1,5 милиона Български граждани и милиони рускии. Не съм чул в русия да има толкова българи и американци :)) Клоун

117

Колонията България

преди 2 години

Е как робовладелецът, ще изпусне робът, че и веригите да му свали собственоръчно.Пък има държави като Швеция и Финландия, неутрални, пък и демократични дори.Българи, българи, като не храним своя войска ще слугуваме на чужда. И Туркиа ке ни пази небето, и Македониот, оно също в НАТО. Бягайте от България, това не е държава, а мафиот#ско и васал#ско сборище на дегенератиращ елит.

116

Анонимен

преди 2 години

до българин кеф ти сащ кеф ти канада махай си вън жт нато

115

честен човек

преди 2 години

Аз нищо не заработвам,но знам ,че Русия( СССР) е империята на злото. По-далеч от тях,е най-добре.

114

Анонимен

преди 2 години

Няма спор, че в България се води яка хибридна война от платени *** и медии да ни настройват срещу Русия и срещу Государя Путин. Щом стана 08:45 и тр0лягите-чиновници застъпиха на смяна (без значение, че е събота). Заработват центове.

113

Анонимен

преди 2 години

А Българите искаме всички русофилии да се изтеглят от лошите страни членки на Нато и ЕС и да се върнат по степите? Какво чакате господа? Отидете в рая при вашия клоун джудже и ни от6рвете от прословутото си клоунство:)))

112

Анонимен

преди 2 години

Руснаците е време да махат тоя самозБравил се самозванец путьооо. Виждате за каква агресия става дума , когато зад гърба ни има НАТО. Представете си ако сме сами с тея корумпирани чиновници. Мислете добре преди да приказвате, защото белите стават бързо, а се оправят дълго. Води се яка хибридна война в България от платени *** и медий да ни настройват срещу запада. Незабравяйте, че до скоро бяхме в джуджовата орбита и бяхме зле ... ама мн зле.

111

Анонимен

преди 2 години

Върбан е абсолютно прав, че френският президент Макрон беше казал че НАТО се намират в състояние на мозъчна смърт. То не знае къде се намират и какви ги върши. Ако много се инати, може да се изтегли до Лисабон в силно редуциран състав.

110

Анонимен

преди 2 години

Трибалтийските умирати бяха активирани от будната кома и мигновено се хвърлиха да изпълнят заповедта на Началника да изпратят противотанкови и противовъздушни ракети на Зе-клоуна. Тези тяхни действия ще бъдат пагубни за зависимата им от Русия икономика.

109

Анонимен

преди 2 години

онцепцията на САЩ предполага на Балканите да се формира втори пояс от фронтови държави в евентуална студена или гореща война срещу Руската федерация (след пояса от държави като Украйна и Грузия, които непосредствено обграждат "вековечната" Руска империя). Втората цел е Адриатическо море да бъде изцяло "превзето" от американския флот, тук се намират удобни за военноморското присъствие на САЩ пристанища (свързването на Адриатика със Средиземно море става директно