48

Запомнете го

преди 2 години

НАТО е камъкът на врата на България, който я тегли към дъното.

47

Анонимен

преди 2 години

НАТО, ако реши ще сгази руснаците за норматив време, единствено ги спасява ядреното оръжие, те уша нките и за това се перчат.

46

Толкоз им е акъла!

преди 2 години

А Естония, Латвия и Литва обявиха, че ще изпратят противотанкови и противовъздушни ракети, за да може Украйна да се защити "в случай на руска агресия". - А Германия се въздържа! После трите маймунки да не се чудаят защо, как, кога!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Като чета глупостите на русофилите оставам с впечатление че само Русия има ракети и само Русия има бомби. Всички останали разполагат с лъкове и стрели и затова трябва Русия щом го извади ние българите веднага да отворим уста и да го налaпaме. Е дори и на президента мw омръзна да го лaпа и натири руските нахалници. Русофилите веднага намразиха и собственият си президент. Как може така да пренебрегне оная работа на Путин и да му откаже поредното налaпване.

44

Има Или или

преди 2 години

Или референдум за пребиваване на чужди войски в България, или правителството да си ходи барабар с президента, преди да е встъпил в длъжност!

43

xaxsasбв

преди 2 години

До 50 - Ти си много жалък да си мислиш, че взимам страна. Днес си се излежавам на леглото, утре пак. Работника си е работник без значение под чие влияние е държавата. Да му мислят политиците чиито глави ще хвърчат. Дреме ми и за Русия и за Америка. Ако искаха да се бият помежду си отдавна щяха да са пренесли фронта в Чукотка и Аляска. Ти като си американофил или русофил заповядай на фронта, търсят доброволци. На мен не ми слагай принадлежност не съм 12 годишен, че да съм фен на някой.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Ние също искаме мир но про ста ка от Кремъл иска война и кръв. Той си е наумил че е много силен и може да прави каквото си иска и докато не му счупят главата мир няма да има.

41

Това ни касае

преди 2 години

Българският народ не трябва и няма да допусне разполагане на чужди войски на наша територия. Трябва да се постави червена линия пред политиците, които се разпореждат и разпарчетосват Родината ни. Не е шега. Не искам да бъда безправен и безгласен роб в собствената си държава и да нахлуват безнаказано в дома ми въоръжени чужди войници, както в цеха в пловдивско преди година.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 А защо смелата Русия се уплаши да иска изтегляне на американците от Полша и прибалтика? Защото ония хора ще я наврат вашата Русия на кучето в ***.

39

Нане

преди 2 години

На тех им дай да воюват в някой селски цех, с невъоръжени и нищо не подозиращи работници...)))

38

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв 46 Ти освен да го плюнчиш на Путин нищо друго не умееш. Ей такива сте всички русофили, постоянен животински страх от Русия.

37

Нане

преди 2 години

Кат се сетя, как се изнесоха от афганистаня... Още се смея... Няма такива страхливци...)))

36

КЬОРЧО

преди 2 години

КОГАТО ДВАМА СИ ГИ МЕРЯТНЕ ИЗЛИЗАИТЕ С ГОЛ *** БЪЛГАРИЯ Е ПРОДАДЕНА ВЕЧЕ

35

Анонимен

преди 2 години

Русия иска войските на НАТО да се изтеглят от българска територия, а не България да напусне пактът и с право. Сервилното ни и подкупно правителство няма право да решава дали на наша територия да пребивават чужди воиски. Редно е това да се реши с референдум, защото ни касае

34

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо се промени.

33

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо май не са ходили в казарма

32

xaxsasбв

преди 2 години

До 21 - Кои сме ние, кои сте Вие... В някакъв оптимален вариант ти и още 100-200 човека ще отидете да Ви изпозастрелят в Донбас, да отворите малко работни места и да оставите наследство на деца или роднини, а останалите просто ще гледаме отстрани и ще драскаме коментарчета в нета. Пък и нямам зелен сертификат - няма как да се бия за система, която не ме пуска да отида на театър. Хахаха.

31

Мдаа

преди 2 години

Америка е готова да жертва -украйна , румьния и бьлгария след руските предупрежденияДано разума наделее и американската администрация истегли войските и базите си от тези дьржавиУкрайна действа твьрде безотговорно и може да предизвика война проблема е че печеливш няма да има

30

Анонимен

преди 2 години

И фашистка Германия мина през България и използва българска територия срещу Русия малко да престане да съществува. Просто тогава управляващите тогава са били по-големи родолюбци.

29

Анонимен

преди 2 години

Затова ли иска костя да напуснем НАТО и ЕС за да станем като Беларус и Украйна да ни окопират с танкове!