29

Анонимен

преди 2 години

Киро канадеца са му казали да поеме топчаците на макетата и да ги пуска в ЕС веднага.

28

Анонимен

преди 2 години

Абе то и Заев и Бойко си стискаха ръцете,усмихваха се и после развалиха всичко.

27

Анонимен

преди 2 години

Кога почваш строителството на ВЪЗДУШНИЯ коридор, Кико?

26

Зоро

преди 2 години

30 години не обсъждаха древната си идентичност с Ал.Македонски с гърците и накрая се разбра, че няма такава. Сега се придържат към идентичността си към цар Самуил, за който историята на гърците казва, че е български цар. След 30 г да не се окаже, че са потомци на някой албански овчар?

25

Чобан Гъдевски

преди 2 години

гугъл тренд - търсене македония за 21 година - източно от линията видин-благоевград - интерес 0(нула)...

24

100 пъти сме казвали

преди 2 години

Не оспорваме правото на самоопределение на РСМ. Ако искате, се идентифицирайте като северномадагаскарци. Луgостта си е ваша и никой не ви я отнема. Само не ни крадете историята.

23

Ностардамус

преди 2 години

Моите съболезнования на всички българи за тази хитра и тарикатска кражба на собствената ви история . Едни северомакета дето гърците ги сложиха на мястото им, ви изпързаляха и скоро ще поискат и да анексират пиринската ви македония . ..... Упс. Малко раничко го пуснах тоя коментар . Ама то не е и никакво предсказание . Вие си знаете че така ще стане . С тия ващи "нови" и меки управници това просто е неизбежно.

22

Анонимен

преди 2 години

Вето за вечни времена. Или докато излезем от блатото на зелките. Стига толкова кръв и компромиси за тоя камънак. Продажника Желю Жабата и на оня свят да не види покой.

21

Пернишка секта

преди 2 години

От МВР не разследват престъпления извършени от фашисти! Дори тежки престъпления не разследват, в прокуратурата направо спират жалби срещу фашисти!

20

Анонимен

преди 2 години

Петков,направи се на мъж и кажи и нашите червени линии...история и правата на българите в РСМ...

19

Василев

преди 2 години

Това е правилният път , ако искаме да разбием сръбското влияние, което е обзело мозъците,телата,душите и икономиката на македонците!!!До като работят групите по историческите въпроси, ние трябва да налагаме икономическите и инфраструктурните проекти за да имаме успех и да влезем в културния,обществения и икономическия живот!!!Влизаме в нов етап от сръбско-българската дипломатическа и шпионска война за влияние върху македонската държава и икономика!!!България няма съюзници!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!

18

да ама не

преди 2 години

Щом езикът на омразата не е обсъжда , ЕС ще гледат само през крив макарон.Ако напсуваш някого ще те покани ли в къщи ?.Те това искат да ни псуват и да ги целуваме.

17

Фашизъм

преди 2 години

В България се Екзекутират хора които нямат фашистко мислене!

16

Анонимен

преди 2 години

Бухааааа английския на Рома Надал е по зле от този на Ицо Стоичков бухаааааааа

15

Анонимен

преди 2 години

Важното е самолетната линия нали Кире?!

14

Васко

преди 2 години

Македонците да си живеят в техния свят и са неспасяеми. Те са като ваксинирани антиваксъри. Знаят, че ваксината помага, но нали вече са декларирали противното.

13

Бонго Бонго

преди 2 години

Хооооп маазничко....лой да пада..да влезе Маке и Русия да има още един шпион, освен Радев.Шлинк и отвори гальо порти.А че ни правят мармалад не е важно..

12

Анонимен

преди 2 години

Тая Македония е смешна .Под сръбско командване

11

Анонимен

преди 2 години

Kаква идентичност да обсъждаме , като Вие НЯМАТЕ НИКАКВА идентичност ! Александър Македоснски както вече разбрахте НЕ е МАкедонец , защо си мислите че сега ще откраднете от нашата история - Искайте от историята на Сърбите и си рисувайте идентичност както си искате !

10

Барселона

преди 2 години

Петков поне веднъж,няма ли да спомене в някое интервю,и нашите червени линии...поне веднъж...аз имам чувството че Ние кандидатстваме за приемане в ЕС...