49

Ванга

преди 2 години

Канадецо ке предаде националните ни интереси!!

48

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 48 много ясно,под натиска на америка, разбира се. Онзи ден същото го написах и ме оплюха, ама ще стане реалност.

47

що се не

преди 2 години

събираме с тез дето си струва - гърция, българия и румания - тва е силната ост на балканите. а сме се затътрили я при ердоган, я при сръбско албанските "македонци"Нямаме политици с малко акъл поне, за тва сме и там дето сме де, то не е случайно

46

Анонимен

преди 2 години

Канадеца ще им клекне на макетата

45

Анонимен

преди 2 години

боко магнолията е най-добър лидер..*** и маже

44

Анонимен

преди 2 години

Физиономията няма значение,а това,което се прави.Все пак предпочитам ухилена физиономия на млад човек ,пред намръщена и с трагични мимики физиономия на чичака от Банки.

43

уточнение

преди 2 години

Руските лидери са с еврейски корени.Майката на Сталин е еврейка,майката на Путин-също.

42

Анонимен

преди 2 години

Вече ми идва в повече тази вечно ухилена физиономия, трябва малко повече сериозност по тази тема с Македония. Да се извадят архивите и да им се даде публичност пред света, македонците да спрат да фалшифицират историята и тази необяснима омраза към България. Сами си режат пътя.

41

Анонимен

преди 2 години

Бойко даде на САЩ 4 милиарда за самолети, те поискаха още 4, той не ги даде и САЩ го свалиха от власт. Сложиха предателят Кирчо, нарушителят на Конституцията, да ни управлява. Все още ли мислите, че народът избра Кирето и Асенчо. Който учи без пари в САЩ после му купуват душата. Няма безплатен обяд е поговорка на американците. Те се спиятелеват с някого и после го удрят. Така направиха със Садам и Кадафи. Кирето и Асенчо са на пандара, ще платят скъпо.

40

Алекс

преди 2 години

Така и не разбрах Ковачевски ще изпълни ли договора от 2017г.Ние не бързаме.От 2007 сме в ЕС.

39

Анонимен

преди 2 години

Кирил е троянски кон на САЩ. Той е предател. Аматьор, който колкото по-дълго стои на поста, толкова повече бели ще направи. Не трябва да се чакат 100 дни и да се отстрани от власт час по-скоро!

38

Анонимен

преди 2 години

Тия винаги ще казват на бялото , черно. Сърбоманите с промитите мозъци друго няма да говорят. От думата българин получават ортикария.

37

Анонимен

преди 2 години

Полуканадеца ще реши македонския въпрос

36

Василев

преди 2 години

България трябва да сондира и да обвърже евентуална подкрепа на Русия за българската кауза в спора с Македония, ако не позволим разполагане на американски и натовски бази на Черно море!Всичко е въпрос на интереси и ние имаме много козове , които трябва да ги отиграем!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

35

али

преди 2 години

Като се заговори за санкции, всички работят като пчелички :))) Какво се случва с националните интереси и червениет линии ???? :))

34

Анонимен

преди 2 години

Най-срамното правителство в нова история на България

33

Анонимен

преди 2 години

Оставка предател!

32

Анонимен

преди 2 години

марионетно правителство , и тия от Македония нещо се заблуждават , едвам се отърваха от федеративната република със Сърбия сега пак ще се натресат .ЕС , специално Германия и други вече има предложение всичките държави в ЕС да станат федерации с едно глобално п-во което да определя външната политика пък рег .проблеми да си ги решава федерацията Там ли искаме да е България

31

нн

преди 2 години

Сърбите са си свършили перфектно работата в Македония. Искаме не искаме това е. Македонците не ни зачитат, фашисти, окупатори, татари и т.н. Години втълпявано в съзнанието им македонският език не е български диалект, те са наследници на Александър Македонски, нямат нищо общо с българите и още и още. Оправия няма да има, разчитат на САЩ и ЕС да ни принудят да признаем влизането им в ЕС. Нашия отговор на тях и на САЩ и ЕС трябва да е, няма да стане така и сега.

30

Анонимен

преди 2 години

Македонските политици са едни селски тарикати, само им вижте селските физиономии, едно приказват пред нашите, после плюят отрова. Те не искат държавата им да влезе в ЕС, защото ако Албания влезе, няма да има граница и албанците ще са обединени, освен това изпълняват всички заповеди от Белград! Дори и да започнат преговори ще протакат, ето Турция води преговори за ЕС от 50 години!А ако кажат истината, народа ще им иска сметка, защо са ги лъгали над 70 години и така са ги възпитавали от деца!