69

Анонимен

преди 2 години

тия пенчовци струма няма да завършат ще ми правят инфраструктирни проекти с рмс???? смешници

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ:НЕ ТРЯБВА ДА ВКАРВАМЕ СТАЛИН И ТИТО В ЕС!ПРАВИЛНО!!!НО СЪЩО ТАКА БЕШЕ ДЛЪЖЕН ДА КАЖЕ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВКАРВА И ТОДОР ЖИВКОВ И ХИТЛЕР В ЕС...ЖИВКОВИЗМЪТ ЩЕ ПРБЪДЕ В БЪЛГАРИЯ!

67

Анонимен

преди 2 години

До ИзнервенДано доживееш,разбира се.Нищо не съ знай знай ли съ.

66

Съгласен

преди 2 години

Намръщеният Бойко правеше много.Даде 3 млрд на американците за самолети,те му поискаха още 3 и той се сецна.За тия пари Радев щеше да купи повече самолети от Европа.Даваше милиарди за непостроени пътища и пълнеше чекмеджета.Кипеше усилен труд.А заплати и пенсии бяха стопирани,цъфтеше частното здравеопазване и хората нямаха достъп до медицина.Ни образование,ни индустрия...

65

А какво се обсъжда?

преди 2 години

Гуайдо в България. Цели: прием евро,цени и инфлация над 30%, започнала още преди год еврочакалня. Закриване на ядрена енергетика и Концесиониране Козлодуй, прием Конвенции расова и полова чрез приложения "План Разрушаване", Признаване на македонски език и история.Още самолети за милиарди и подводници.Чужди войски в България. Всичко това срещу мизерните 30 милиарда, половината от тях заеми, заробване към ЕЦБ. От закриване блокове Козлодуй загуби 90 милиарда.За десерт задължителна Ваксинация!

64

Изнервен

преди 2 години

До съвет. А бе, църввул миризлив, ходи се на невролог, не на психиатър. Изнервен съм от такива профани като теб и профани като този на снимката, но скоро ще ви дойде времето и на вас и пак ще съм си спокоен.

63

комунист канадски

преди 2 години

Предател!

62

до 62 изнервен

преди 2 години

Мога да ти излекувам нервите.

61

Реалист

преди 2 години

До 46. И какво прави, че нещо не съм видял и разбрал? Да, физиономията няма значение и намръщеният Боко вършеше доста повече от този ухилен паллячо

60

Съвет

преди 2 години

Изнервените-на психиатър!

59

Анонимен

преди 2 години

Защо да се обсъждат ?Езикът и идентичността и на Бъългария и на Македония са български.

58

Анонимен

преди 2 години

Албанците са повече и обещаха да свият перките на макетата.Ние направихме каквото трябва.Да си се разправят там.

57

Анонимен

преди 2 години

Тъй де,ама ако не беше Америка,нямаше начин да се спасим от крадливото гербаджийско управление.

56

Анонимен

преди 2 години

Ковачевски сложи зализаното *** - менте, в задния си джоб. Толкова неадекватен, толкова беззъб, толкова неподготвен. Да очакваш от един чужд гражданин, незаконно назначен, адекватно да защити националния интерес, и то при такъв заплетен исторически и гео-политически казус. Тотално падение!

55

Викс

преди 2 години

Само санкции за развитие на Балканите!

54

Срам и глад ни чакат

преди 2 години

Потъва кораба, само лъжи и медийни изяви, лъскане на имидж, но както всяко нещо, така и това правителство върви към своя позорен и срамен край! Глад ни чака Българи, ама глад...

53

ДДРОнег

преди 2 години

Бъдете сигурни, ЗАСЕГА не се обсъждат !!!___Първо Република Сърбоманска Македония да спават правата на Българите там , после и останалото !!!__За жалост няма как всичко да стане изведнъж, но който много иска и не се отказва , най-често го получава !!!___Ние не сме на зор, а влезе ли РСМ-то със сърбомански претенции в ЕС, после ще ни е десеторно по-трудно !!!

52

wow

преди 2 години

До АлексХаха добре казано!

51

Анонимен

преди 2 години

Кирето има ясни разпореждания от евроджендърите и американците да вдигне ветото, за да се приеме РСМ в ЕС. И това е така, защото САЩ има за цел да консолидира влиянието си в Европа. Както всички адекватни знаят, ЕС е просто пудел и инструмент на САЩ. Преговорите с РСМ са само за замазване на очите на раята, решението как ще се развият нещата е взето отдавна от кукловодите на световната полиция.

50

Фотограф

преди 2 години

Ужас! Само погледнете нашият *** колко посредствено изглежда ! Суверенът сиизбра *** със сертификат за премиер !!! Има снимки на Даниел Митов - предложен от ГЕРБ за премиер - в сравнение с Митов , Просто Киро е наистина *** !!!