89

ЛОЛ

преди 2 години

Макета с пакета 4 + 1 - 5

88

Анонимен

преди 2 години

Никой не оспорва езика и идентичноста на северомакедонците, които са се самоопределили насилствено, след 1945, а държава имат от 1992. България призна реалноста, Северна Македония да признае миналото.

87

сръбското мекере

преди 2 години

още не е разбрал че близките 20год.ес през крив макарон

86

Един човек

преди 2 години

На работата лекото и на баницата мекото всеки може. Как ще се решават наистина важните въпроси?

85

Анонимен

преди 2 години

Така е. Никой няма претенции към идентичността ви. Всъщност гърците имаха и техните претенции ги задоволихте. Ние обаче имаме претенции само към историческите факти. Държавата ви е измислена през 1944г. и преди това всичките ви предци са имали само българско самосъзнание. Това е. Няма ни един македонец преди това.

84

Анонимен

преди 2 години

Киро да се мести в скопие ако не ще в канада!

83

БАТЕ

преди 2 години

ВСИЧКИ СМЕ ШАХМАТНИ ФИГУРИ, САЩ РУСИЯ И ИЗРАЕЛ СА ИГРАЧИТЕ.

82

Приоритет

преди 2 години

Ние тук сме разделени на гепджии и мизеруващи,та ще се обединяваме с макетата,моля ви се.Нека изчегъртаме първо нашия двор.

81

115

преди 2 години

Влизането на Македония в ЕС, не се обсъжда!България да не вдига ветото. А ПЕТКОВ да внимава какво прави.

80

МАФИЯ

преди 2 години

ОСТАВКА

79

Наблюдател

преди 2 години

Тия договори за пускането на макетата могат да имат успех само ако се водят в Белград а не в кухнята Сев.Македония !

78

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател.......нашите управници е директно да се срещнат с представители на САЩ и ЕС на закрити врати и да обяснят точно от къде идва проблема в Северна Македония.......... Доста наивно, именно великите сили, и в миналото, и в ново време, са инженери на проблема ни с МК, на балканите, по света. В архивите им има в пъти по-подробна информация кой, какво, защо, къде. Всичко им е известно, но не им пука. Проблемът си е лично наш, ако свием ушите те първи ще кажат, ами да не сте се съгласявали.

77

Луд Гидия

преди 2 години

Преливате от пусто в празно драги ми "Македонисти"!Рано или късно въпросите,които се га замитате под килима ще излязат на дневен ред.А най-важния от тях е за вашата ИДЕНТИЧНОСТ,демек за "Идентитетот".Голата истина е,че такъв нямате и сте плод на идеологическо генно инженерство,творение на Коминтерна и друже Тито.Нямате история,нямате НИЩО!Вие сте една ГОЛА ВОДА,каквито и напъни да правите.Да,всеки народ има право на самоопределение и ние уважаваме това ваше право,но само след 1944!

76

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на гледна точка.Гербаджиите гледат "направеното" от Боци през техните пълни чекмеджета и тераси.Да,за някои направи,но други тотално отряза.Харесвайте сиго,но не ни го натрапвайте.Нема начин!!

75

Ако си позволи

преди 2 години

сегашното правителство да клекне за МК, по какъвто и да било вреден за България начин, ще бъде изметено с ураганен ефект в рамките на няколко дни. Приемат ли македонско-сръбско-московските бълнувания, България и българщината престават да съществуват в досегашния им вид, а историята търпи редакция от 9 век насам. ТОВА ПРОСТО НЯМА ДА ГО БЪДЕ! Иначе да им умра и на НАТО, и на ЕС и на демокрацията.

74

Анонимен

преди 2 години

Сложиш ли балканци на маса да преговарят ,няма как да се разберат кой е по голям юнак.

73

Наблюдател

преди 2 години

Най-правилната стратегия на нашите управници е директно да се срещнат с представители на САЩ и ЕС на закрити врати и да обяснят точно от къде идва проблема в Северна Македония. Да обяснят за влиянието на Кремъл и Белград там и за свързаните с това опасности. След това изведнъж македонците ще започнат да пеят друга песен. А сърбите да си решават техните проблеми - Черна гора, Босна, Косово, Буковина...

72

Кирчо е предател

преди 2 години

Просто Киро !

71

Пешо секирата!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Не само,че не се обсъждат но и са безспорни,бре!А пък смешното вето ще бъде свалено до три месеца макс,бре!И при туй населяващите Територията ще тропат право Дунавско хоро,бре!Ха ха ха!И ще припяват "Бяла роза" за фон и за настроение,бре!Ха ха ха!

70

Анонимен

преди 2 години

От Москва и Белград яко наливат масло в огъня чрез техните хора в България и Северна Македония.Преди 3 години ни сложиха на тоя огън и сега доволно се греят на него.