345

Анонимен

преди 2 години

Защо не се срещна с Бойче Борисовски?

344

Абе

преди 2 години

Дайте му някой пендар на този пендадовски любител,белким се кротне!

343

Аман

преди 2 години

До Док - Тук НЕ си прав - Кирчо ( както го наричаш ) сега на всичките други УБАВИНИ за последните 30г. тича да гаси пожари , които трябваше всички предни "умници " да решат и да създадат благоприятна почва за надграждане на нови , съвременни и съобразени със световната политика условия -това е политиката да гледаш напред с 5-10-150г. ! Дай боже да успее момчето да извлече някаква полза от нас...то положение след всичките ни " патриоти " и "демократи " ?!

342

Анонимен

преди 2 години

Вече не е приятно да се слушат тия. Отвратително е чак. Става дума за сърбеещите им се политици от български произход. Иначе хората които взимат български паспорти не са на това мнение. Имало две истории. Какви две истори бе - Андрей Ляпчев, Трайко Китанчев, Тодор Александров, Симеон Радев от Ресен("Строителите на съвременна България") какви са бе?

341

анонимен

преди 2 години

Македонците са ***, не знаят що е род и родина, не знаят историята, като нашето просто Кире!

340

Док

преди 2 години

Кирчо параШута да коментира нещо след "успешното" посещение тия дни? Лалаха мазни фрази макетата докато беше там нашия гелосан харварджия и после пак продължиха да плюят.

339

ира

преди 2 години

До АманНаистина, абсолютно правилно! Омръзна ми тази тема, и тези героични подвизи. Желев, е, той имаше провинциално-тъпанарски изблици... Колко глупави постъпки.

338

Анонимен

преди 2 години

А бате Стево с какво самосъзнание е - или е от етнос "македонец"...

337

Глупаво жужене

преди 2 години

Работни групи, пресаташета, пъргави посещения, веселички изказвания. Ние обичаме да се занимаваме с глупости. Има ли по-скучно- провинциална тема от Македония?

336

SHEFA

преди 2 години

Очимо да радимо-о нечемо да радимо?-на български ти пиша.немой да се лютите.зарад вас политчарите нема да се караме ние.ние сме си бракя.и така ке си останем.-ае бацам те.НЕМА ЕВРОПА❤ МОЕ.

335

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с тези сьщества. Поставили сме условия и край. Ако искат. Гьрчолята 20 годин ги мачкаха. Всичко друго е политика и насьскване

334

Анонимен

преди 2 години

Тъй, тъй! Наливайте вода във воденицата на Путин и сърбите!

333

Аман

преди 2 години

Всеки ще ни извива ръцете , защото сега се сетихме за Българите в Македония , Молдова и Западните покарйнини - Досега тези Българи все едно не съществуваха ! Простаците в политиката за последните 30г. ИЗГОНИХА милиони Българи с НЕВЕЖЕСТВОТО и АЛЧНОСТТА си , а сега когато няма кой да работи се сетихме за Българите в македония ?! Макетата били особени и инати - Че ние да не сме нещо по различно ! Тази антиБългарска риторика , да не е от миналата седмица , та сега се разтичахте да се разправяте !

332

Аман

преди 2 години

Омръзна ми всеки ден да чета и слушам за тези глупости с тази Македония ! Сами си правим проблемите , пък после се сърдим на този или онзи - Другите си гледат интереса и правят всичко за да го постигат , а ние все да се мазним , все да угодничим , все да целуваме ръце и з...ци ! Кой ни би през устата , да търчи Желю Желев , да ги признава веднага преди още да са ни питали , Кой го караш Борисов да се мазни пред началниците да го раздава инициатор за Западни Балкани , Сега пък К.Петков ?!

331

МЕНКО

преди 2 години

След двете ПП,в СМ ново П,Пендаровски,нито нашите,нито този стават за нещо!

330

Анонимен

преди 2 години

И на ...този...опорките са му от Белград..

329

До 390, тогава

преди 2 години

Какъв велик държавник сме имали! Три пъти избори, къде дрямахме, че те изпуснахме?

328

не бойте се

преди 2 години

киро канадската ливада ще довърши ликвидирането на България.

327

SHEFA

преди 2 години

Ке ти кажеме каде ке сме ние българите.У българия живеехме.тая земя я даде георги димитров.а са се вика ничия земя.нема македония да влеге у европа.вория може.Хвала ти пуно брато.ама овой що велаш -абе не сте вие спремни още.-не ви е дозволено.

326

Петър

преди 2 години

До Павел Бедата е след 10 ноември.А последстивята са ликвидиране на България като самостоятелна държава и унищожаване на българския етнос.Резултатите са налице.ВИЖДАТ се просто.