325

Шопа

преди 2 години

Къв а тоа таласъм?

324

тогава

преди 2 години

Тогава ветото си остава г-н Пендаровски! Ние ви сочим пътя, вие отказвате. Чао, дотогава докато не изпълните нашите условия!

323

до 385

преди 2 години

Сан Стефанският договор беше игричка на руския цар. Иска ти се България вън от ЕС? И на русия(имам предвид русичкия и нисичкия) и се иска, какво съвпадение, а?

322

Павел

преди 2 години

Бедата е през 1944 година, последствията са безкрайни!

321

Анонимен

преди 2 години

Заащо ми се струва че заглавието е малко подвеждащо?

320

За България

преди 2 години

Този Джамбазки дето и без това в европарламента знаят , че е националист да им даде един урок по история на западняците. Нали не разбират проблема- сравнение на Сан Стефанския договор , където съвсем ясно описва териториите населени с Българско население и после Ньойският договор, за които са виновни Англия и Франция. Може и по- подробно, но да им обясним, че те са виновни за ситуацията, и сега прекаляват отново с натиска срещу нас заради Македония. Ако не ни подкрепят , да се махаме от ЕС

319

Леша

преди 2 години

Аве какви са тези евтини номера? Бившите българи може да са реатрди, но ние сме си ОК. Кой ще се върже на тази глупост и ще я отчете като положителна? Байдън памперса да си намери нови съветници, защото тези номера минават само при англосаксонските полу-хора със сто грама мозък. Смешна работа, пфу!

318

Анонимен

преди 2 години

То и е тъпо това. Все едно в нашата конституция да е заложено същото. Нали са си българи.

317

Ето тука нещо

преди 2 години

Специално за Пендаровски и други като него - препратка към френска етническа карта на Балканите от края на 19-ти век , с включени всички народности ! Тъй като не видях нищо за "македонците", ще го помоля той да обясни откъде и кога точно са дошли ! Специално ще наблегна на татарите - те са обозначени само в един малък район при устието на Дунав - ние и днес си ги знаем, че са няколко селища там около Вятово.

316

Анонимен

преди 2 години

Киро Тъпиро ...Отиде да им се моли на колене .. А тия са фашисти ... Закривай тая кoчuna ...

315

Анонимен

преди 2 години

Макетата са извънземни. Пристигат на Земята през 1944 година и почва тяхната земна история.

314

Анонимен

преди 2 години

Пендаровски, Гоце Делчев не иска да му казваш ти какъв е. И Братя Миладинови не искат ти да им казваш какви са и какво са писали. Ти произлизаш от сръбската пропаганда и лъжи. Покажете му фактите на този лъжец. Не може да пуснем лъжци и крадци в Европа. Сърбите направиха геноцид в Босна, хърватите бяха фашисти и избиваха сърби и т.н.

313

Анонимен

преди 2 години

Македонците ги нямаше в Сърбия и в Кралството на сърби, хървати и словенци. Откъде дойдоха? Този чел ли е история на Европа?

312

От Вселената

преди 2 години

Получава се малко като широкоразпространеното разбиране, че според Дарвин сме произлезли от маймуните. А той, горкият никъде никога не е казвал такова нещо. Казвал е само. че човекът и *** имат общи пра родители. Та задавам въпроса днеска... народите на Балканите нямат ли едни пра родители?

311

Анонимен

преди 2 години

цункайте се с Киро *** и плеснете с ръце

310

Анонимен

преди 2 години

Радев го изпързакяха завалията,че и цялата държава.Прати един троянски кон двуличен ,подмолен да играе мръсно в СМ,зад гърба на всички.Отделно е тотален *** Киро простия.Ще ни залъгва със самолетна линия и някакви седмични срещи,а фалшификациите на българската история и държава на заден план,дори игнорирани.Не мога да го търпя този лиглю,най голямото недоразумение премиер в най трудните времена,че и български не знае.

309

От Вселената

преди 2 години

"Аз пях за България, защото я обичах.... аз прославях нейната божествена хубава природа... аз се вглъбявах в историята и, защото бях пленен от величието на нейния минал живот.... аз пях за нейните идеали, защото бяха свещени." - Иван Вазов

308

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че като сме ги "окупирали" през 1943 г., сме хвърлили маса пари да им правим пътища, да строим сгради и т.н. и в отговор на това ни наричат фашисти. Сега като че ли ще направим същата грешка - пак пътища, самолети, летища, а в отговор какво... не очаквам нищо добро.

307

Анонимен

преди 2 години

Какви права на македонци България ,на бежанците които не са искали да бъдат асимилирани като македонци или скритите и купените от сръбско македонските нпо_ та,досега никой не знаеше за тях!А правата на македонските българи в СМ са много много засегнати,защото ако не са вписани в Конституцията за тях няма квоти за работа,какво искаш повече?Тук макета на хранилка омовците нито ги знаем,нито някой им пречи да работят.Отклонява се от важната тема за реабилитация на убитите българи и фалшификациите

306

Анонимен

преди 2 години

няма ли някой наш политик да събере смелост и да му подари История Славна Българска