365

Цирк

преди 2 години

Ние като българи-/болгАР/,що не вземем сричката "ар "и да променим фамилиите-Цар Борисар,Тодор Живкар,Румен Радар,Бойко Борисар....

364

предател

преди 2 години

Срещата на Кирил Петков със северномакедонския му колега беше пълен провал и срам за България!

363

смях

преди 2 години

Взимат три букви от фамилията на македонски вожд от 4 в пр.хр.,който даже не е живял по техните земи и стават" ски".Голям македонски град е в българските земи-Хераклея синтика.А Пловдив е бил любим град на Филип Македонски и е наречен Филипополис.По тяхната логика цяла южна България трябва да се присъедини към тях,без гръзко,нищо че там е създадена държавата Македония.

362

македония

преди 2 години

е област, както тракия е област. Македонската област е била населена с българи докато източна европа не попада в ръцете на сталин и червените главорези, от тогава българите в македония са избити изселени , заселена е със сръбски комунисти. Да не се забравя че сърбия отдавна има апетити към Българскиет земи. Докато се бием с турците те ни нападат в гръб и още ги боли какво става после. Обаче Москва им подари македония и сега там няма с кого да се говори. Със сърби преговори няма нужда!!!

361

Анонимен

преди 2 години

Вън западна албания от Европа.

360

A

преди 2 години

До Анонимен 415Скъпи, много си злобен затова не ви обичат никаде по света. Да знаеш, че всичко се връща рано или късно. А това, че призна Б-я Македония първа се дължи на злобата наа българите към сърбите.

359

не думите са важни

преди 2 години

Руската агентура в България - Радев, Доган,Сидеров,Борисов и Каракачанов и сие псевдопатриоти и македонската - Пендаровски,опозицията им и псевдопатриотите им е задествана отдавна--Целта е една--да създават напрежение, противоречия и омраза между двата народа с цел -- да държим на ветото си, независимо ,че то противоречи на националните ни интереси и е в полза само на Русия и Сърбия-двата най-големи наши врагове в историята ни. Възрожденците начело с Левски и Раковски, са били противРусия.

358

И

преди 2 години

До Bul gur Кои точно са нашите "исторически измислици"?

357

Анонимен

преди 2 години

три пъти мери един път режи е българска поговорка Да подпишат че няма да ни крадат историята да си направят тяхна след 45г и да престанат да посягат на българската и гръцката то не беше Ал.Велики цар Самуил и книжовните ни школи от там нататък да вървят където искат на мен лично не ми трябват да изкарат документите на всички маседонци с бълг паспорти т.като те са трябвало да си докажат бълг произход

356

Анонимен

преди 2 години

Македонците са българи, на които Югославия им сложи по едно,,СКИ'' накрая на българските фамилии.Това е световноизвестен факт и се случва през 40-те години,по времето на Тито.Измисля им се и азбука и език.Със сигурност дядото на президента е носил фамилия Пендаров,а на премиерът-Ковачев.Ама хайде тези неща да не ги пишем само по форумите,а да ги изнесе в официална позиция нашата държава!Има архиви на БАН,на ВМРО,османски и наши архиви.Защо се премълчават тези силни аргументи от наша страна,защо?

355

Анонимен

преди 2 години

Глобалистите искат множество малки и разкъсани народи-разделяй и владей.Те винаги са против големи национални държави.Затова винаги са подкрепяли обособяването на малки измислени нации и всячески са подпомагали такива процеси.Такива нации са македонците,бошняците,украинците,косоварите и други.Измислят им се имена,език,история.Хайде нашата държава да извади някои данни,например откога македонските имена приеха частицата-,,СКИ'' накрая и от това веднага ще стане ясен политическия инжинеринг

354

парадокс

преди 2 години

тез де се натискат да влизат - поставят условия. От тез де зависи - хоидят при тях да правят мили очи. Тва е промяната в българската външна "политика" , за вътрешната ще говорим напролет, ама не се очаква да е по-успешна

353

Анонимен

преди 2 години

Наистина не разбирам македонците за какво се борят, постоянно викат, постоянно крещят и обиждат България. Какво сме им взели? Напротив, те постоянно грабят от историята ни и я фалшифицират за пред света. България толкова ли няма пари да популяризира истината пред света, струва ни се смешно, но Македония работи в тази посока и нещата ще бъдат изпуснати за обяснения и разяснения след това.

352

Филан Кишията

преди 2 години

Що е маке , све е с

351

Фастер

преди 2 години

Ей *** македонски,това изказване показва геноцидното ви мислене спрямо българите при вас!Издадоха се ,много са прости и нагли!Като нашите политици!

350

така е

преди 2 години

всеки да си гледа работата, те тяхната, ние наща. И да престанат всякакви псевдо "български" политици да се влачат у сръбско скопие. Аман от кандърми

349

до 397

преди 2 години

До анонименне македонците а комунистите са *** и години наред провеждаха геноцид над българите в македония докато създадоха македонски езики и нация .Разделяй и владй -това беше политиката на миниимперията сърбославия .Сръбски помаци продължават да управляват нещастната страна , затова скоро ще бъде претопена от албанците.

348

мдаа

преди 2 години

Така е няма да им се месим в работите и те да не ни се месят дали да ги пускаме ЕС или не. Те и гърците нямаха право да им се месят пък ги прекръстиха на севермакета на бърза ръка.

347

Калин

преди 2 години

Тото Волф в маедонец

346

чвнаофэ

преди 2 години

До Аман........Дай боже да успее момчето да извлече някаква полза от нас......... Не се кахърете толкова, ще извлече 9 и 10-цифрени ползи.