405

Лойко

преди 1 година

Разбира се,че има македонско малцинство в България.Това,че България си мисли,че вече са ги асимилирали македонците,просто не е вярно и е пълна заблуда.Родовата памет е жива все още.Даже има и живи македонци в България с паспорти където е записано-макеодонец,македонка.Истината е жива.

404

Стамболов

преди 2 години

Не е добре дошъл !От президентската резиденция Вила Водно са потвърдили за скопската телевизия "Алсат", че Стево Пендаровски ще се срещне по обяд в петък с групата македонистки сепаратисти, обединени в забранената в България организация "ОМО Илинден".

403

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми Пендо - още 30 години чакане на македонистките кра**ни в Скопие за ЕС. Ще крадете гръцка и българска история ли? Бегайте у Сърбия, че скоро и там няма да сте желани.

402

Анонимен

преди 2 години

До Крас Не, държавата им няма да рухне. Но ще си признаят, че са наследници, на хора, които са избрали да предадат родината и себе си, само защото е било по-лесно. Защото има стотици хиляди българи, които са емигрирали в България от Македония след сръбската и гръцката окупация. Избрали са да започнат от нищото, но да останат българи. А тези в "Македония" са избрали да се пишат сърби, за да си живуркат. Ей това не искат да си признаят техните наследници, че са избрали животеца пред достойнствот

401

Крас

преди 2 години

Македонците ако признаят,че са българи,държавата им се разпада. Всичко рухва и затова те го бранят.Влязли са в собствен капан. Политиците им го разбират щото държавата им става провинция или окръг Македони от България. Когато населението се вдигне и го изисква от политиците може да има резултат. Дугото са приказки.Тя и Сърбия затова никога няма да види Европейски съюз и ще се лута между Русия и другите.

400

оставка

преди 2 години

Кирил Петков ни предаде.Такива са червените предатели...

399

Анонимен

преди 2 години

И на нас дали макеета да са в ЕС.

398

Пендаров

преди 2 години

Никой няма право да ми казва дали северномакедонците да са в ЕС !

397

Очаквано

преди 2 години

Рано или късно ще свирят на български кавал в акомпанимент на албанско дайре!

396

Един българин

преди 2 години

Защо бе Пендарев ?Защо?Сърбите има ли ги в конституцията?

395

размишляващ

преди 2 години

Има една интересна логика, която ме мъчи.Ако впишат българите в конституцията си, ще ги наредят в списъка на чуждите държави като турци, албанци, унгарци, гърци и т. н. А ние знаем, че сме братя, от една майка и един баща. Т. е. не сме чужденци придошли от някъде си, не сме се преселили. Не сме имигранти, а сме си в къщите.

394

Анонимен

преди 2 години

Конституцията им има нужда само от една поправка - думата "македонац" да се чете "българин". За целта е хубаво да си върнат Ъ-то в азбуката, да не стават смешни.

393

Уточнение

преди 2 години

Македонизмът и македонистите са като мандавошки. Трябва сериозно лечение!/мандавошка-виж речник на руския език/

392

До Аман

преди 2 години

Няма "Стига" бе пич ! Ако само викаме "аман" и "стига", те ще наглеят все повече - точно на това разчитат ! Не е достатъчно ние да знаем истината - тя трябва да се казва постоянно и на висок глас, за да бъде чута и от ония, които не я знаят, само тогава побеждава !

391

Минесота

преди 2 години

До АманСмешен идеалист. Докато си оправим държавата, Македония може изобщо да я няма на картата. Чакай от умрял известие.

390

Кадир от Провадия

преди 2 години

До АманКакви ги плещиш бе? Протеста е срещу нешето управление. За кво да протестирам макетата за кви се определят. Реакцията на обществеото ни е проблем, за какви геополитики дрънкаш? Странен коментар, от странен човек.

389

Македонизмът е

преди 2 години

Ерес !

388

Ето тука нещо

преди 2 години

Не ми слагайте минусчета, ами се сърдете на цензурата в ДНЕС ! Явно за някои журналисти българските интереси са на заден план !

387

македонистко зомби

преди 2 години

Този е зомбиран македонист. Отровен/или зависим/ от сръбските лъжи по време на бивша Югославия. Излъчва омраза къв българите

386

До АМИ,ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Нашите етнически турци нямат никаква нужда да бъдат записвани в Конституцията ни, тъй като тя не засяга изобщо темата за народностите, а е обща и еднаква за всички български граждани, поставяйки ги в равнопоставеност ! В Северномакедонската обаче ясно са упоменати народностите, които са законотворчески, като е изключена българската ! При това, самоопределящите се там като българи, са подложени на психически и физически тормоз , и на тотална дискриминация ! Такова сравнение е напълно неуместно!