57

До тук НАКРАТКО:

преди 2 години

Руснаците - Хайде на преговори!Запада - Тея па!Руснаците - Ще сритаме уркаинеца ви!Запада - Ще си платите! Застрахован е в НАТО!Руснаците - Майтапим се! - ще наслагаме хиперзвукови фоерверки по оградата на чичо Сам!Запада - Хлъц! - (и чуурррр...)

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61Отговорът ми беше към привържаниците на БНА. Те не четат и не знаят, че поддръжката на такова нещо изисква огромен ресурс. По Макиавели също така не е разумно да се разчита на чужда помощ. Също така член 5ти не важи за вътрешни конфликти (виж Кипър). Така че, дори и да не са ни нужни 9% от БВП за армия, със сигурност ще е НАЙ-ДОБРЕ да сме си самодостатъчни.

55

НИКОЙ НЕ ПОПИТА

преди 2 години

Българския народ дали иска в НАТО - евреина Соломон Паси простo ни предаде на тази терористка организация и малко след това в България се настани Американски окупационен корпус

54

Анонимен

преди 2 години

Те и без това са си такива. Като че ли някой ги пита за нещо.

53

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 59Напротив Франция излезе от нато през 60те, до 2009та. И бой нямаше. Но там където руснаците са решили, че е русия и до ден днешен си има замразени конфликти. Приднестовие, Грузия, Крим, вече и Казахстан.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56: и закъв са ти 100хил. военни, 9% от БВП и прочие. Кого да нападат и убиват, а? Ние не сме милитаристична проруска страна, а мирна европейск демокрация. Тв с овенни и кашните на глава в дива азия само върви. Гиди военнолюбци диванджийни.

51

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗначи ако не сме пушечно месо на НАТО ще сме пушечно месо срещу НАТО. Къде точно ни е избора ? Също така освен активиране на член 5ти и масово бомбардиране на руснаци от транссексуални и последващ разпад на човечеството заради простотията на две особено шумни малцинства, нищо друго не виждам.

50

анонимен

преди 2 години

Венелинчо и с бой не излиза НАТО,а бие другите,моето момче. А ти стягай багажа за руските блатисти полета. Там ти е мястото.

49

Вин

преди 2 години

На бати геополитиченцата в този форум, на бати русобулгурите/родоотстъпничета, ха помечтайте си: пак ще станете "веУки войни от БНА, пак ще ходите на "почивна станция" за без пари, пак ще "надувате" шишета с товарищчите за укрепване на "бойната" дружба.......и като се събудите НАТО е тук, България е в ЕС северната бензиностанция е в ужас от предстоящия разпад!

48

BB

преди 2 години

Какви преговори вие се доказахте , че не спазвате нищо договорено но вече никой не вярва на лъжите ви

47

Анонимен

преди 2 години

До до 46При 9% от БВП за войска е нормално да няма нужда от това. Представи си сега, че същите пари се дават за отбрана. Поне 100 000 военнослужещи и модерна техника както винаги си е било. С такава войска чужди не ти трябват. БВП на България по соца, както и парите давани за отбрана могат да се намерят с малко търсене с елементарна стъкмистика излиза средно 9% за отбрана. Искаш ли да се вдигне парата за военни 5 пъти ? Питам защото много левичари нещат.

46

Анонимен

преди 2 години

Новите източно-европейски членки на НАТО и без това са си втора категория, и винаги ще си останат такива. Но сега са и плацдарм и пушечно месо за НАТО, западняците няма да се бият за тях, ще ги използват като военна полоса. Русия иска само да изтеглят въоръженията и базите от там до линията от 1997. Ако не го направят Русия сама ще реши въпроса с военни средства.

45

ВРЕМЕ Е!

преди 2 години

До анонимен: "GOD bless USA and all countries in NATO!!!" - Разбудихте мечката, сега падайте на колене и усърдно се молете!

44

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДьо Гол им е виновен, присъединяват се обратно през 2009та. Базите на американците са в Италия, явно им вършат работа и явно не им се дават пари за норматива.

43

Зло куче:

преди 2 години

"НАТО няма да изтегли войските си от страните, приети след 1997" - не пуска!

42

Анонимен

преди 2 години

Втора ръка е добре защото сега сме деветата дупка на каварла и петнайста ръка колониална робска страна ограбвана от европейските ***.

41

Анонимен

преди 2 години

Във Франция има ли войски на НАТО има ли американски бази. Франция е втора ръка, ще пратим войски на САЩ във Франция. Великобритания също няма войски на НАТО. САЩ трябва да пазят най-много Великобритания и Франция от Русия.

40

Анонимен

преди 2 години

До долу сащКога имаше референдум за присъединяване към Варшавския пакт ?

39

Анонимен

преди 2 години

До ...Ти не разбираш руската доктрина. Те искат неутрална държава за граница между НАТО и Русия в която да си развяват коня както на тех им дойде. Дори войска не им е нужна, нужно им е да корумпират някой политик, както на запад правят тук. Като типичния пример е отношението Брюкесел-Борисов. Значи Полша и Унгария, които се дърпат на зелките = санкция. Бойко понеже е пудел който го минават с 200, еврофондове на воля.

38

Анонимен

преди 2 години

До До 17Ислямска държава. Допреди 2014та-15та нямаха работа в Сирия. Да като всяка друга държава имат интерес да дестабилизират и да прокарват своите линии. Но вината за тази война се пада на изцяло неумното сирийско население. Същото се случва и тук с хора които пропагандират срещу собствената ни държава. Но както казах 93 IQ, трудно се бори с логика и факти. Да си срутиш собствената къща защото не ти харесва, че баща ти е лял съветски/американски/китайски/*произволна държава* бетон е ЛУДОСТ.