137

Крим не е руски

преди 2 години

добре че сме в НАТО и ЕС... руските пара зити не им остава нищо друго освен да вият от анална болка..ха.ха

136

Анонимен

преди 2 години

Какво ще изтегля тоя от България? Тук НАТОвски бази няма - има български бази, предоставени безвъзмездно на САЩ от разните подайгъз политици!Нямам представа за Румъния, но май и там е същото!

135

Дора

преди 2 години

Тази нощ Великобритания е изпратила войници и оръжия в Украйна (bloombergtv.bg/a/8-***-ot-sveta/102294-velikobritaniya-izprati-voynitsi-i-orazhiya-v-ukrayna)

134

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото зло за България са атлантиците! Соломон Паси, Коен и Ал. Йорданов, спасили БКП от разпад и лустрация, после Паси докарал Мадридския мошеник, пак да спаси БСП... или ДКМС секретаря и БКП активист Р. Плевнелиев, подкрепял БКП ръководството с плакат.

133

Натам отива

преди 2 години

Ако не изгоним НАТО от България, ще трябва да се изнесе населението.

132

Анонимен

преди 2 години

Тежка съдба ни очаква с братята румънци.

131

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че Русия предугади целите на НАТО и струпа войска на границата с Украйна,защото очакваше възобновяване на бойните действия тамИ да отвлекат вниманието на Русия спретнаха пребързан майдан и в Казахстан,за да принудят Русия да изтегли войските от границата с Украйна и да ги насочи къмКазахстан по молба на Президента им.Но Китай скокна срещу НАТО,като ужилен и защити Казахстан понеже видя заплаха и за себе си.И НАТО се отказа от военна помощ за Украйна за да нападне Русия.Сега е в цайт.

130

Анонимен

преди 2 години

Не ставайте смешни. Какво ще направят 5 хил. , че дори и 10хил американеца в България, ако реши Русия да дойде на гости. Ще ги премачка като валяк баластра.

129

Анонимен

преди 2 години

ясно да се изтегляме сами с бой

128

Victoria Nuland

преди 2 години

Фъ'к ЕС

127

Анонимен

преди 2 години

Да видим как икономическите интереси на САЩ и на ЕС съвпадат точно сега,шосред зима,когато в ЕС бушува най свирепата енергийна криза.Чи интереси защитават САЩ,тези на ЕС,като съюзник,или собствените си,като продават втечнена руска газ в Азия на висока цена,а залъгват страните от ЕС И НАТО,че са необходими санкции срещу Русия.И защо е това лицемерие?От грижа за собствените им интереси или за интересите на всички членки на НАТО и ЕС?Защо не доставят втечнена газ и за ЕС,щом ги е грижа за съюза?

126

Анонимен

преди 2 години

До Путин е нагъл тип 147 Не знаех, че да се опълчиш на наглия се счита за наглост. Благодаря, че ме информира.

125

Анонимен

преди 2 години

Всъщност,просто се изкорестяват интересите на ЕС заради личен интерес на хора отвъд ОкеанаА безумци,като този горе на снимката,заради своя интерес са готови на конфликт с непредсказуем край,заради личен интерес а не заради сигурноста в ЕвропаАко ставаше дума за сигурност в Европа отдавна да са подписани договорите за демилитаризация на най-опасните зони на военен сблъсък в Европа(като Черно и Средиземно морета)Вместо да са зони за отдих и туризъм те все повече се превръщат в зони на конфликт

124

Анонимен

преди 2 години

До Стига с тая Русия 144 Не думай!!! Нека, обаче всичките тези по 5 хиляди да си носят и по една раница с памперси. Аз също считам, че ти в казармата не си бил.

123

Анонимен

преди 2 години

И вече е ясно,че член 5 от договора за НАТО се изопачава заради Украйна,тъй като тя не е член на НАТО а попада под личния интерес на синчето на сегашния Президент на САЩ,Байдън.А това вече е предпоставка за военен конфликт и в Европа.И конкретно в страни членки на НАТО.А и Китай има интерес НАТО да не съществува,защото заплашва и Китай с цветните си революции(последен опит в Казахстан)на самата граница с Китай.С една дума НАТО е отживелица от миналия век.Трябва нова военна структура в Европа.

122

Анонимен

преди 2 години

А този,горе на снимката,просто ще си кюта така до пенсия,затова и ломоти глупостиПо добре за ЕС е да има собствена армия,отколкото да храни американска на своя теритирия,поради простата причина,че САЩ вечни приятели нямат а само вечни интереси,който много често не съвпадат с тези на ЕСИ в това се корени риска за ЕС,че когато интереса на САЩ не съвпада с този на ЕС,се налага под диктат да участват и войски на членки на НАТОНапример в Ирак,в Сирия,в Афганистан.А тези страни не са участнички в НАТО

121

Анонимен

преди 2 години

Кога ще стане ясно,че Русия не преговаря с НАТО а със САЩ,и поставя условия и ултиматум,което означава ,че НАТО трябва да се саморазпусне дефакто,според договорите за разоръжаване и доверие.А когато става дума за НАТО,това означава не Европа а САЩ,защото само Франция в ЕС има собствен ядрен арсенал.Всичкото друго ядрено оръжие е на САЩ на територията на страните в НАТО.Така че,до известна степен Русия има право да предяви претенции срещу атомното въоръжение в отделните страни,члрнки на НАТО.

120

хард

преди 2 години

Точно так. Повече ще ставаме в НАТО. Диваците да с седят в Азия.

119

Анонимен

преди 2 години

Противни , нагли , с двоен стандарт . После като дойдат ескадроните , да не се чудите защо тръгваме с тях , а не срещу тях.

118

Татул

преди 2 години

Долния коментар се отнася за 144 :)