77

Русофил за 79

преди 2 години

Много ме кефи, когато някой започне с думата НИКОГА. Поживем, увидим. За Крим пак казваха "никога", а сега просто не го споменават. Поживем, увидим. А на колегата от 79 можем да кажем: България е точно толкова твоя, колкото и на мен, русофила. затова, по-добре се научи да живееш и с русофилите.

76

джо

преди 2 години

До анонимен 76. Явно сме много начетени, но бъркаме СССР и Русия. Я да се упражним и драснем с няколко реда колко американци от "Братския американски народ" са загинали за освобождоването ни от "османското присъствие" Безродна ***......

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84Опорките на Борисов, че минималната се е вдигнала от 200лв за около 2000та до 600 ? Тех ко ги прайме ?

74

вуйчо Д.

преди 2 години

Стига с тез приказки и мерене на "инструментите", бе, хайде, най-сетне съ сбийте като мъже! Упс, забравих, ся Трансформърите пак шъ съ обидят...

73

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 79Те не разбират, че с поведението си карат болшинството хора да не изпитват милост и човещина към тях. Като типичните в атници и сърби, тръбят яко и шумно. но като стане време да плащат сметката или като дойде кютека почват да реват като ощипани девици за човешки права. Га сърбите клаха в босна не реваха, сега за Косово реват че са ги избомбили 5 пъти щото разлика между цивилен и военен не правят.

72

от Унгария

преди 2 години

78 Излизате от НАТО и изхвърчате от ЕС с 200 та, после голод, мизерия и 5 $ ЗАПЛАТА като 90 те години....а и като в русия, беларус и казахстан ...все " развити" гасударства! А дано да ви гледам сеира от Унгария живи и здрави

71

Анонимен

преди 2 години

До джоБелград ? Бих им отворил въздушното пространство още 100 пъти. Възмездието за това което сърбоманите направиха на българите в македония никога няма да е достатъчно ! А самия факт, че говориш за издевателствата на сърбите над земя и хора където не са си мръднали и 1см пръстта да ги асимилират и да предотвратят такова нещо си траеш. А да питам за Словенци и Хървати ? Щото те сами се оправяха, но на всички им писна от сръбските простотии.

70

Вин

преди 2 години

Поне три лъжи на българомразците/ русобулгури:1.Никой не питал за НАТО- като представителна демокрация го решиха народните НИ представители!2.Имало американски бази у нас - има съвместно ползване на полигони за учения в които са вложени милиони от САЩ!3. Нямало бази на НАТО в Франция, Англия и т.н.- ами, те са си НАТО за чисто американските си имат договори и са по желание и за гордост и спокойствие на Холандия, Норвегия, Германия, Англия!

69

анонимен

преди 2 години

Русофили,тясна ще ви се види България. Махайте се всички,а не я тровете с глупостите си.

68

джо

преди 2 години

До анонимен 62. Много сме подробни за Приднестровие , Грузия и Крим, но мълчим за Белград, Косово, Киев, Одеса и много други конфликти които САЩ и НАТО запалиха и наливаха масло в огъня, а след това изпращаха коалиционни сили да *** за този дето клати гората. Колко български военни не се върнаха от мисии на НАТО ,заради болните амбиции на шепа безгръбначни наши политици?

67

Анонимен

преди 2 години

Аз се опасявам ( като чета безумните рушофилски коментари), че бг-ru губернията ще е единствената за сега що годе свободна страна, върнала се под руско робство... То и през последните " свободни" 30 години си бехме пак под руски ботуш- Луканов, Беров, Костов, Станишев, сега решетников- радев + ДС " бизнесмените- мутри", а и баче Боце е в същата графа....е поне още има свободен терминал1

66

Анонимен

преди 2 години

До РЕФЕРЕНДУМВолене ? Ти ли си ? Не сме 2005та. Волене, не гледай тия сърби. Волене това не е пудра захар. ВОЛЕНЕ НЕЕЕЕЕ !!!!!!

65

РЕФЕРЕНДУМ

преди 2 години

ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО - да стане ясно дали Българския народ иска Американски окупатори !!!

64

Анонимен

преди 2 години

До Вин Ако на *** им пукаше толкова нямаше да ни оставят и да ни отрежат пазара си 90те. *** нейсе оставиха ни и ни си намерихме келепира и сега газ пикаят.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 А дано не разбереш някой ден защо са ти 100 000 военни.

62

Анонимен

преди 2 години

До НИКОЙ НЕ ПОПИТАЕй маймунооооо, навремето в казармата кой се отрече от държавата ножа до ухото и като повтори режехме ! Соц, несоц, американци или руснаци няма значение. Предателят винаги е предател и винаги заслужава да бъде третиран подобаващо !

61

до 64

преди 2 години

Тебе ли да питаме,бе руска подлого. Бягай при братята си в Русия.

60

Анонимен

преди 2 години

До НИКОЙ НЕ ПОПИТАПредателите *** !

59

Руснаците влизат

преди 2 години

И конфликтите спират. Излизат - и започват конфликти. С миротворците е така.

58

Анонимен

преди 2 години

До НИКОЙ НЕ ПОПИТАНякой пита ли дядо ми дали иска соц ???? За такива като тебе има дървета и улични стълбове.