90

От Берлин

преди 2 години

,, Насърчи"=принуждава гражданите=робите да си слагат следващата отровна доза, за да играят на тото с живота си...??? Но, ОФцете не схващат капана.... Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

89

Анонимен

преди 2 години

Мда, провалът на ваксините е факт.

88

Анти Тяло

преди 2 години

Зеленият сертификат е от преди Омникрон...от тогава само ваксинирани могат да пътуват и логично е те да са разнесли из целия Свят новия щам....

87

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 87/ Я ГЛЕДАЙ ТИ, ТУК ПИШЕЛИ И УМНИ ХОРА :)

86

Анонимен

преди 2 години

Ако сте се боцкали преди повече от 270 дни - не стр неваксиниран, ама попадате в кюпа със неваксинираните. Хахах. Ай, мерси. При положение че бустер след 90 дена вече не е действащ - не знам защо дават 270 дена? Да може да обикаляш и да заразяваш официално ли? Еваларката на ЕС, по-голяма каша само нашето Кире би могъл да забърка!

85

(-_-)

преди 2 години

Вече изгубих бройката, ама да речем 8:0 за конспираторите!

84

АнонимеН

преди 2 години

ТОЧНО МИНАЛАТА ГОДИНА ЗАЛЪГАХА ХОРАТА ДА СИ ИЗВАДЯТ СЕРТИФИКАТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ , ЗА ДО МОЖЕ ДА ИМ ИЗТЕКАТ ПРЕЗ 2022-РА И ДА ГИ ПРИНУДЯТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!!! ДА ПРИНУДИШ ПРЕБОЛЕДУВАЛ ДА СЕ ВАКСИНИРА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ПРИРОДАТА!

83

Ходете си в Израел

преди 2 години

Всички ковидари да ги изселим в Израел, там вече ги боцкат с пета игла. Не може някакви заблудени ковидари, които вярват в НЕЕФЕКТИВНИ да определят моят живот.Аз лично съм За ваксините и съм си правил, но тези експерименти, НЕ МЕРСИ!

82

Анонимен

преди 2 години

Който се набоде заради туризъм а не по здравословни причини, да не се сърди после, защото участва доброволно в един ГМО експеримент.

81

Никола Минчве

преди 2 години

Аз след като се набоцках с 3 дози Ваксини, имам и Зелев сертификат, навсякъде съм с маска, дори като спа и пак се заразих с вирусът.

80

Шикългрубер

преди 2 години

Този път французите ще изпреварят всички останали народи в Европа. Ще въведат задължителен ваксинационен паспорт за всички. Може да прехвърлят лека времева закачка към немския народ, като направят дизайна на документа жълт и с красиви краища на страничките, напомнящи лъчите на звезда.

79

ДДРОнег

преди 2 години

Да се благодарим , че сме в България, в Германия е жив ФАШИЗЪМ !!!___Трябва да си отстояваме правата за свобода и достоен живот !!!

78

Хаха

преди 2 години

Ето защо ЕС беснее толкова заради отказа на българите да се бодат - защото са принудени да удължат срока на сертификата. Ако тук де бяхме наболи като тях срока щеше да е 3 месеца, както го бяха предвидили. А между другото нали трябваше този сертификат да отпадне при набождане на над 70%. Излиза, че въобще не са имали такова намерение, единствената полза на българите от този ЕС беше пътуването, сега вече ни я отнеха и нея. Време е да се махаме от там с 300, а Харварда и Редника да бъдат изгонени.

77

Анонимен

преди 2 години

Абе, аз май ще трябва да се боцкам през седмица, за да наваксам пропуснатите 3 дози до 1-ви февруари??

76

Анонимен

преди 2 години

Това е Директно и3плюване в лицата на вски стриктно ваксинирали се с експерименталната течност.Казват им в прав текст, вие ще сте абонати до живот през 6 месеца боц-боц.

75

Анонимен

преди 2 години

Долни мръсни нещастници

74

Анонимен

преди 2 години

Олита, друго няма кво да кажа.

73

Анонимен

преди 2 години

Къв туризъм. В три редици, тон за песен, лявата редица към крематориума, дясната към каменоломната, средната към автомата за ваксиниране. Хооодом марш.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Хич не ги бърка той, нарочно лека-полека изместват нещата към нас. Прехвърлят ни тяхната вина.

71

Люци от Монтана

преди 2 години

Колкото повече от бъркоча ти наблъскат, толкова по голям е шансът да се скапе имунитета и да свършиш в инвалидна количка с деменция