10

Анонимен

преди 2 години

Това е чиста проба изтърбушване на правата на хората! Проклети да са алчните сатанисти!!!

9

Стига геноцид!

преди 2 години

Поредната гавра .... Няма ли да се осъзнаят хората и да протестират ежедневно до връщане на нормалните си човешки права и живот?! Политици и медици убиват безнаказано човечеството.

8

Перископ

преди 2 години

Имам доста познати, които си сложиха дозите само заради възможността да пътуват, а не от съображения за лична и обществена отговорност за здравето. Мислеха си, че двете дози ще ги върнат към нормалното. Познайте сега тези хора дали са "антиваксъри" и "конспиратори".

7

Анонимен

преди 2 години

Това не означава, че ще бъдете приеман като неваксиниран, а просто, че сертификатът ви за ваксинация не може да бъде използван за пътуване, ако е по-стар от 9 месеца.??????????????

6

ля ля

преди 2 години

така и не разбрах какви са ползите от ваксинирането на хората въпреки колективния най-добър имунитет!!? тези които вярват в тези тези са облъчени от Соросоидната атака срещу населението - плъх0ве! а може и мишоци!

5

Интернет Конспиратор

преди 2 години

О, неразумний юроде...

4

Анонимен

преди 2 години

До август ще отпаднат всички мерки в България,щот тогава ми изтича изпитателния срок на присъдата а Бог е свидетел колко ме хапе главата мен..такаче спете спокойно деца,малко остана!!

3

Аз

преди 2 години

Тези които са си мислели че с двете дози са си купили свободата сега осъзнават колко са се лъгали..."Всеки сам си преценя" и "правилата са за всички" - девизите на умните и модерните...А професори нобелови лауреати ходят на антиковид протести (Люк Монтание)

2

х

преди 2 години

От една година има изобретени ваксини. С това трябваше да приключат всички противоепидимични мерки. Но те не приключват. Размърдайте мозъчетата.

1

Анонимен

преди 2 години

Повечето са с кактусни сертификати,а те са вечно зелени.