110

При 70% махаме!

преди 2 години

При 70% махаме ограниченията! Докато аз съм премиер в Българията ваксинацията няма да е задължителна! Ако все още някой вярва на подобни лозунги и лъжи, моля да се метне отнякъде! Лъжат ни здраво! Това нещо няма да има край.

109

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани без 4-ти бустер са антиваксъри, не се ушумулявайте ами на опашка и пак да ви го боднат.

108

Доктор Жак

преди 2 години

Човек който се е родил с детска церебрана парализа това не означава че няма как да се оправи ! Има как да се оправи, а именно с редовно ходене на ЛЕЧЕБНИ масажи ! Ако парализата е в минимална степен, това е добре, всъщност ще се оправи чрез лечебни масажи в рамките на 2 - 3 години максимум !

107

Анонимен

преди 2 години

До: номер 112 Не лъжи и не си измисляй! Имам вече много познати които се ваксинираха по принуда. И те се оплакват от сертификатите че са дискриминация.А публична тайна е че на протестите има и много ваксинирани, наред с неваксинирани! Просто не могат да ни разделят, безсилни са!

106

Анонимен

преди 2 години

Не знам как още хората търпят и не са ви изравнили с земята, Ковид психари.

105

Реалността

преди 2 години

За тях са положителни, защото чрез сертификатите НЕзадължителните "ваксини" станаха принудителни!!!

104

АнонимеН

преди 2 години

ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!! ЕС ОФИЦИАЛНО Е ЗАТВОРЕН ЗА НЕВАКСИНИРАНИ ОТ 2022-РА ТОВА Е ЯСНО ВЕЧЕ!! АМИ АКО ИЗЛЕЗНЕШ ПРИМЕРНО НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ И СИ НЕВАКСИНИРАН , ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ПОСЛЕ :D СТАВА СТРАШНО! ВЕЧЕ НЕВАКСИНИРАНИТЕ НЕМОГАТ ДА НАПУСКАТ ДЪРЖАВАТА В КОЯТО СА ЩОТО ПОСЛЕ НЕМОЖЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ

103

Хаха

преди 2 години

Пика на "опашките за ваксини" пак спадна. Почти всички сектанти се набодоха за 3-ти път и се оказа, че желаещите рязко изчезнаха. Даже и желаещи за фалшиви вече няма и все по-малко ще има, може би чак лятото заради почивките, кой ще е луд сега да си вади фалшив при положение, че сложиха официален срок, не ми се вярва заради "ходене на театър" някой да хукне да си вади сертификат, а както всички виждаме такъв никой не ти иска нито по хотелите, нито по заведенията.

102

Анонимен

преди 2 години

просто лъжат пак най-нагло само да си сложат бустер .После ще кажат ами то такова нови щамове има бустер отслабва след 6 месеца с трети бустер отпадат ,но всички които имат втори бустер вече наистина са безсрочни.

101

Анонимен

преди 2 години

Добре тогава, ще се ваксинирам.Но понеже нямам пари да ходя в чубина от 12 години насам, тоест откак ГЕРБ е на власт нямам пари и никъде не съм пътувал, хайде от мен да мине. Ще се ваксинирам и със 4 дози ако се изискват за ЕС, при условие обаче че нашето министерство на здравеопазването с това на туризма ми подарят една почивка на Френската Ривиера, ол инклузив, напълно безплатно за мен! Тогава ще кандисам!

100

ето ви истината

преди 2 години

Из годишния доклад на Файзер за акционерите им, публикуван през март 2021: "В момента не разполагаме с други препарати, очакващи одобрение. Следователно, приходите ни през 2021 г. изцяло зависят от продължителността на прилагане на имунната ни терапия срещу Ковид-19 (или ГЕННА ТЕРАПИЯ по дефиницията на FDA) - дали и след края на пандемията ваксинацията ще продължи." Какво да говорим повече?!

99

Анонимен

преди 2 години

Марш на опашките да се боцката, че срока ви на годност изтича.

98

аз-ът

преди 2 години

Аз съм от хората, които.се подлъгаха в началото да се ваксинират еднократно с мисълта- хайде ваксинирам се и ме оставят намира вече да си живея живота. Ама не би- почнаха от еднократна------------------------------------------------------------------------------стига лъга. Ти и повечето тука сте от тия, дето лекуват всичко с чесън, вендузи и студени компреси с оцет.

97

перко

преди 2 години

Няма да мине мнго време и тези зелени сертификати ще бъдат отчетени като грешка, също , като зелената сделка !

96

.

преди 2 години

А защо зеленият сертификат за ваксинация у нас е с неограничен срок?Ако действието на ваксината е неограничено и толкова добро, че е завинаги, защо агитират за бустер?Ако действието на ваксината не е завинаги и трябва бустер, както казват, защо сертификатът и привилегиите на ваксинираните са с неограничен срок?

95

аз-ът

преди 2 години

До Аз-ът , да останеш инвалид цял живот от ваксина ти пожелавам, джендърски ***.----------------------------------------------------------------------------------------каквото и да стане , няма да съм толкова наказан , като тебе , тебеподобните и децата ви. Тва вашето живот ли е ?

94

Реалността

преди 2 години

Щом не можем вече да пътуваме свободно в EU трябва референдум за излизане, че май скоро ще има и жълти звезди...

93

Анонимен

преди 2 години

Аз съм от хората, които.се подлъгаха в началото да се ваксинират еднократно с мисълта- хайде ваксинирам се и ме оставят намира вече да си живея живота. Ама не би- почнаха от еднократна, после стана веднъж годишно, после 9 месеца, после 6, 3 , вече на 1 ще искат или всяка седмица☹ Не вярвах и в конспиративни теории, ама вече като че ли почват да стават все по реални някои от тях. Вървете на майната си вече, никви бустери.

92

Гз

преди 2 години

До Аз-ът , да останеш инвалид цял живот от ваксина ти пожелавам, джендърски ***.

91

Анонимен

преди 2 години

Аз съм с 3 дози, ходя с ръкавици, нося 3 маски едновременно. Слезнах да живея в мъзето да не срещам хора.Ям само компоти и ушаф, крада от на комшията мъзето. И па се заразих.