70

АнонимеН

преди 2 години

ОТ ТАЗИ ГОДИНА ЦЕЛИЯ ЕС Е ПРАКТИЧЕСКИ ЗАТВОРЕН ЗА НЕВАКСИНИРАНИ :D И ДА ИМА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАНЕ ТОЙ Е САМО СЪС СРОК 9 МЕСЕЦА И ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАЙ ИЗТИЧА! ТРАГЕДИЯ ! ТУРИЗМА ЩЕ СЕ СКАПЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

69

Кунч000 Бустеров

преди 2 години

Чакайте сега, аз като се набоцках с 10 ваксини наведнъж, това означава ли, че и моят сертификат ще е с намалена валидност? Ако трябва ще си набия по 10 бустера наведнъж.

68

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се увеличи процентът на антиваксъри в България след 1-ви февруари :)) Хора, опомнете се! Ако се спънеш два пъти в нещо, ще отидеш ли и трети път???!

67

Любо питен

преди 2 години

Някой да има нова обида на тема конспирации?

66

Скоро и Чорба

преди 2 години

След няколко месеца очаквам да изкарат и нов Сертификат от рода на Златен, Сребърен или Платинен. Ще се дава на тези, които се боцкат всяка седмица.

65

Анонимен

преди 2 години

Клозетомиячите да му мислят.

64

Дедо

преди 2 години

Тия ще си ПРИНУДЯТ своите хора -ваксинираните, да минат в отбора на "лошите" - НЕВАКСИНИРАНИТЕ!И тогав ВСЕКИ С ПО ЕДНО ПАВЕ...

63

Новата игра

преди 2 години

ИгЛи на волята

62

Анонимен

преди 2 години

Честито! Ще ви бодат до припадък. Никога няма да откачите от това и вече сте готови, вий човешки развалини без имунна система.

61

Заблудени ваксанти

преди 2 години

Цялата вина е на наивните ковидари! Боцкат се на поразия, въпреки че и те самите осъзнават, че тези ваксини са НЕЕФЕКТИВНИ. Преди да ме обвините за Анти-ваксър, скоро си направих за тетанус.

60

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха! И като изтекат сертификатите на депутатите от Разграждане, ще трябва пак да се боцнат ли? И пак да викат - ама аз не исках, не че ми трябва тоя сертификат, ама те ми го дадоха...

59

ще си платят жестоко

преди 2 години

Медико-фашисти!

58

Анонимен

преди 2 години

За тея дето питат докога ще продължи това. Около 800 000 години според Уелс. Елои и морлоки. Ние сме предшествениците на морлоките естествено.

57

АнонимеН

преди 2 години

И ПЪРВОНАЧАЛНАТА ВАКСИНА БЕШЕ БЕЗСРОЧНА! ВЕЧЕ НЕ Е! СЕГА БУСТЕРА БИЛ БЕЗСРОЧЕН :D А ДОГОДИНА И БУСТЕРА НЯМА ДА Е БЕЗСРОЧЕН И ЩЕ Е НА 3 МЕСЕЦА! ПЛАНА ЗА ВАКСИНИРАНЕ И ПРЕВАКСИНИРАНЕ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО СИ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА! И ПЛЕМЕННАТА В АМАЗОНСКАТА ДЖУНГЛА ДОКОПАХА И ВАКСИНИРАТ ЕДНО ПО ЕДНО!

56

Смърф

преди 2 години

Гаврата с електората е пълна. Сега 9 месеца през пролетта ще е шест месеца а от края на годината - три месеца. Не знам само докога ще издържат нервите на европейците.

55

Анонимен

преди 2 години

Долни, *** лицемери... Затова има по 20 000 заразени... Заради един безсмислен сертификат.

54

Анонимен

преди 2 години

Какво пак сте се разпънкяли рано сутрин. То и без това пишещите тук против ваксините и сертификата не излизате от къщи и не ходите никъде, та за вас няма никакво значение колко ще е валиден сертификата.

53

Лъжци!

преди 2 години

Алооо, престанете да лъжете хората! Казахте: "При 70% Ваксинирани всичко свършва", излъгахте. Казахте: " Ваксините са решението", излъгахте. Казахте: " Няма да ваксинираме децата", излъгахте. Казахте: " Зеленият сертификат е много ефикасен", излъгахте.

52

АнонимеН

преди 2 години

АЙДЕ ЧЕСТИТО :D ВСИЧКИ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ СТАВАТ НЕВАЛИДНИ СЛЕД 9 МЕСЕЦА! НЯМА ВАКСИНИРАНИ, НЯМА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ВСИЧКО Е СЪС СРОК 9 МЕСЕЦА! ТОРМОЗА СТАВА ВСЕ ПО-СИЛЕН И ВЕЧЕ НЕ Е САМО НАД НЕВАКСИНИРАНИТЕ!

51

Анонимен

преди 2 години

Ами, за сега 9 месеца, после 6, после 3. Първо ще е само за пътуване, после и за вход в публично места, после ще отпадне и тестът, само ваксата ще важи. Кирчо Куролацията отчаяно ни докарва по стандарта на еврофашистите.